torstai 28. marraskuuta 2013

Lokakuun loppuneet

Noniin, lokakuun loppuneissa tuotteissa mennään.... Syyskuussahan mulla loppui aivan hirveä kasa kaikkea, nyt oli vähän maltillisempaa. ;)


  Nämä Weledat tulivat kaikki matkapakkauksessa, jonka joskus ostin:


- Weleda Almond Soothing Facial Lotion, 5 ml
 Tästä manteli-kasvovoiteesta tykkäsin ihan hirveästi! Tuote oli mielestäni tuoksuton, tai ainakaan ei aiheuttanut oikein mitään tunneskaalan puolella. Mutta voide oli melko kevyttä, mikä oli minulle alkusyksyn lämpimille keleille oikein passeli. Voide imeytyi samantien, juuri tällaisia koostumuksia rakastan! Voide kuitenkin kosteutti tarpeeksi, iho oli pehmeä ja jotenkin rauhoittunut. Haluaisin niin ostaa tätä lisää, ei tuosta 5 ml:stä kuitenkaan pitkäksi aikaa riittänyt. Nyt vielä on vaan muutama muukin voide tuolla jonossa...
- Weleda One Step Cleanser & Toner 2 in 1, 10 ml
En oikein tykännyt. Piti ehdottomasti käyttää vanulapun kanssa, ettei tule liikaa. Alkoholin haju oli todella voimakas ja pistävä. Ei tuntunut oikein edes puhdistavan kasvoja, tosin en näiltä 2 in 1 tuotteilta (puhdistus & kasvovesi) hirveästi odotakaan, käytin vain aamuputsarina. Siltikin tuli tunne, yritetäänkö tuolla alkoholilla vaan saada raikkaan tuntuiset kasvot? 
- Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil, 10 ml
En hirveästi tykännyt tästäkään uudistavasta granaattiomena-vartaloöljystä. Aluksi tuntui, ettei öljy imeydy ollenkaan, mutta imeytyi lopulta. Ei kosteuttanut kuitenkaan hirveästi. Olen kokeillut parempiakin vartaloöljyjä ja mieluiten kuitenkin pysyttelen voiteissa. 
- Weleda Citrus Creamy Body Wash, 20 ml
En tykännyt oikein tästäkään. :( Tuoksu oli kiva, sellainen sitruunapiiras! :D Suihkuvoide (tai mikä lie pesunimike) ei vaahdonnut enkä osaa käyttää sellaisia tuotteita.... Tuntuu, että aine vain hävisi johonkin ennenkuin sillä ehti pestä mitään. :D Harmi, olisin todella halunnut tykätä tästä!


- Goldwell ColorGlow -värihoito 3 x 10 ml
Nämä loppuneet olivat kaikki sitten Color-versioita, Blond-versioista oli muutama rivi syyskuun loppuneissa muutama päivä sitten. Nämä ei olleet niin kivoja kuin blondit.



- Palmolive Sublime Beauty -käsisaippua (ei kuvassa)
Noh, käsisaippuaa... Taisi olla jostain alesta joskus ostettua, ei ehkä enää saa? Olen uusiokäyttänyt pulloa suihkugeelien kanssa käsisaippuana. :) 
- Freeman Sugar Body Scrub Pomegranate 
Granaattiomenan tuoksuinen sokerikuorinta vartalolle. Tästä tulee oma postaus. :)   
- Kicks Clean Laundry -suihkugeeli 50 ml 
Hyvän ja raikkaan tuoksuinen perussuihkugeeli joka vaahtosi ja pesi hyvin. Tuoksu ei ole niin hyvä kuin esim. Cleaneissa, itse asiassa se on aika paljon makeampi mutta tykkäsin kyllä.  
- Yves Rocher Lotus Flower Anti-Transpirant 
Yves Rocherin deodorantit ovat vähän lirua ja tuppaavat sotkea, ainakin sen pullon suun, kun tulevat vähän hulahtaen ulos pullosta. Tehot ja tuoksut ovat kyllä hyviä, olen näitä käyttänyt useamman ja tykkään kovasti. Nämä transpirantit pitävät, ainakin minulla, vaikka suoraan sanottuna edes tiedä tarkalleen, mikä on anti-transpirant.... 
- The Body Shop Vitamin E Face mist  
En nyt sitten ihan täysin päässyt selvyyteen, onko tämä tuote ihan vain kasvojen raikastukseen tarkoitettu (milloin vain suihkautettavaksi esim. kesällä, jumpan jälkeen, lentokoneessa...) vai perinteinen kasvovesi. Koska en itse oikein ole päässyt sinuiksi noiden suihkutettavien kasvonraikastajien kanssa, käytin tämän ihan kasvovetenä, aluksi reissussa ja sitten ihan päivittäisessä kotikäytössä. Hyvä kasvovetenä, tosin kasvoille suihkutettuna saatoin aina suihkia vähän liikaa... :D Tuntui kyllä kosteuttavalta ja raikastavalta.


