sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Ärsytys

Nyt on taas SE aika kuusta, kun kaikille on tipahtanut LivBox ja kaikki postaavat blogiinsa boxista. Argh. Mä saan omani aina viimesten joukossa, kuten nytkin, saan omani vasta maanantaina. Joudun taas välttelemään kaikkia blogeja, ja katson toooosi varovasti tuota blogi-listaa, koska haluan joka kerta pitää LivBox-yllätyksen salaisuutena loppuun asti. Näin kuvan sisällöstä, mutta en hahmottanut mitä siellä on, tajusin kääntää katseeni pois. Jostain toisesta blogista luin vahingossa boxin teeman, en tiennyt edes tätä etukäteen, enkä olisi ehkä halunnutkaan tietää. Ärsyttää, kun ihmiset postaavat LivBoxista niin älyttömän tuoreeltaan. :D Ei vais, tottakai ymmärrän sen. Enemmänkin ketutuksen takana taitaa olla se, että itse saan boxin aina niin myöhään. ;)

Onko mulla kohtalotovereita, jotka haluaa pitää oman boxinsa visusti yllätyksenä viimeiseen asti? :)
Ei mulla muuta. :D

2 kommenttia:

  1. Musta on kiva kun lähes kaikki nykyään laittavat ekaksi kuvaksi joko avaamattoman boksin, tai sitten jonkun ihan muun kuvan. :) Mulle tulee kanssa aina ihan viimeisten joukossa, ja yllätys meni aikaisemmin pilalle ihan joka kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että monet laittavat onneksi ekaksi kuvaksi sen avaamattoman boksin. :) Kiitos kaikille siitä! :) Kaikki ei kuitenkaan sitä tee, ja joskus tekstissäkin on aika alkuvaiheessa puhuttu tuotteista tai merkeistä tai teemasta...

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)