keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Superyllättäjä

Nyt olen kuulkaas tehnyt pitkästä aikaa oikein superlöydön. Monille tämä tuotesarja saattaakin olla jo tuttu, mutta ite oon ihan täpinöissäni. :D


Kyseessä on Avonin Naturals-sarjan Plum & Vanilla -vartalovoide, ja kolmas käyttämäni Avonin tuote ikinä. Olen Avonin vartalotuotteita ostanut joskus joko I Love Me - tai OutletExpo-messuilta. Anzu-Anssu kertoi minulle, että tämä on viime joulun kausituote, ja tuotetta olisi tänäkin vuonna Avonilla myynnissä lahjapakettina, johon kuuluu kylläkin vain 50 ml suihkugeeli ja vartalovoide sekä 100 ml vartalosuihke.


Tämä tuote on aivan SUPER, aika lailla täydellinen. :D Sanon tämän siltikin, vaikka käyttökertoja on takana vasta 4-5. Tuoksu on aivan taivaallinen, todella pehmeä. Jos en tietäisi tuoksun olevan luumu-vanilja, veikkaisin sitä mustikaksi. Luulen tuon vaniljan tuovan luumuun aika paljon pehmeyttä ja makeutta. Tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa. Käytän vartalovoiteita yleensä vain iltaisin, mutta seuraavana päivänä tuoksu ei tietenkään enää riitele hajuveden kanssa.


Koostumus on mielettömän hyvä. Ei ole mitään lirua, mutta ei myöskään tönkköä voita. Sopivan paksua, mutta notkeaa. Imeytyvyys on aivan huippuluokkaa. Tuote ei jää pyörimään iholle ollenkaan, vaan imeytyy lähes saman tien. Incin perusteella vähän pelkäsin, että tuotetta saisi hieroa tovin iholle, ennenkuin imeytyy, mutta aivan turha pelko. Mineraaliöljyhän on incissä heti toisena, mutta siitä ei tässä koostumuksessa ja imeytyvyydessä ole mitään viitteitä. (En siis muutenkaan välttele mineraaliöljyä, mutta monesti halvoissa voiteissa Paraffinum Liquidum heti inci-listan alussa saattaa tarkoittaa, että voide jää tosiaan valkoisena pyörimään iholle pitkäksi aikaa ennenkuin imeytyy.)


Kosteutus on aivan sairaan hyvä. Iho kosteutuu ja pehmittyy heti, ja vielä vuorokaudenkin päästä iho on superpehmeä. Tämä ei ehkä riitä talveksi kosteuttamaan, mutta ainakin vielä näillä nollakeleillä on minulle juuri passeli. Mun vartalon iho ei ole erityisen kuiva, jos sitä muistaa rasvailla vähintään muutaman kerran viikossa, joka päivä ei välttämättä tarvitse. Kovimmilla pakkasilla iho kyllä saattaa kuivua taas ihan ihottumalle asti, jos ei saa vähään aikaan kosteutusta. Kylmimmillä talvikeleillä käytän vartalovoita, mutta muuten pärjään mainiosti kevyemmälläkin koostumuksella.

Nämä Avonin Naturals-vartalovoiteet eivät taida olla hinnallakaan pilattuja, vaikken äkkiseltään näiden hintaa nyt tiedäkään. Ymmärtääkseni tässä sarjassa myös tuoksut vaihtelevat paljon ja usein, joten ei pitäisi päästä kyllästyminen iskemään. :D
Tältä pullo näyttää oikeasti, vajaa puolet jäljellä:


Mulla ei ole tästä tuotteesta kyllä mitään negatiivista sanottavaa. Tosin juuri tämä tuoksun saatavuus on huono puoli, ja kun saa enää vaan pienissä pulloissa. Tavallaan tuo tiuha vaihtelevuus on huonokin juttu. Lisäksi tuo Avonilta tilailu on vähän "vaikeahkoa", mutta ilmeisesti jokainen halukas saa tilattua itselleen kuitenkin tilaustunnukset. Voi hitsi, näitä mä haluan vielä lisää! :)

