torstai 24. tammikuuta 2013

Kuorintaa ja naamio

Tällä kertaa olisi esittelyssä pari kasvokuorintaa ja yksi suosikkinaamioni. Nämä siis ovat parhaillaan käytössäni.


Kyseessä ovat Freemanin rakeinen verigreippi-kuorinta, Lancômen rakeeton kuorinta ja ihana Lumenen Sensitive Touch Rauhoittava Kosteusnaamio, edesmennyt versio.


Olen tykännyt monista Freemanin tuotteista, mutta.... Tässä tökkii joku. :/ Koostumus on vähän erikoista, mulle tulee mieleen semmonen sokeriliuos. :D Siis aika raskaan oloista mömmöä, jossa on ne kuorivat rakeet ikäänkuin sulaneena siinä koko mössössä. Ei mitään semmosia söpöjä kokonaisia pikkurakeita, joita useimmiten kuorinnoista löytyy. :D Kyllähän tuo nyt kasvoille levittyy ihan hyvin, mutta mä nyt vaan itse koen, että juoksevampaa, ja niitä selkeämpiä rakeita sisältävää kuorinta-ainetta on helpompi laittaa naamalle. Tämä ajaa asiansa ihan mukavasti, melkolailla peruskuorinta sitten noin niinkun lopputuloksen kannalta. Kuorii ihon pehmeäksi, mutta mitään wau-elämystä tämä nyt vaan ei mussa herätä. Tuoksukin on ihan jees -tasoa, vaikka kuulostaa herkulliselta. Pieni teollistunut tuoksu kuitenkin tunkee läpi. Oon todella harmissani, ettei tämä ole niin kiva Freeman-tuote kuin odotin, sillä olen aiemmin tykännyt sarjan sisartuotteesta, voidemaisesta aprikoosikuorinnasta. Tässä vielä inci, jota en valitettavasti osaa sen kummemmin tulkita.




 Toinen parhaillaan käyttämäni kuorinta on Lancômen aha-happokuorinta, jonka tilasin joskus edullisesti Strawberrynet.comista. Tuote on hellävarainen, ja passeli varsinkin näin talviaikaan. Rakeita kuorinnassa ei ole, vaan kuorinta tapahtuu kemiallisesti, ja koostumus onkin valkoista, ihan perusrasvan näköistä, sekä lisäksi tuoksutonta. Kuorinta levittyy hyvin kasvoille, ja annan sen vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua, nämä nääs toimivat pikkasen hitaammin kun rakeelliset kaverinsa. Tuote kyllä oikeasti toimii, ihoni tuntuu tämän käytön jälkeen pehmeältä ja virkistyneeltä ja silloin on aina mukavaa levittää joku ihana naamio. Ihan joka kuorintakerta en tätä käytä, vaan vuorottelen vähän tuon Freemanin kanssa. Kuorin kasvojani kuitenkin kerran viikossa. Inci-listaa minulla ei tästä ole.




Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, on Lumenen mahtava Sensitive Touch Rauhoittava Kosteusnaamio. Tämän tuotteen koostumushan on vastikään muuttunut pakkausuudistuksen myötä, enkä ole uutta versiota kokeillut, mutta toivon todella paljon, ettei olisi mennyt huonompaan suuntaan (pahoin pelkään). Tämäkin on valkoista, sopivan jämäkkää mutta notkeaa ja tuoksutonta ainetta. Levittyy iholle kuin unelma ja itse ainakin huomaan ihanan viilentävän ja rauhoittavan tunteen kun tämän sivelee iholle. Käytän tätä 1-2 kertaa viikossa pintakuivalle iholleni. Yleensä kuorinnan jälkeen laitan jonkun puhdistavan / virkistävän tms. naamion, sekä lopuksi vielä tämän. Käytän tätä lisäksi monesti vielä toisen kerran viikon aikana, mutta yksistään, ilman kuorintaa tai muita naamioita. Tuotteen vaikutusaika on 10 min., jonka jälkeen se pyyhitään kasvopaperilla pois. Itse pidän naamiota usein pidempäänkin, n. 30 min.-2 h, ja koska tuote aika pitkälti kuivuu kasvoille, pyyhin sen kostealla kasvojenpuhdistusliinalla pois. Jos pyyhin vain kuivalla paperilla, koen, että kasvoilleni jää ohut kalvo, enkä itse tykkää siitä tunteesta. Tuote kosteuttaa ja pehmentää ihoa mukavasti, ja todellakin rauhoittaa. :)

