keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Talvisia suihkugeelejä

Tänään olisi esittelyssä talvisia suihkugeelejä, jotka olen ottanut käyttöön loppusyksystä, ja joita käytän vähintään kevääseen asti, jos siis riittävät. Yritän käyttää vanhimpia suihkugeelejäni pois, mutta tietenkään se ei aina mene niin. Saan tai jopa tilaan itse vähän väliä joitakin uusia, ja tietystihän haluan ottaa heti ne uudet ihanuudet käyttöön. :)

Ennen en ole kovin paljoa erotellut kesä- ja talvituoksuja toisistaan, siis en suihkugeeleissä tai vartalovoiteissa, mutten oikeastaan hajuvesissäkään. Olen ollut vähän sitä mieltä, että sitä käytetään mistä sattuu tykkäämään, vuodenajoista viis. Samaa mieltä olen edelleen, mutta erityisesti tänä ja viime talvena olen ihastunut kaikkiin tummempiin, täyteläisempiin ja mausteisempiin tuoksuihin. Haluan siis itseni ja kotini tuoksuvan joululle ja talvelle. Ehkä se kompensoi jotenkin sitä, kun en muuten esim. jaksa koristella kotia jouluksi, tai sitten nuo tuoksunautinnot on tapa sietää kylmää talvea. Mene ja tiedä. Tai sitten olen aikuistunut! :D Apua, en kai.... :)

Olen monen muun kanssa samaa mieltä, että suihkugeelejä nyt ei voi oikein erotella toisistaan muuten kuin tuoksun perusteella. Itse hankkimani suihkugeelit olen ainakin valinnut ihan tunteiden ja tuoksujen mukaan, ja ihan kuulkaas pakkaus ja mainostus ovat myös vaikuttaneet. Tyypillinen nainen, siis. ;)

Normaalisti ei mulla nyt ole tällaista määrää suihkugeelejä käytössä kerralla, mutta nämä nyt on vaan kaikki ihania ja talvisia. :)


Ystävältäni saatu Sim-merkkinen suihkugeeli, joka tuoksuu mausteiselta joululta. Tuoksu on aika mieto, eikä jää iholle pyörimään, mutta kuitenkin ihanat joulufiilistelyt tästä saa.


Tämän Biothermin jätti-suihkuöljyn olen ostanut joskus L'oréalin maahantuojan ystävämyynnistä. Tuote on ihanan, pirteän sitruksisen tuoksuista ja öljynä kosteuttaa ja pehmentää ihoa mukavasti. Suihkugeelin kanssa käytän aina pesusientä, mutta tämän öljyn kanssa se ei oikein onnistu. Öljy imeytyy liian hyvin sieneen, eikä vaahtoa. Tätä siis lotraan vartalolleni ihan käsin, ja tätä kuluukin silloin huomattavasti enemmän. En käytä tätä läheskään joka kerta suihkussa, vaan lähinnä silloin, kun tiedän, etten ehdi rasvata vartaloani tai kun ihoni tuntuu normaalia kuivemmalta. Öljy ei varsinaisesti jää iholle, mutta pehmittää sen suihkun jälkeenkin, ja tuoksuu iholla hurmaavalta.


Minikokoiset rakkaat. Tai no..... Ei ihan kaikki näistä ole rakkaita. Tuo Lushin Ponche-suihkugeeli (toinen vasemmalta) ei oikein miellytä mun tuoksuaisteja. Olen tämän ihan itse tilannut Lushilta, ja menin täysin lankaan tuohon tuotteen kuvaukseen  
"This packs a ponce - with orange juice and a shot of tequila. Inspired by traditional Mexican Christmas punch – this shower gel is bright, boozy, fruity and uplifting. Freshly squeezed orange juice, plum and cinnamon infusions, a good shot of tequila and a fruity fragrance all add up to your own little party in the shower."  (https://www.lush.co.uk/)
Tuote on siis meksikolaisen jouluboolin inspiroima, tuotteessa tai tuoksussa (siis mielikuvassa) on appelsiinimehua, tequilaa (!), ja luumu- ja kaneliuutetta. Tuoksun pitäisi olla raikas ja hedelmäinen, mutta mun mielestä se on vaan tunkkainen, ihmeellinen ja turhan eksoottinen ja mausteinen. Ei mikään hyvä. :/ Kyllä mä tän loppuun käytän, ja sopii kyllä talveen, mutta tämä on mulla näistä vähiten käytössä ja lähinnä sellaisten kiireisten suihkujen geeli, kun en ehdi jäädä nauttimaan tuoksuvivahteista. :D

