tiistai 16. heinäkuuta 2013

Alverde-luonnonkosmetiikkaa, vol. 1

Ostin viime Saksan reissulta viime vuodelta kasan Alverde-kosmetiikkaa. Merkki on Saksan myydyin sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sarja ei sisällä silikoneja, keinotekoisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita.  Tuotteita saa ainoastaan dm-kemikalioista, joita lienee vain Keski-Euroopassa. dm-ketjuja on Saksassa melko tiheään, ainakin isommissa kaupungeissa. Tuotteet ovat markettitasoisia, tooodella edullisia näin suomalaisen näkökulmasta. Merkki on kuitenkin hyvä ja laadukas, eikä huikea suosio voi olla väärässä. Halvimmat tuotteet ovat jotain naurettavaa 1-2 euron luokkaa, kalleimmatkin taisivat olla reilusti alle kympin. Ainakin niistä tuotteista, joita itse katselin. :) Yritin valita vähän harvinaislaatuisempaa / uniikimpaa kamaa, vaikka olisihan tätä sarjaa voinut ostaa oikeasti vaikka kassikaupalla... :D Tässä siis kokonaissaaliini:


Siis kattokaa nyt, miten ihanan pirteitä ja raikkaita ja kauniita purkit on! Aww.... Olen melkein kaikki tuotteet jo tosin käyttänyt, joten purkeista enää pari piristää minua kylpyhuoneessa.

Teen postaukset kolmessa osassa, niin ei tule mitään lukuähkyä. :D Erittelen kuitenkin kuvassa näkyvät tuotteet:
takarivi: - aloe vera-hibiskus -kosteuttava tehohoito kuiville ja haaroittuneille hiuksille
              -  kookos-lootuksenkukka -vartalokuorinta
              - sitruuna-rosmariini -selluliittikuorinta vartalolle
eturivi: - käsinaamio
            - rypäle-avokado -fluidi haaroittuneille hiusten latvoille
            - aqua kasvojen kuorinta
            - aqua viilentävä silmänympärysroll-on

Noniin, käydäänpäs asiaan. Ensimmäisenä vuorossa on tämä vartalokaksikko:


Nämä herkut ovat molemmat vartalokuorintoja, vasemmanpuolimmainen on tavallinen, oikeanpuoleinen on selluliitin taistoon tarkoitettu täsmä(?)tuote.Tämä vaaleanpunainen kuorinta sisältää lootuskukkauutetta ja kookoslastuja. Tuoksu on todella kookoksinen, mutta pehmeä, ja kookosta inhoaville en tätä suosittele. :D Koostumus on melko kirkasta, lisäksi sattumina on pehmeitä ja isoja kookoksen palasia, jotka kuorivat ihoa. Lisäksi tuotteessa on pienen pieniä kuorivia rakeita, joiden alkuperää en osaa sanoa. Tämä kuorinta on ihan mukava käytettäväksi toisinaan tai suihkugeelin asemesta, mutta kuorintatehot eivät huippuluokkaa ole. Kuorivat rakeet ovat todella hellävaraisia.


Kookoksen palaset tietysti huuhtoutuvat sellaisenaan suihkun lattialle ja varmasti mukavasti tukkivat lattiakaivoa.... Hemmottelukuorintana ja herkälle iholle mainio, mutta ei kunnolliseen ihon raastamiseen.


Tämä takapuoli kuuluu sitten sitruuna-rosmariini -selluliittikuorinnalle. Tällä on tarkoitus kuoria selluliitille alttiit kohdat kehossa ja teho perustuu verenkierron vilkastuttamiseen. Tuote sisältää nimensä mukaisesti sitruuna- ja rosmariiniöljyä. Lisäksi tuotteesta löytyy kofeiinia, peltokorte- (! never heard...), rautamyrtti- ja koivu-uutetta, sekä kataja-, lime- ja sypressiöljyjä! Aika metsäisen ja luonnollisen kuuloinen sekoitus, etten sanoisi! Tuotteessa on tosiaan hieman metsäinen sivutuoksu, mutta pääosin tuoksu on todella, todella raikas sitruuna. Tuoksussa tämä voittaa lootuskukka-kookoksen kuus-nolla! Tulee ihan virkeä mieli, kun tätä käyttää. :)


Tämän koostumuksesta mulla ei ole kuvaa, mutta tuote on ihan kirkasta, paksuhkoa geeliä. Rakeet ovat todella pieniä ja terävän tuntuisia (hyvällä tavalla), mutta ei niitä noin silmämääräisesti edes näe.
No sitten tästä tehosta.... Selluliitit ei kyllä tällä ole lähteneet minnekään. :/ Olen käyttänyt tätä sekä kokovartalokuorintana, että tehokuorintana ongelma-alueille. Tämäkään ei supertehokkaalta kuorintana tunnu, mutta ajaa asiansa ihon pehmittäjänä. Lisäksi raikastaa mukavasti.

Kirjoitan Alverdeistä vielä parissa osassa, pysykää kuulolla! Etenkin, jos Saksaan vie tienne... :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)