Mulla on onneksi varastossa samaa sarjaa myös pari erituoksuista vartalovoidetta ja yksi suihkugeeli. Noikin on IHANAN tuoksuisia, varsinkin tuo kirsikankukka, mutta sen voi tuoksunsa puolesta käyttää vasta keväällä.... :D


Jollain vielä suosituksia tästä sarjasta tai tietyistä tuoksuista? :)

6 kommenttia:

  1. Voi ei, tuo oli kyllä aivan ihana tuoksu! Harmi kyllä, että avonilta tilaaminen on niin hankalaa, itekin voisin tilailla naturalsseja taas pitkästä aikaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa aktivoin mun Avonin tunnarit (oon joskus sellaset saanut), mutta en jostain syystä edes löytänyt koko kuvastoa. :D Se kuvasto ehti kai jo vanhentua eilen tai toissapäivänä, siellä ois ollu tätä vielä miniversioina.... Nooh, ehkä sitten joskus vielä?

      Poista
  2. Mahtavaa tosiaan, että oot löytänyt hyvän löydön itsellesi :D.
    En tiennytkään, että sulla oli jo tunnuksetkin olemassa Avonille, hyvä kun siinä mailissa selitin sulle ummet ja lammet sitten "turhaan" :D :D.

    Sonja: kannattaa Avonin sivuilta etsiä oman alueen myyntipäällikkö ( http://www.avon.fi/PRSuite/locator.page ), niin muutamassa päivässä muistaakseni pitäisi tulla tunnukset, jos en aivan väärin muista. Sitten vaan tilaamaan :).

    Ja nyt on 17.jakso alkanut tänään ja meneillään olevan jakson nettikuvasto on sivun oikeassa ylälaidassa :).
    Ja nykyisessä jaksossa on tarjouksessa tuo granaattiomena ja kirsikankukka-setti sekä uusi joulutuote setti appelsiini-inkivääri 5,95e (suihkugeeli, kroppavoide ja -suihke, normikoko), normaalit yksittäishinnat ovat noin 6e, mutta ovat melkein joka jakso jonkinlaisessa tarjouksessa, niin hinnat pyörii 3-5e välillä. Setit ovat normaalisti tarjouksessa 8-10e välillä, mutta nyt joulun aikaan ne on vieläkin halvempia.
    Ja tosiaan tuo vanilja-luumu-"mini"-setti on myös 5,95e.

    Itselläni on varmaan iho kuivunut enemmän nykyisin, kun hyvin monesti nuiden emulsioiden kosteustehot ei ole mulle riittäneet :/. Mutta tuoksut ovat omistamissani tuotteissa sen verran kivat, että ihan sen takia käytän nuita :D. Läträän sitten vain enemmän kropalle, nuo kun tosiaan imeytyy nopeasti itsellänikin.

    VastaaPoista
  3. Noh, et tosiaan selittänyt turhaan yhtään mitään!! En itseasiassa edes tiennyt, että mulla oli ne tunnarit, ja oon Avonista jotenkin niin pihalla, etten ole ymmärtänyt siitä yhtään mitään! Nyt ymmärrän ehkä vähän paremmin, kiitos sinun selityksesi. :) En oo tosiaan sieltä koskaan mitään tilannut. Niiiin himottaisi tilata tätä nyt lisää ja esim. tuota appelsiini-inkivääri -settiä, mutta katotaan, nyt on vähän lähtenyt lapasesta taas tää shoppailu... :D

    KIITOS tiedoistasi!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookrait, hyvä sitten, jos tuli vähän selkeyttä asioihin ^_^.
      Ja kysy vaan, jos jotain mietityttää vielä, autan parhaani mukaan ja voin ottaa asioista selvää puolestasi jos en itse tiedä vastausta :).

      Tuo appelsiini-setti oli yllättävän kivan tuoksuinen ;).

      Poista
    2. Ehdottomasti kysyn, jos tulee jotakin mieleen. :) Hahahaa, ton teit tahallasi, että kerroit, että appelsiini-setti on hyvän tuoksuinen. :D Kiitti nyt vaan ihan hirveästi! ;D

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)