keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kesän hankinnat 2/2

Noniin, sitten seuraisi jatkoa eiliseen postaukseen tämän kesän kosmetiikkahankinnoista. Juu ei olleet esittelyt ohi, ehei! :D

The Body Shop -saalis:


* The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh Body Puree (Tämä oli kesän yksi ensimmäisiä ostoksiani. Vartalovoiteita kuluu, tuoksu oli huumaava, ja hinta The Body Shopiksi edullinen, 5 e.)

Seuraavat ostokseni ovatkin sitten kaikki viimeisen n. 2 viikon ajalta.

Hairstorea noin periaatteessa boikotoin, mutta nyt luulin, että firma lopettaa Suomessa, ja koska heillä oli kaikki tuotteet -50%, päätin mennä katsastamaan tarjonnan. Myöhemmin kävikin ilmi, että Hairstoren liiketila vaan vaihtui.... No mutta on taas kootut selitykset mulla! Se fakta, että sieltä kuitenkin ostin tuotteita, ei enää miksikään muutu. :D

Hairstore-saalis: 


Paloiteltuna:


* Eclipse Greippi-värinsuojashampoo ja -hoitoaine, á 100 ml (Edullisia matkakokoja, ja tuoksun on pakko olla hyvä!)


* XL Deo Aloe Vera & Sweets -antiperspirantti (Tämä lähti sekunnissa mun mukaan. Deodorantteja kuluu aina, minulle uusi merkki, halpa hinta ja iso koko ei ollut mulle mikään harkinnan paikka enää. :D )


* Eva Cosmetics Sun Shampoo ja Sun Spray hiuksille (Niiin nevahööd-sarja, mutta aurinkotuotteia ei vaan voi olla liikaa! :D )


Tarjoustalo-saalis:


* TreSemmé Split End Repair shampoo ja hoitoaine, á 500 ml (Hei nää oli vaan 3 e / kpl, oisko joku muka jättänyt ostamatta, häh?! Silläkin uhalla, et ne tuplasti isommat pullot on litrahinnaltaan varmaan vielä paljon halvempia, mutta en oo ihan niin hullu, että jaksaisin ostaa niin isoja ämpäreitä!)
* Bodyfine Fruit & Vitamin Shampoo ja  Milk & Honey -suihkugeeli, á 50 ml (Ihan vaan testiin tällaiset minikoot, nevahööd-sarja.)


Citymarket-saalis:


* Lumene Arctic Aqua 24 h Syväkosteuttava vartaloemulsio (Tää hyppäs 3 eurolla koriin niin, että suhahdus vaan kävi. Kunnes muistin kotona, että mulla on kaapissa tällainen vielä vanhanmallisessa pakkauksessa.... Menin halpaan siis. Ei se mitään, tykkään sarjasta. :) )


* Garnier Nordic Moisture Match 24 h Heleyttävä kosteusvoide väsyneelle ja elottomalle iholle, SPF 20 (Tääkin oli 4 e tarjouksessa, en epäröinyt! Heleyttävä voide, suojakerroin 20, mitä muuta voi toivoa? Ehkä sitä että tää myös toimisi... :D )



* Vitalis-klassikkovaseliini (No, tätä en edes ostanut Cittarista, mutta samapa tuo.... Ostin tän ripsien ja kulmakarvojen värjäystä varten.)

Sitten vielä ostin Meikin Loppu -blogin myyntiversiosta muutamia tuotteita, kun nyt kerran menin pläräämään sivuja ja näin kaikkea ihanaa. :D

Meikin loppu -blogin myyntipuolen saalis:



Paloiteltuna:


* Oriflame Discover Hawaii Aloha Beach -suihkugeeli (Kuulosti niiiin ihanan tuoksuiselta! Olenkin jo korkannut tämän!)


* Oriflame Essentials Kosteuttava kasvonaamio (Kosteuttavat naamiot on aina ihania, ja rakastan kokeilla erilaisia naamioita. Tuoksu on hullaannuttavan ihana!)

 

* Essie-kynsilakka, sävy Muchi Muchi (Tämähän tuli osalle porukasta helmikuun LivBoxissa. Itse sain silloin Lovie Dovien, mutta ihastuin tähänkin blogipostausten perusteella. Sillä ei kai niin väliä, että lakkaan kynsiäni harvoin....)

* Oriflame Sun-tuoksunäyte kaupan päälle (Tästä jäi nyt uupumaan pikkukuva, mutta väliäkö tuolla. Sain tällaisen tuoksunäytteen, josta riittää pariin käyttökertaan ja tuoksu oli alkunuuhkaisulta ihana!)

* sekä eräs käsivoide, jonka ostin lahjaksi ja joka puuttuu kuvasta (En halua kertoa tästä tarkemmin, koska lahjan saaja saattaa joskus eksyä tälle sivustolle.)


Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, on tietysti tänä kesänä saadut LivBoxit! Olen tilannut niitä viime joulu- tai tammikuusta lähtien, mutta en tee niistä omia blogipostauksia, sillä niistä postaillaan jo niiiiin paljon.... Kommenteissa sitten kerron omia kokemuksiani, jos niikseen tulee. :) Voin kuitenkin sanoa lyhyesti, että tykkäsin paljon tästä boxista! Tämän kesän boxit olen tietysti kaikki saanut, mutta koska kaikki muut on jo purettu paitsi tämä elokuu, mulla ei ole kuvaa kuin tästä elokuun boxista. :) Mutta, mikäpä yllätys tuo boxi enää kellekään onkaan.... ;)



Semmoista! Siinä taisikin olla kaikki! :D Selvisikö joku loppuun asti pyörtymättä? Kuinka moni nauroi tai pudisteli päätään? Saanko keneltäkään yhenkään millin verran sympatiaa kosmetiikkasekopäälle?? :D 

Mulla on semmonen kutina, että suihkugeelit, kasvoputsarit ja shampoot & hoitoaineet riittää nyt hetkeksi.....








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)