perjantai 28. kesäkuuta 2013

Oriflamelta kesänraikkautta hiuksiin

Juu päivää vaan... Olen edelleen hengissä, mutta olen potenut kevään ja alkukesän jonkunmoista kosmetiikka- ja blogi- sekä kosmetiikkablogiähkyä, niin en vain ole saanut aikaiseksi kirjottaa yhtään mitään. Tuskin mua on kukaan muistanut kaivatakaan. :D Jotenkin kaikkien koulun etätehtävien lisäksi ei vain ole inspiroinut tuo kosmetiikasta kirjoittaminen. :/

Mua melkein hävettää jo yksi juttu.... Voitin siis Nonnula-blogista jo alkuvuodesta aivan ihanan, joka tytön unelma-kosmetiikkapläjäyksen, tämän. Siis voi pyhä jumala mikä karkkipakkaus! <3 Tarkoitukseni oli kirjoittaa arvioita tuotteista, mutta se on jäänyt tämän koko kosmetiikka-ähkyn jalkoihin (niin siis se mua hävettää, ei se itse voitto :D ). Nyt kuitenkin ajattelin viimeinkin tarttua arvioihin. :)


 Tässä Oriflamen Nature Secrets -linjan kaksikko, Takiainen & Greippi -hilseshampoo sekä hiustenhoitoaine. Täytyy myöntää, että tämä on ensimmäinen kosketukseni Oriflameen 90-luvun kotikutsujen jälkeen (olin siis tuolloin vielä ala-asteikäinen). :D


Shampoota on pariksi käyttökerraksi mulla vielä jäljellä, mutta hoitoaine meni jo ajat sitten. Pullot ovat ihanan pirteitä. Mua ensin hämäsi tuo takiainen, ei ehkä ihan ekana arvelisi takiaisella ja shampoolla olevan yhteyttä! :D


Ensimmäisen kerran kun nuuhkaisin, se oli jo menoa! Todella huumava tuoksu, joka on äärimmäisen raikas, ja ehdottoman kesäinen. Ihan ensimmäiseksi tuoksusta tuli mieleen, että tämä lienee juuri sellainen, jota miehet haluavat tuoksutella daamiensa kutreilta. ;D Ihan oikeasti, tuoksu on selkeä ja hedelmäinen.

Sanon suoraan, etten tiedä shampoon hilsettä hoitavasta / ehkäisevästä ominaisuudesta, sillä en onnekseni kärsi hilseestä, enkä kutiavasta päänahasta. Pidin, ja pidän edelleen shampoosta kuitenkin kovasti. Shampoo on todella pesevä, ja hiuksista tulee lähes natisevan puhtaat. Yksi pesukerta riittää mainiosti. Itse pidän tästä natisevan puhtauden tuomasta ominaisuudesta, mutta kampaajaystäväni voi olla toista mieltä, sillä hiukseni on tosiaan vaalennettu, ja sen seurauksena melkoisen kuivat.... Hellävaraisempi tuote olisi varmaan ammattilaisen mukaan paikallaan. Shampoo piti hiukset puhtaina 2-3 päivää, mikä on mun mielestä oikein hyvä saavutus.


Hoitoaineesta pidin myös. Se ei tosin ollut hirveän riittoisaa, sillä onnistuin hulauttamaan sitä aina hirveät määrät tukkaani. :D Käytin tuotetta pikahoitoaineena, muutaman kerran annoin sen vaikuttaa n. 10-15 min., mikäli käytin myös kasvonaamiota. Hoitoaine oli hyvä perus-hoitsikka, joka silotti ja pehmensi mun hiuksia jo lyhyenä vaikutusaikana, ja tämä tuntuikin ihanalta niissä natisevissa hiuksissa. Suihkun jälkeen hiukset on olleet pehmeät, helposti harjattavat, ja taivaallisen tuoksuiset. :)Voisin ihan milloin tahansa ostaa tämän kaksikon uudestaan käyttööni, ja katselinkin jo kiinnostuneena, mitä muita tuotteita sarjasta löytyy.... :)

Kiitos Nonnu! :)

2 kommenttia:

 1. Tätä oon muutaman kerran katsellut, että voisi harkita joskus kokeiluun hilseshampooksi :).
  Tämän arvion jälkeen voisinpa vaikka ostaakin tämän shampoon sitten, kun edellinen hilseshampoo on loppumassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en just siitä hilseenpoisto-ominaisuudesta mitään osaa sanoa... :/ Mut Oriflamen sivuilla oli muuten ihan hyviä arvosteluja tästä, että vähentäis myös päänahan kutinaa. :) Ja joka tapauksessa mukava tuttavuus noin muutenkin. :)

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)