 Nämä loput ovatkin sitten ihania. :) Vasemmalla  Lushin kausisuihkugeeli, Glögg, joka tuoksuu nimensä mukaisesti mausteiselle glögille, eli joululle! Tuoksu on aivan iiiiihana, yksi parhaista ikinä. Tämä on ehkä paras talvisuihkugeelituoksu, ja kesäsuihkugeelituoksuna on sitten yksi toinen tuote. Harmittelin, miksi tilasin vain tämän yhden pienen 100 g pullon, minulla oli vuosi sittenkin tätä käytössä samanlainen pikkupullo. Tätä on ollut myynnissä muutamana syksynä / joulunalusaikana, mutta tänä talvena tuotetta ei ole saanut Suomesta. Olenkin tämän tilannut Britti-Lushilta loppusyksystä, ja sielläkin tätä oli rajoitettu määrä retro-tuotteiden valikoimassa.

Toisena oikealta on poikaystävältäni saamassa The Body Shopin Chocomania -pakkauksessa tullut suihkuvoide. Tämä on myös niin jumalattoman ihanan tuoksuista, tumma ja täyteläinen suklaa, oih. :) Tämä saattaa olla herkimmille jopa liikaa, ja tuoksu on jopa aavistuksen tunkkainen. Itse kuitenkin rakastan tämän tuoksua ja voidemaista, täyteläistä koostumusta. Jälkiruokansa voi nauttia siis suihkussakin. ;)

Oikealla on Yves Rocherilta tilaamani tämän talven kausituote, Apple Delight, miniversiona. Tämä taas on todella raikas, kevyt ja hyvin makea tuoksu. Aivan ihana. :) Tämä tuoksuu aika miedosti, voisi olla vähän voimakkaampikin tuoksu. Tämä ei myöskään jää iholle, vaan haihtuu ilmaan melko nopeasti. Mulla on tästä samasta tuoksusta myös palasaippua, jonka otan jossain vaiheessa käsisaippuaksi.

Mites sainkin näin paljon tekstiä suihkugeeleistä?! :D

6 kommenttia:

  1. Hih, suihkugeeleistä saa helposti paljonkin tekstiä aikaan ;) Mullaki on tuo Yveksen Apple Delight, mutta vielä en oo korkannu sitä. Pitääki muistaa ottaa se käyttöön lähiaikoina, mitä tuoksuttelin, niin hyvällehän se tuoksui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se tuoksu on jotenkin niin mieto, ettei sitä kunnolla ees haista ennenkun suihkussa ja käytössä. Mutta tosi kiva tuoksu kunhan "aukeaa". Enkä muuten tosiaankaan pääse sun kulutustahtiin ikinä... :D

      Poista
  2. Suihkugeelit <3
    Niitä voisi ostaa vaikka kuinka paljon :D.
    Oon samaa mieltä tuosta Lushin Ponchesta, oli aika pettymys :/.
    Ja tuosta chocomaniasta mulla on kuorinta, suklaaholistin ehdoton tuotesarja :D. Onneksi en retkahtanut koko sarjaan, vaikkei sekään loppujen lopuksi kovin kaukana ollut :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin voisi ostaa! Ja on tullu ehkä ostettuakin... :D
      Mulla on myös Chocomanian minikuorinta, vartalovoi ja huulivoide, on kyllä ihanaa. <3 Se suklaan tuoksunen huulirasva vaan saattaa joskus olla huono idea kun tuoksuu suoraan nenään.... ;)

      Poista
  3. Suklaiset vartalotuotteet on monesti minustakin liikaa ja tunkkaisia. (Just loppui Fruttinin karpalo-tumma suklaa-suihkari, onneksi.) Yves Rocherin Apple Delight oli kanssa mielestäni liiankin mieto, vaikka hyvä sinänsä! Suihkutuotteistahan sitä vasta tekstiä saakin aikaan, juuri nuo jokapäiväisethän ne tunteita herättää, kun niiden kanssa joutuu paljon olemaan tekemisissä ;)

    VastaaPoista
  4. Mulla on myös tota Fruttinin karpalo-suklaa -suihkugeeliä ja vartalovoidetta. En ole vielä korkannut tuotteita, mutta aika tummalta ja täyteläiseltä tuoksuu. :) Kevät- ja kesäkäyttöön on varmasti kyllä aivan liikaa.

    Mä ihastuin tuohon Apple Delightiin loppumetreillä vieläkin enemmän, siitä tuli oikeastaan ihan suosikkini. :)

    VastaaPoista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)