tiistai 26. marraskuuta 2013

Kauneuden kuolemansynnit

Dzinni, blogista Dzinnin ajatuksia, haastoi minut jo ajat sitten tähän blogeissa kiertävään Kauneuden kuolemansynnit -tunnustukseen.

http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/10/kauneuden-kuolemansynnit.html

Vastaus on viipynyt, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, vai? ;)
Tässä synnit:

1. Ylpeys (turhamaisuus)
2. Kateus
3. Viha
4. Laiskuus
5. Ahneus
6. Ylensyönti
7. Himo


  1. Ylpeys/turhamaisuus:  Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

     - Jos tosiaan saa valita vain yhden, niin ripsentaivuttimet. Ripseni ovat todella jäykät ja paksut, ja sojottavat piikkisuoraan alaspäin. Taivuttimet muuttavat lookin täysin.

  Shu Uemurani  2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?

     - Kauniita ja pitkiä kynsiä, sekä isompaa suuta, eli isompia huulia.

  Huulet yli rajojen punattuna.  3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?

     - Varmaankin kynsilakkoja, koska itsehän revin kynsiäni ja ne ovat hirveässä kunnossa. :( Toisinaan yritän hetken kasvatella kynsiä ja käyttää kynsilakkaa, mutta fakta on, ettei kynsilakka näytä kynsissäni hyvältä, sillä kynnet ja kynsinauhat ovat niin huonossa kunnossa. :(

  Joo tiedän, hyi. Näyttää vielä tosi nakkisormiltakin tässä. :D  4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

     - Ehkä ihan yleensäkin meikkauksen. :D Meikkaan loppujen lopuksi aika harvoin, en todellakaan joka päivä. Ihon- ja vartalonhoidossa olen paljon jämptimpi.

  Osa meikeistäni.  5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuotteesi, jonka omistat? Entä halvin?

     - En omista mitään hirvittävän kallista. Varmaan jotkut selektiiviset tuoksut, esim. Diorin, Chanelin ja Juicy Couturen tuoksut. Mulla on myös jonkun verran selektiivisiä meikkejä (Lancôme, Dior, YSL, Helena Rubinstein) sekä ihonhoitotuotteita (Lancôme, Biotherm, Shiseido, Clarins) ja eräs Académien kasvonaamio.

  Halvimmat tuotteet on tietysti ilmaisnäytteitä. ;) Löytyy kyllä kaikkea ihan euron random-suihkugeeleistä Niveaan, Doveen, Yves Rocheriin, Pirkkaan, Baleaan, Alverdeen, Fruttiniin ja esim. Lumenen ystävämyynneistä todella halvalla ostettuja tuotteita sekä yksittäispakattuja kasvonaamioita....

  Näytteeni. Hups.  6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotakin tiettyä kauneustuotetta, ja jos on, niin mitä?

     - Hahaha, on mulla kyllä useampia kappaleita vähän kaikkea. :D Jos tarkoitetaan ihan samoja, luottotuotteita, joita käytetään purkki toisensa perään, niin minulla nämä luottotuotteet ovat Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine, Lumenen mattameikkipuuteri ja Lancômen L'Extrême Waterproof -ripsiväri (joka sitten meni ja kuoli). Muita tuotteita löytyy sitten sopivasti kaikenlaisia ja -merkkisiä. ;)

  Luottotuotteeni ja ehkä tuleva luottoripsivärini.  7. Himo: Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote hyvänsä, minkä ostaisit?

     - Ihan rajattomalla budjetillahan mä kiertäisin ympäri maailmaa erilaisissa hemmotteluhoidoissa ja erityyppisissä kauneushoitoloissa. :D Mutta tuotteista ostelisin varmaan enemmän selektiivistä ja ammattilaiskosmetiikkaa, selektiivisiä meikkejä, sekä kalliita tuoksuja. Olisi tosiaan mahtavaa kiertää Euroopan tuoksutaloja ja ostaa sieltä joku itselle räätälöity uniikki tuoksu, vaikka muuten tyydyn kyllä ihan massatuoksuihin. :)

  Osa tuoksuistani, ehkä ne arvokkaimmat.

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti

  Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)