keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Marraskuun loppuneet

Marraskuun loppuneet tuotteet tässä. Ihan mukavasti mun mielestä, varsinkin kun joukossa on ainakin neljä pitkään kestänyttä tuotetta. :)



Sitten eriteltyinä, ensin saippuat:


- Bottega Verde Iris Bath & Shower, 75 ml
Samanlainen kuin syyskuun loppuneissa, mutta eri tutustumisboksista. :D Tuoksu oli vähän blaah.

- Favora Mansikka-suihkugeeli (käytetty käsisaippuana)
Huh hirvitys, haisi aivan ällömakealta hattaraesanssilta, niin teollinen haju kuin vain olla ja voi.... Onneksi ei jäänyt iholle pesun jälkeen. Ostin tämän jostakin apteekkinettikaupasta halvalla, käytin muutaman kerran suihkussa, mutta siirsin sitten käsisaippuakäyttöön. Koostumus oli todella paksua ja täyteläistä, siitä plussaa. Tosin koostumus on sitten taas parempi suihkugeelinä kuin käsisaippuana... On nää vaikeita juttuja! 

- Korres Vanilla Cinnamon -suihkugeeli, 50 ml
Tämä tuli erään Korresin matkapakkauksen mukana. Ihan kiva tuoksu, talvinen. Olisin odottanut vieläkin parempaa tuoksua, mutta tämä oli hyvä. Tämä vaahtosi ihan normisuihkugeelin tapaan, toisin kuin Weleda. Hieman ehkä tyyriitä makuuni nämä Korresin suihkugeelit, mutta muuten kaikin puolin jees. 

 - Palmolive Foaming Hand Wash Mandariini
Hyväntuoksuinen uutuussaippua. Tykkään tuosta vaahdottuvuudesta, vaikka silloin taitaa saippuaa
kuluakin enemmän. :D


Jalat:


- Laufwunder -jalkavoidenäyte
Näitä näytteitä olen saanut koulusta tukun esittelytilaisuudessa. Laufwunder on siis ammattilaissarja. Hyvä kosteuttaja, mutta todella vanhanaikainen ulkonäkö ja samaten tuoksu on tosi kökkö, mutta väliäkö sen niin jalkavoiteella. :D 

- Weleda Skin Food -yleisvoide, 10 ml
Tämä Weleda on samasta kokeilusetistä kuin aiemmat Weledani (syyskuun ja lokakuun loppuneet). Mä olen niitä, jotka ei oikein välitä näistä monitoimivoiteista, tai -tuotteista. Tuntuu, että monet ei sitten välttämättä sovellu kunnolla oikein mihinkään. :D Tämä tuntui samalta, en oikein keksinyt, mihin tätä käyttää. Aluksi käytin kuiviin kyynärpäihin ja polviin, mutta loput käytin ihan vaan jalkavoiteena. Ei oikein imeytynyt, oli niin tuhtia tavaraa. Ostan mielummin joskus Weledan ihan oikeaa jalkavoidetta. :) 

- Scholl Syväkosteuttava jalkavoide
 Tämä taitaa olla aika suosittu jalkavoide, ja minäkin tykkäsin kovasti. Kosteutti ihan oikeasti, ja imeytyi hyvin. Tuoksu oli ehkä ihan pikkaisen tunkkainen, mutta ei häiritsevästi. Harmi, jos tätä ei tosiaan ole enää markkinoilla?


Vartalon ja käsien voiteet:


- Lumene Berry Refresh Ravitseva käsivoide 
Tässä oli huumaava tuoksu, rakastuin siihen! Käsivoide teki levityttyään ihan pienen kalvon käsiin, mutta kosteutti hyvin. Käytin yökäsivoiteena aamuisin kädet olivat pehmeät. Käytin tätä vikat pari kertaa myös vartalovoiteena ja toimi siinäkin oikein hyvin, vaikka teki vartalollekin ihan pienen kalvon. Imeytyvyys ei siis ihan huippuluokkaa. 

- Avon Naturals Body Sugar Plum & Vanilla Hand & Body Lotion 
Ah tätä ihanuutta ja rakkautta! Kirjoitin tästä oman postauksen. 

- Bottega Verde Nourishing Body Butter with Argan Oil and Desert Jasmine Extract, 50 mlTässä tuotteessa oli ensinnäkin aika ihmeellinen tuoksu. Aluksi en tiennyt, onko hyvä vai huono, mutta en lopulta pitänyt. Toistaiseksi ainoa Bottega Verden tuotteista, jonka tuoksusta en tykännyt. Voide oli melkoisen notkeaa (olihan se tuubissa), vaikka oli vartalovoita. Levittyi hyvin ja kosteutti todella hyvin, mutta ei vartalovoin tavoin imeytynyt kokonaan, vaan ihon pinta jäi vähän kiiltelevän rasvaiseksi. Seuraavana päivänä iho oli kuitenkin todella sileä. Tykkään BV:n vartalovoiteista, mutta pysyttelen tästä kevyemmissä ja paremman tuoksuisissa.
 

Kasvovoiteet:

Muut kuvat ei suostuneet kääntymään oikein päin.
  