Tästäkään en viitsi laittaa inci-luetteloa, koska tuote ja sisältö on uudistuneet. Tämä sisältää kuitenkin kosteuttavia, rauhoittavia ja pehmentäviä ainesosia sekä mm. rypsiöljyä ja pellavansiemenuutetta.

Ajattelin yrittää metsästää tätä Lumenen naamiota vielä jostakin marketista (olen nähnyt vielä parisen viikkoa sitten), ja Lumenen tehtaanmyymälästä. Uutta en välttämättä tarvitsisi vielä, mutta mitä jos se uudistunut versio on sitten ihan kauheeta?? Sitten kyllä ketuttaa ja kivasti, kun tätä vanhempaa ei ole enää edes mahdollista saada mistään. :(

Siis olen kyllä silti edelleen ostolakossa.... ;)

5 kommenttia:

  1. Onpa harmi, että Freemanin kuorinta tökkii. On nimittäin aika iso tuubi käytettäväksi pitkin hampain... Niiden kemiallinen ananaskuorinta on ihan kelpo tuote.

    Ja tervetuloa nyt tätä kautta minun blogini Analystin lukijaksi, en saanut sinulle suorempaa viestiä perille asti! :) Taidan ruvetakin lukemaan myös sinun blogiasi vakituisesti, sinulla on mukava tyyli kirjoittaa. Tuntuu myös, että mielenkiinnonkohteemme kohtaa, niin meikit-ihonhoito-akselilla kuin myös siinä, että sinäkin esittelet taviskosmea ja selektiivistä. Lämmittää aina mieltä löytää samanmielisiä blogeja! :)

    VastaaPoista
  2. No joo, tuo tuubi kyllä kestää ikuisuuden... :/ Tykkäsin kyllä siitä aprikoosikuorinnasta, mutta tossa nyt vaan joku töksähtää, valitettavasti :(

    Kiitos kiitos, löysin blogisi vasta muutama päivä sitten ja liityinkin heti lukijaksi. :) Mielenkiintoisia tuotteita ja hyviä arvioita! Mukava löytää aina välillä helmiä jostakin "piilosta", joiden olemassaolosta ei ole vaan koskaan tiennyt. :)

    Itellä on vähän taas jäänyt tämä bloggaaminen, pitäisi taas ryhdistäytyä! ;)

    VastaaPoista
  3. Tuo Lumenen rauhoittava kasvonaamio (juurikin vielä tuo vanha versio) on itsellänikin käytössä 1-2 kertaa viikossa. :)

    Kuorin ihoani aika harvakseltaan, mutta tuo Lancômen rakeeton kuorinta kuulostaa hyvältä! Itselläni on kuiva ja herkkä iho, niin tuo ei varmaankaan ärsytä yhtä paljon kuin rakeelliset kuorinnat(?) Jos tuon saisi jostain edullisesti... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lumenen naamio on kyllä ihan ykkönen!

      Lancômen kuorinta ei tosiaan ärsytä ihoa, vaan on hellävarainen ja minusta juuri herkälle iholle. On kuitenkin tehokas, iho tuntuu tosiaan pehmeämmältä käytön jälkeen. :) Strawberry.netiä kannattaa pitää silmällä tai jos tuotetta googlettaa, löytyiskö se jostain muualtakin? :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä, pitääkin tarkistaa tuolta Strawberrynetistä. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)