Kuukauden jätit:

 
- L'oréal NutriSoft 24 h Velvety Body Lotion 400 ml
Aika vanha vartalovoide, jota en ole vain saanut aikaiseksi käyttää. Ihanan kevyt koostumus ja imeytyvyys ja todella hyvä kosteutus, tykkään kyllä todella paljon. :) Raikas tuoksu myös!
- Biotherm SkinErgetic Anti-Fatigue Moisturizer 125 ml (kasvovoide!!)
Ihan ensimmäiseksi, hei 125 ml kasvovoide?! Onko sellaisia?! Noh, kyllä on, ja on ihan lievästi sellainen voittajafiilis, kun sudin tästä viimeiset rippeet kasvoilleni!!! Ajattelin kirjoittaa tästä oman postauksen. Mutta arvatkaas mitä? :D Mulla on tällainen samanlainen ämpäri vielä toinenkin kaapissa, ettei vaan pääse loppumaan! :D Taidan odottaa kevääseen. 
- L'oréal Professionnel Homme Cool Clear -hilseshampoo 750 ml 
Tämä oli mieheni shampoo, mutta sen jälkeen, kun pumppaamalla ei tullut enää shampoota ulos, käyttö loppui kuin seinään. No eihän shampoota voi vielä silloin heittää pois, joten uhrauduin nyt sitten käyttämään tämän jämät, jotka sitten kestivät ja kestivät, varmaan n. 3 vkoa (ja olin liruttanut aika paljon litkua jo uuteen pulloon)!! Hyvä shampoo, pesi hyvin ja teki hiuksista mukavan kevyen tuntuiset. Tuoksui tietysti miehelle, mutta ei sen nyt niin väliä.

Lisäksi kasa Bernard Cassieren tuotenäytteitä:


Nämä tuotenäytteet olen saanut koulultani Bernard Cassieren tuotekoulutuksesta. Sain nämä jo keväällä kasvohoitokurssin yhteydessä, mutta käytin vasta nyt, kun minulla oli lokakuussa kasvohoidon tutkintonäyttö. Piti vähän muistella ja saada tuntumaa kesätauon jälkeen, millainen tämä koulun ihonhoitosarja olikaan...

4 kommenttia:

  1. Hihhii, hellyyttävää ja jotenkin tutun kuuloista tuo shampoopumppu- ja uhrautumisskenaario ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, eikö? ;) Sitä siis harrastetaan muuallakin? :D Kai se on miehille jotenkin loppu siinä vaiheessa kun pumpusta ei enää mitään tule. :D

      Poista
  2. Olen käyttänyt 30ml tuubin tota sekaihon Skin Ergeticiä, tykkäsin! Mutta whoa 125ml.. Kesti varmaan iäisyyden, onnittelut loppuunkaapimisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Todellakin se kesti ikuisuuden, joskus keväällä muistaakseni otin käyttöön.... Mutta käytin välillä muutakin. Se oli ihan hyvä tuote. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)