sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Deep Steepin käsisaippuat

Ajattelinpa kirjoitella ihan niinkin tylsän kuuloisesta aiheesta kuin pari käsisaippuaa. :D Tilasin netistä muiden tuotteiden ohessa Deep Steepin vaahtoavia käsisaippuoita, mandariini-melonin sekä greippi-bergamot. En tiedä mikä tuo bergamot on suomeksi, mutta näyttäisi olevan pääosin Italiassa ja Pohjois-Afrikassa viljeltävä sitrushedelmä.


Deep Steep on amerikkalainen luonnonkosmetiikkayritys, joka ei testaa tuotteitaan eläimillä. Tuotteita saa tilattua ainakin suomalaisesta Cosmerya-nettikaupasta.


 Mietin pitkään näiden tuotteiden ostoa, sillä näillä oli hintaa 7,40 e....kappale. Kyllä, 7,40 e / 237 ml. Pidin hintaa jo alunperinkin todella kovana, mutta rupesin punnitsemaan mielessäni, että hmm, luonnonkosmetiikkaa, mielenkiintoinen merkki, ja ennen kaikkea, varmasti taivaallisen tuoksuisia! Olin aiemmin ostanut saman merkin jalkojenhoitotuotteita, ja näiden candy-mint -tuoksu oli niin tajuttoman ihana minttu-suklaa, että ajattelin, että pistetään elämä risaiseksi ja ostetaan nämä kalliit saippuat.


Into piukeena tuoksuttelin saippuoita kun sain paketin. Olin aivan järkyttynyt. Tuoksut olivat aivan hirveitä. :( Todella pistävät ja voimakkaat tuoksut, eikä candy-mint -tyylisestä ihanuudesta jälkeäkään. Epäilin, että tuotteet olivat menneet jo vanhaksi, mutta ei, kyllä olivat ihan kelpo kamaa ainakin päiväysten perusteella. Lisäksi olin sitä mieltä, etten pysty näitä edes käsisaippoina käyttämäänkään.


Mandariini-meloni haisi mielestäni todella vahvasti eräälle yskänlääkkeelle, jota olen käyttänyt (muistaakseni Cocillana?). Mieheni mielestä tämä saippua tuoksui jollekin ysäri-hedelmäpurkalle. :D Mun mielestä taas tuoksu ei ollut niinkään raikkaan kuuloinen. Tämä pullo on jo tyhjä, tyhjeni n. 10 päivässä. Onneksi sentään tuoksu ei jäänyt käsiin pitkäksi aikaa pesun jälkeen, vaan lähti nopeasti pois.


Saippuana tämä oli ihan hyvää perussaippuaa, ja vaahtomainen koostumus teki tästä muuten todella mukavan käyttää.


Incissä näkyy luonnolliset ainesosat.


Seuraavaksi tulee käyttöön tämä toinen pullo. Mun mielestä tämä taas tuoksuu jollekin sitruksiselle etikalle tai viinalle. :D En osaa tarkemmin tuoksua kuvailla. En kuitenkaan tykkää tästäkään yhtään. :(Inci on hyvin samanlainen kuin tuossa aiemmassa pullossa, hieman eri hedelmäuutteet tosiaan vaan kyseessä. :)

Kyllä mua melkein hävettää, että maksoin itseni kipeäksi saippuoista, joista ei ollut mulle juuri mitään iloa. Täytyy todella harkita jatkossa, miten toteutan mun sisäistä ekohippiäni. ;)

4 kommenttia:

 1. Kiitos silti, että varotit meitä muita, itsekin olisin saattanut hyvin noihin sortua, sillä Deep Steep vaikuttaa niin ihanalta merkiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mulla oli vähän ideanakin, että varoitan muita. :D Mun on vaikea kuvitella, että juuri kukaan tykkäisi näistä tuoksuista. :/ Toki muut tuotteet ja muut tuoksut voi ollakin sitten aivan eri luokkaa. :)

   Poista
 2. Voi ei, mikä pettymys :( Mullekin on käynyt muutaman Dermosilin tuotteen kanssa noin, että oon lopulta raaskinut jonkun arkituotteeksi kalliin ostaa ja sitten oon inhoten odotellut pullon loppumista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllähän se vähän ärsyttää. :( Toisaalta, kyllä kai joukkoon mahtuu aina joitain susia, eikä mulle niitä kuitenkaan ihan hirveästi eksy. Kokeilematta ei voi kyllä tietääkään, mikä toimii ja mikä ei. :)

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)