torstai 11. heinäkuuta 2013

Yves Rocher Pure Calmille -puhdistusgeeli

Noniin, olisi tulossa lisää juttua Nonnulan arvonnassa voittamastani tuotteesta, tällä kertaa vuorossa Yves Rocherin Pure Calmille -linjan puhdistusgeeli. Olen tätä linjaa aiemminkin joskus kokeillut, mutta en ole varma, olenko juuri tätä puhdistusgeeliä.


Pure Calmille -linjan tuotteet sisältävät hellävaraista ja rauhoittavaa, luonnonmukaista kamomillaa, joka sopii herkkäihoisille. Yves Rocherin nettisivujen mukaan tämä tuote sopii meikinpoistoon sekä on saippuaton, joten tästä hellävaraisuus. Tuotteen ei pitäisi kuivattaa ihoa. Pullon etupuolen etiketissä lukee ruotsin kielellä, että tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille (Alla hudtyper), mutta suomen kielellä pullosta pitää etsiä ihotyyppimaininta takaosan etiketistä. Geelimäiset puhdistusaineet ovat omiaan seka- ja rasvoittuvalle iholle, mutta jos tämä kuivaihoisillekin sopii, niin siitä vaan.


Geeli on väriltään kirkkaan vaaleanvihreää, ja koostumus on melko hyytelömäistä ja "liukasta" geeliä, joka ei juurikaan vaahtoa. Tuoksu on ihanan raikas. :) Sellainen perinteinen, mutta oikein mukava ja pirteä. En oikein tiedä, miksi tuotteessa lukee, että se "puhdistaa syvältä". Jos tuotetta mainostetaan hellävaraisena sen sisältämän kamomillan vuoksi, ei kai tuote vaan voi silloin syväpuhdistaa? Eikös ne vähän kumoa toisensa?


Anyway, olen käyttänyt tätä tuotetta muutamia kuukausia, en tosin yhtäjaksoisesti. Pidän tuotteesta, mutta olen käyttänyt sitä lähinnä vain ihonpuhdistukseen. Mielestäni meikit ei lähde tällä tarpeeksi hyvin pois. Tai sitten tuotteen "liukkaus" huijaa minut luulemaan niin. :D Mutta geelimäiset tuotteet eivät vissiin olekaan parhaita mahdollisia meikin poistoon? Tuotteesta iho jää siltikin hieman jopa natisevaksi, varsinkin jos teen kaksoispuhdistuksen. En tätä natisevaa tunnettakaan oikein allekirjoita hellävaraisuuden kanssa, mutta toisaalta, tämän geelin käyttämiseen tarvitaan vettä, joka joka tapauksessa kuivattaa ihoa.


Pidän tuotteesta ja voisin kyllä joskus ostaa tätä lisääkin. Sekaihon kesätuotteeksi tämä on minusta todella mainio. En tätä varmaankaan talvella käyttäisi, vaan ottaisin hieman kosteuttavammat ja pehmeämmät putsarit käyttöön. Tämänkin otin vasta kevään reilusti tullessa käyttöön, ja aion käyttää tämän nyt yhtä soittoa loppuun asti. :)


2 kommenttia:

  1. Mullakin oli toi aikanaan. Liukkaus teki tuotteesta tosi riittoisan, normaalia pienempi määrä riitti koko kasvoille. En hommannut lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mustakin on tosi riittoisaa. :) Emmäkään nyt tähän hätään oo ostamassa lisää, mutta voisin harkita tulevaisuudessa. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)