keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Lavera Naamat

Ostin syksyllä kauneusmessuilta Lavera Faces Villiruusu-puhdistusmaidon, jota nyt olen viime aikoina käyttänyt. Tuote on tarkoitettu kuivalle ja aikuiselle iholle, mutta kai sitä alkaa tässä iässä jo aika aikuinen olla. :D


Tuoteselosteessa lukee, että tämä puhdistaa ja suojelee ihoa. Vaikka nyt ehkä järjellä ymmärrän, että tämä suojelee ihoa ympäristöltä, niin kyllä mulla alkoi tosta suojella-sanasta heti soida päässä muinoisen Ultra Bran biisi "Minä suojelen sinua kaikelta....." :D Voi, kun tämä voisikin suojella kaikelta! :D


 No niin... Luulin tuotteen ensin olevan perinteistä, juoksevaa, puhdistusmaitomaista, joka laitetaan vanulapulla kasvoille ja jota ei tarvitse pestä pois. Ekan kerran sitä sutasin kiireesti vanulle, että kokeillaas tällä nopea aamupuhdistus. No, ei mennyt sitten ihan niin. Tämän koostumus on kyllä melko paksua ja täyteläistä ja kun sivelin tätä naamalle, hokasin että kyllähän tämä täytyy erikseen pois pestä. Luulin pääseväni siis paljon helpommalla.


Toinen mihin kiinnitin heti aluksi huomiota, oli sen voimakas tuoksu. Ihan hyvä, luonnonkosmetiikkamainen ruusuntuoksu tuotteessa on, enkä itse koe sitä liian voimakkaana, mutta on se sen verran tuoksuva, että toisilla voi ottaa nenään.

Olen tykännyt tästä tuotteesta valtavasti. Tuote tuntuu todella hellävaraiselta, poistaa meikit ja lian ja saa ihon tuntumaan pehmeältä puhdistuksen jälkeen. En anna tämän sen kummemmin vaikuttaa kasvoillani ohjeen mukaan, ehkä ihan pienen hetken, mutta en mitenkään tietoisesti odottele tämän vaikuttamista. Taidan todella olla hulluna tällaisiin emulsiomaisiin ja maitomaisiin puhdistustuotteisiin, niissä on vaan jotenkin ihana koostumus ja ne saavat ihon pehmeäksi.


Mikään riittoisa tai sitä kautta erityisen edullinen tämä tuote ei ole, minun tuubissani kamaa oli 75 ml. Sopivan kokoinen putsari testattavaksi, mutta liian pieni, kun rakkaus alkaa roihuta.


Inci-lista on kyllä melkosen pitkä, mutta ihan hyvältä, luonnolliselta ja kosteuttavalta tuo minun mielestä näyttää. :) Mielelläni käyttäisin tätä tuotetta uudestaan, tai joitakin muita Laveran puhdistus- tai ylipäänsä kasvojenhoitotuotteita. :)

6 kommenttia:

 1. Pisti silmään ku tossa käyttöohjeessa mainitaan et tuolla tartteis puhdistaa niskakin. Nimittäin, mulla on nyt käytössä ulkomailta tilaamani eko(?) putsari ja siinäkin mainitaan tuo niska. Ja mä ku pesen sen aina ihan vaan suihkugeelillä... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekosarjat näyttää siis keskittyvän puhtaaseen niskaan. :D Nyt kun sanoit, ni mä en edes tiedä, millä pesen mun niskani! Jos millään... :D Kai mä sen naamaputsarilla pesen, en oikein osaa sanoa. :D

   Niskan iho on vissiin yhtä ohuttaa ja herkkää kuin kasvojen ja kaulan, sen takia se varmaankin on suositeltu pestä kasvojenpuhdistusaineella. Ehkä sillä on helpompikin pestä kuin sitte suihkugeelillä? Makuasioita, sanon minä, pääasia että tulee puhtaaksi. :)

   Poista
 2. Mä sain tuosta Villiruusu-sarjan silm.ymp.voiteesta allergisen reaktion :( Siinä oli tosi tömäkkä tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luin sun postauksen aiheesta. :) Aika erikoista, että silmänympärysvoiteessa on niin vahva tuoksu... Ei kuulosta kovin hellävaraiselta. :/ En tiedä, miten oma iho reagoisi siihen, tämä puhdistusaine kuitenkin pestään kasvoilta heti pois, ei oikein ehdi aiheuttaa reaktioita...

   Poista
 3. Näitä Faces-tuotteitahan on vähän turha enää arvioida, kun Laveran kasvojenhoitotuotteet ovat hyvän aikaa sitten uudistuneet, eikä tuollaistakaan tuotetta enää ole. Ne kuivan ihon tuotteet, joissa nykyisin on mukana ruusua, sopivat paljon paremmin allergikoille (nimimerkillä mega-allergikko), koska eivät sisällä juurikaan hedelmäuutteita kuten nuo vanhat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olet ihan oikeassa, kyllähän markkinoilta poistuneita tuotteita on vähän hölmöä arvioida julkisesti. :) Itse en ole hirveästi perehtynyt Laveran tuotteisiin, enkä tiedä, milloin tuotteet ovat uudistuneet, kuinka paljon, ja onko vanhoja missään enää saatavilla. Sen takia blogeissa onkin mukavaa jakaa infoa ja kokemuksia muiden kesken. :)

   Tosi hyvä kuulla, että tuotteet ovat menneet parempaan suuntaan, ainakin allergikon näkökulmasta. Tuotteiden testaaminen ja omien suosikkien löytäminen on moniallergiselle varmasti entistä haastavampaa, mukavaa, että sopiva tuote on löytynyt. :)

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)