- Qiriness Trousse Hydratation, Caresse Source d'Eau - Velvety Moisturizing Cream, 15 ml
Tästä minulle uudesta merkistä tulee postaus. Tykkäsin ja paljon!

- Qiriness Trousse Hydratation, Le Wrap d'Eau - Extreme Moisture Balm, 25 ml
Lue pari riviä ylempää. :D 

- Bottega Verde 24 h Moisturizing Cream with Almond Extract (kasvovoide), 30 ml
 Tämä(kin) BV on tullut minulle kokeilupakkauksen mukana, toisessa boksissa on tästä tullut myös vartalovoide. Tykkäsin tästä hirmuisesti. Voide oli valkoista ja paksuhkoa. Iholla kuitenkin kevyttä, ja imeytyi hyvin. Kosteutti hyvin ja hieman pehmensi ihoa, ei rullaantunut ollenkaan, sopi meikin alle. Tässä on juuri ne kriteerit, joita kasvovoiteelta haen. Voide sopii normaalille iholle ja sekaiholle. Kuivaihoiselle tämä on ehkä hieman liian kevyttä. Minulle tämä voide oli parhaimmillaan alkusyksystä tai loppukeväästä, kun iho ei kuivu kauheasti. Kesäksi kuitenkin ehkä hieman liian tuhtia itselleni.


Naamiot ja kuorinta:

   
- Dresdner Essenz Suklaa & Vanilja Rauhoittava & ihoa tasoittava kasvonaamio 
Ostin Dresdner Essenz -merkkisen lahjapakkauksen Berliinistä viime vuonna. Pakkaus sisälsi suihkugeelin, vartalovoin, jonkin pienen kylpytuotteen (en ole itseasiassa vielä perehtynyt, kun on tarkoitettu ammeeseeen...) ja kaksi tällaista kertakäyttönaamiota. Tuoksu oli mieto ja vähän esanssinen ja teollinen, ei niin hyvä kuin luulin. Naamio jätti iholle aavistuksenomaisen kalvon, mutta en tiedä oliko se välttämättä paha asia, sillä naamio teki ihon todella pehmeäksi! En nyt tiedä rauhoittiko tai tasoittiko ihoa, kun ei ihoni ollut mitenkään ärtynyt, mutta pehmensi nyt ainakin. :)

- Denova Pro Micropeeling-kasvokuorinta
Todella hyvä ja tehokas ammattilaiskosmetiikkatuote. Paljon rakeita, tehokas mutta kuitenkin melko hellävarainen kuorinta. Tuoksukin on hyvä. Tämä tuote pitää huuhdella kasvoilta kunnolla pois, mieluiten suihkussa. Olen itse käyttänyt tätä kasvohoidoissa asiakkaille työharjoittelupaikassani, ja siellä puhdistin asiakkaiden kasvot puhdistussienillä. Tämä on niin tiheärakeista, että on TODELLA vaikea saada kaikkia rakeita sienien avulla pois kasvoilta. :/ Jos et tee kuorintaa suihkun yhteydessä, sinulla on herkkä iho tai et pidä tiheistä rakeista, kokeile sarjan rakeetonta kuorintaa.
 
- Denova Pro Nourishing Mask - Ravitseva naamio normaalille iholle
Aivan ihana naamio! Tämä oli savea sisältävä ravitseva ja puhdistava naamio, sekä mielestäni myös kosteutti (ainakin tuntui siltä). Tämän jälkeen kasvot tuntuivat todella freeseiltä, puhtailta ja pehmeiltä. Tässäkin oli hyvä tuoksu (juu, tuoksut on tärkeitä!). :D Ulkonäkö ei ollut niin hyvä, tämä näytti vaan märältä savelta. :D Mutta ostaisin mielelläni lisää, Denova Pro:iden kaikkien tuotteiden hintahan on alle 20 e. :)


Hiukset ja meikit:


 - Lumene Matt Touch Mineraalimeikkipuuteri
Suosikkini vuodesta toiseen, ei ole ollut tarvetta vaihtaa.

- Pantene Pro-V tehohoito, 2 x 7,5 ml
Samaa kuin syyskuun loppuneissa.

- Goldwell ColorGlow Color Shine, 10 ml
Samaa kuin lokakuun loppuneissa.


2 kommenttia:

  1. Mennyt näköjään nämä loppuneiden postaukset ohi tuolla Bloggerissa (tai sitten Blogger ei ole suostunut näyttämään uusia postauksia)...
    Kadehdittavan paljon oot kyllä saanut tuotteita loppumaan!!
    Mulla tökkii tämä joulukuu jostain syystä ihan tosissaan loppuvien kanssa, purkkeja on sitten tullut senkin edestä... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yllättävän hyvin noita loppuneita tossa tuli. :) Mullakin menee joulukuu ihan pepulleen... Ei lopu paljon mitään.... Ja tulee varmaan tuhannen tuutista taas kosmetiikkalahjoja. :D Täytyis vaan yrittää pitää näppinsä irti tulevista alennusmyynneistä!!! Tai Sokoksen nettikaupassa taitaa ollakin jo ale.... ;)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)