torstai 28. toukokuuta 2015

Elossa vielä! :D

Moikka moi!

Elossa ollaan... Muistaakohan kukaan mua vielä? ;) Blogitauko on venähtänyt viime elokuulta tähän hetkeen asti. Mulla on ollut viime syksystä lähtien ihan järkyttävä blogiähky, nyt on vähän alkanut helpottaa. Omaa blogia en ole mitenkään vaan ehtinyt / jaksanut päivittää tai sitten ei vaan ole huvittanut, mikä nyt sitten ikinä syynä... Mitä enemmän aikaa on kulunut, sitä vaikeampi on ollut palata. Jossain vaiheessa meinasin heittää tämän blogin menemään, mutta ei kai tämä mun velvollisuus kuitenkaan ole, kai mä saan välillä kirjotella jos haluan. ;) Lukekoon joku jos kiinnostaa, ketään en kuitenkaan pakota. :D En ole myöskään juuri edes vilkaissut muiden blogeihin, ei ole kyse siitä ettei kiinnostaisi! Joku lukko on vaan ollut mulla pitkään päällä, sekä näissä blogijutuissa, että jopa oman kosmetiikan käytön suhteen. Hieman myös henkilökohtaisessa elämässäni, mutta näitä asioita en avaa sen enempää. Jopa syksyllä uusimallani, hitaalla läppärillä, on ollut negatiivinen vaikutus blogin kirjoittamiseen!


Sanotaan, että kun harrastuksesta tulee ammatti ja työtä, mielenkiinto laskee. Noh, tässäkin saattaa olla perää. Valmistuin tammikuussa kosmetologiksi ja syksy meni koulussa haikeissa spa-tunnelmissa sekä liiketoimintasuunnitelmaa pähkäillessä, tulevia työaikeita stressatessa sekä tukuissa juostessa. ;) Vielä en kuitenkaan ole alan hommissa, vaikka tottakai vilkuilen työmahdollisuuksia toisella silmällä. Olen töissä vanhassa työpaikassani, nyt valmistumisen jälkeen palasin vakituiseksi yötyöläiseksi. Vaikka olin jo vuosia tehnyt yötyötä, siihen takaisin palaaminen kahden vuoden tauon jälkeen on myös vaatinut vähän totuttelua. Myönnän tämän, vaikka luonteeltani olenkin yöihminen.


Yksi asia myös, joka on jarruttanut blogin kirjoittelua, on se, että käytän kosmetiikkavarastojani nykyään niin viiveellä uutuuksista. Mulla on isot varastot purkkeja, mutta yritän käyttää tuotteita vanhimmasta alkaen ja tämähän tietysti aiheuttaa sen, että tuotteet ehtii uudistua ja poistua markkinoiltakin ennen kuin mä niistä ehdin kirjotella. :D Ärsyttävää, mutta tiedän, etten ole yksin. ;) Ajattelin kuitenkin herättää blogia henkiin kirjoittamalla välillä "uudemmista" tuotteista, välillä niistä vanhemmista. Olen myös tilastoinut ja kuvannutkin loppuun kulutettuja tuotteita tämän blogitaukoni ajan, joten ajattelin ne tännekin vielä päräyttää. :D Jos ei koonnit kiinnosta, ne voi toki skipata. ;) Koonneissa on kuitenkin omia arviointejani ja mielipiteitä tuotteista, joten sen takia ajattelin ne julkaista, vaikka tuotteet ovatkin loppuneet jo ajat sitten. Mielipiteet ei muutu (noh, yleensä, olen kuitenkin nainen....).

Tervetuloa takaisin ja kommentteja saa edelleen kirjoitella! <3

Huomenna tulee arvio Dermosilin Karbamidipuikosta jaloille! :)

8 kommenttia:

 1. Onnea tutkinnosta! Täällä ollaan edelleen, en poistanut tauon aikana blogiasi lukulistaltani. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kiva että oot edelleen paikalla ja jaksat tätäkin lueskella. :)

   Poista
 2. Ainakin mie roikun viel täällä =)

  VastaaPoista
 3. Muistaa toki! :) Itsehän sen sisällön ja tahdin saa määrätä... Nimim. Toinen muinaismuistojenesittelijä puolen vuoden tauon jälijltä. Onnea tutkinnon johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hah, ihanaa, että jollakin muullakin tauot "vähän" venähtää... Noh, eiköhän me tosiaan saada ite päättää sisältö ja postaustahti. :)

   Poista
 4. Tervetulloo takas!
  Täällä listoilla edelleen blogi on :D
  Kiva että jaksoit taas kirjoitella, omaan tahtiin vaan ilman paineita ^_^.
  Ja mun puolesta voi olla mielipiteitä myös niistä vanhemmista tuotteista, kivahan niitä on "nostalgian vuoksi katsella :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, luulin ihan vastanneeni jo sulle!! :D
   Kiva että listoilla on edelleen. ;) Ehkä mä tässä aktivoidun joo ja postailen vuosia vanhoista tuotteista, niitähän varmaan kaikki haluaakin lukea kerran kuussa "jesss siltä tuli taas kuukauden postaus, ai kato toi tuote oli v.2010 hitti". :P

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)