perjantai 29. toukokuuta 2015

Dermosil Karbamidipuikko

Mä tein alkuvuodesta (helmikuussa?) elämäni ensimmäisen tilauksen Dermosilin Dermoshopiin. Monille merkin tuotteet ovat tuttuja jo jostakin jurakaudelta, mutta meikäläisellepä ei. Muistan nähneeni niitä joskus jollakin kavereilla, sen lisäksi on kokemusta parista näytepakkauksesta. :D Olen onnistunut välttymään Dermosililta. Muistan muuten kerran kylässä wc:ssä ihastelleeni käsisaippuaa, joka oli kartion mallisessa, alhaalta puristettavassa pullossa (tästä on n. 7-8 vuotta). Mulle selvisi vasta ihan tässä tyyliin viime vuoden aikana, että saippua oli Dermosilin Designs-sarjan saippua. :D Minä ja äitini hankitaan vissiin niin paljon kosmetiikkoja ystävämyynneistä, aleista ja ulkomailta, että on nämä kotimaan tilausmarkkinat vaan mennyt ohi.

Noh, mutta enää en ole Dermo-neitsyt, vaan tilauksia on tullut kevään aikana tehtyä jo toinenkin... Kolmattakin oon saattanut jo harkita.... Yksi ensimmäisen satsin tilatuista tuotteista oli jaloille tarkoitettu Karbamidipuikko, koska kaikki uusi ja erilainenhan tietysti kiinnostaa. Jokin ääni mielessäni kuitenkin huusi, että tuskinpa tuo toimii.


Kyseessä on täsmähoito jaloille ja kuiviin ja halkeilleisiin kantapäihin puikkomuodossa.
Tässä tuotteen kuvaus suoraan Dermoshopin nettisivulta:

"Runsaasti karbamidia sisältävässä tuotteessa on myös ihoa suojaavaa ja rauhoittavaa allantoiinia sekä ihoa hoitavaa panthenolia. Tuote on tarkoitettu kuivien ja halkeilleiden kantapäiden täsmähoitoon. Sitä voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi estämään kuivien ihoalueiden ja halkeamien syntymistä. Tuotetta voi käyttää myös esimerkiksi kyynärpäiden ihon hoitamiseen. Tuotetta ei pidä käyttää ihoalueelle, jossa on haavoja."

Oikeasti puikko on kuperan mallinen, omani on vaan kulunut hassusti tuosta keskeltä.

Kyllä täytyy sanoa, että tämä muuten toimii. Tämä on näin vaatimattomasti sanottuna suorastaan taivaan lahja!! Kun tätä sivelee jalkoihin päivittäin, muutaman päivän päästä on todella pehmeät jalat, ei kuivuutta eikä kovettumaa (ainakaan jos kovettumat ei ole päässeet pahaksi). Mulla oli tämän käytöstä vähän taukoa ja kun pari päivää sitten laitoin tätä tosi kuiviin jalkapohjiini, niin auttoi jo ihan ensimmäiselläkin kerralla. Kovettumat ei lähde ekasta käyttökerrasta, mutta iho oikeasti pehmeni ja kosteutui, eikä kuivuuskaan päässyt yllättämään heti uudestaan.


Sukat voi laittaa jalkaan heti levityksen jälkeen, eikä kädet tahriinnu tätä levittäessä, kätevää!

Itse sivelen puikkoa kantapäihin, päkiöihin, jalkapohjien pitkille reunoille ja isovarpaan reunaan (jossa minulla on "kroonista" sarveistumaa). En laita tätä keskelle jalkapohjaa, kuten esim. jalkavoidetta. Tuo kyynärpäihin sively on myös erinomainen idea, sekä itse laittaisin tätä talvella myös polviin. Minä en korvaisi tällä puikolla säännöllistä jalkavoiteen käyttöä, mutta tämä on erinomainen apu, jos jalat ovat olleet kovilla tai voitelu on hetkeksi unohtunut ja jalat rutisevat kuivuuttaan (tällöin suosittelen myös kuorintaa!). Olen käyttänyt tätä kevyesti myös jalkavoiteen lisänä.


Puikon inci on lyhyt ja ytimekäs ja ennen kaikkea tehokas. Suurin osa aineista onkin pehmittäviä ja hoitavia aineita. Puikon koostumus on vähän vaseliinimainen, niinkuin oikeastaan kaikki nämä puikkomalliset hoitotuotteet, mutta mitään vaseliiniahan tämä ei ole. :D Koostumus tulleekin pitkälti tuosta steariinihaposta.

Tuotteella on hintaa 6 e ja ainakin minä ostan uuden puikon, kun tämä loppuu! :)

4 kommenttia:

 1. Tää vaikuttaa aika mielenkiintoselta!
  Täytyy pitää mielessä, josko omalle äitilleni ostaisin joskus testiin tämän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ON mielekiintonen ja toimiikin vielä! Kannattaa lahjoa äitiä. :)

   Poista
 2. Oo, jos tää tosiaan toimii. Mun ongelma on juurikin kuivat kantapäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää toimii. :D Ainakin ensiapuna. Kannattaa kokeilla. :)

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)