torstai 4. syyskuuta 2014

Tallinnan shoppailut elokuulta

Kävin tuossa viime kuussa Tallinnassa päiväristeilyllä. Mulle tämä oli iso juttu, sillä olen käynyt Tallinassa vain kerran aiemmin, vuonna 1997. :D Olin silloin 13-vuotias, ja arvatenkin kaupunki on ensinnäkin muuttunut aika paljon, ja toisekseen näin sen muutenkin nyt tietysti ihan eri silmin. :) Varsinaista shoppailureissua en suunnitellut, mutta toki eri kosmetiikkamerkit vähän houkuttelivat kuitenkin ja halusin katsastaa ihan omin silmin tämän kuuluisan Kaubamajan kosmetiikkaosaston. ;)

Tässä on saalis, ostokseni ovat siis sekä laivalta, että maista. Kaikkea ihanaa!:



Erittelen tuotteet vielä. Tämä pari on ainoat laivalta ostamani kosmetiikat. Tuo tuoksu ei nyt tullut tuohon ensimmäiseen kokonaiskuvaan:


- Victoria's Secret Pure Daydream Hand and Body Cream
Lisää vaan Victoria's Secretin voiteita, kun kerran on mahdollisuus niitä itse kokeilla ja ostaa! :D Tämä on Viking Linen laivalta. 

- Victoria's Secret Secret Charm EdT
Aivan mielettömän ihana raikas ja kukkainen kevyt tuoksu, joka maksoi laivalla vain 13 e, sorruin... Pysyvyys iholla ei kuitenkaan ole mikään ihan hirveän pitkä. Tuoksu on ollut jo ahkerassa käytössä.


Ihanat hedelmäiset suihkusaippuat:


- Fruttini Pineapple Prosecco Shower Sorbet
Ananas on ehkä suosikkini Fruttinin tuoksuista ja suihkusorbetti on mielenkiintoinen koostumus.

- Puhas Loodus Kuoriva omena-suihkugeeli 
Omenan tuoksuisiakin suihkugeelejä on harvassa! Täytyi ostaa kun kerran sai halvalla. :D Kuoriva koostumus kiinnostaa.

- Le Petit Olivier Shower Cream Mandarine
Mandariinin ja appelsiinin tuoksuista kosmetiikkaa on aivan liian vähän. Tässä on aivan jumalainen, aito mandariinin tuoksu! Koostumuskin ihanan paksua.


Himoitsemani Dresdner Essenzit:


- Dresdner Essenz Schönheitsdusche Granatapfel-Grapefruit -suihkugeeli
Olen käyttänyt tämän merkin suihkugeeliä ja vartalovoidetta ja jäänyt ikävöimään kovasti. Olisin ostanut näitä heinäkuussa Hollannista, jos olisin löytänyt. En tosiaankaan ole tiennyt, että näitä on ihan saatavilla Tallinnan Kaubamajasta!!! :D Olisin pyytänyt muuten diilaamaan näitä muilta jo monet kerrat. ;) Granaattiomena-rypäle -suihkugeeli on mielenkiintoinen yhdistelmä, ihanan raikas tuoksu!

- Dresdner Essenz Fussbalsam Mandarine / Orange
Dresner Essenzillä oli iso tila Kaubamajan hyllyssä, mutta suurin osa valikoimaa oli kylpysuoloja pienissä pusseissa, mikä oli vähän tylsää, kun ei ole kylpyammetta. Vartalovoiteita ei ollut esimerkiksi ollenkaan. Suihkugeelien ja vartalokuorintojen lisäksi oli jalkavoiteita, ja päädyin sitten siihen, kun en viitsinyt pelkkiä suihkugeelejäkään raahata kotiin. ;) Tuoksu on aika hauska, tavallaan tyypillinen jalkavoiteelle. Tuoksu on puoliksi mandariini-appelsiini, puoliksi voimakkaan mentholinen. Toivotaan että on vähintään yhtä hyvä kuin vartalovoiteet!

- Dresdner Essenz Duschpeeling Freesia / Bergamotte
Vartalokuorintaa otin lähes itsestäänselvästi Dresdner Essenziltä, koska en ole merkin kuorintoja kokeillut, ja kuorintaa kuluu hyvään tahtiin. Tässä on oikein todella kukkainen tuoksu, merkin kukkatuoksuista mielestäni paras. Kuorintatehoista en vielä osaa sanoa tarkemmin.
  

Mielenkiintoiset kasvovedet:


- Bourjois Vitamin-Enriched Toner
Bourjois'lta halusin ehdottomasti ostaa jotain, kun Kaubamajassa kerran oli merkkiä saatavilla! Tästä oli muistaakseni vain putsareita ja kasvovesiä, niin päädyin virkistävään kasvoveteen. Olen etsinyt tämänkin merkin ihonhoitotuotteita Saksasta ja Hollannista, mutta että näitäkin saa ihan Tallinnasta! :D

- Puhas Loodus Omena-kasvovesi
Olen käyttänyt joitakin Puhas Loodus -voiteita (saanut äidiltäni tuliaisiksi) ja tykännyt tosi paljon. Tälläkin hetkellä 1-2 jalkavoidetta kaapissa, niin halusin kokeilla jotain ihan uutta tuotetta. :)


Edulliset "Mä haluun kokeilla!" -löydöt:


- Fa Floral Protect Orchid & Viola Antiperspirant Spray
En ole vuosikausiin käyttänyt spray-deodorantteja ja jotenkin olin pitkään siinä käsityksessä, ettei spray-muodossa ole ollenkaan antiperspirantteja. Käsitykseni on ollut täysin väärä, ja nyt halusin ihan vaan kokeilla spray-antiperspiranttia ainaisten roll-onien sijaan.

- Batiste XXL Volume -kuivashampoo
Ihastuin LivBoxissa tulleisiin Batisten kuivashampoisiin, ja kun tämä täysikokoinen pullo oli Kaubamajassa n. 5 e, en voinut vastustaa kiusausta. ;)


Raikkaat saippuat:


- Fa Yoghurt Aloe Vera Cream Soap
Noh, mitäs tähän sanomaan.... Nestemäistä käsisaippuaa. :D Ihanan raikas tuoksu. Rimin löytöjä. ;)

- Palmolive Naturals Refreshing Moisture with Citrus & Moisturising Cream ja Revitalizing Freshness with Green Tea & Cucumber
Palasaippuoita! Rimissä oli halpaa! :D


Onko muilla vakio-ostoksia Tallinnasta? Tai jotain hyviä vinkkejä? Olen nyt lähdössä Tallinnaan taas muutaman päivän päästä. :D Alan kyllä käydä vähän useammin siellä muutenkin, kaupunki oli oikein kiva ja niin helpon matkan päässä!

13 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia ja rimistä löytää ihan kivoja edullisia tuotteita.Paras valikoima taitaa olla siellä norde centrumin rimissä ku isompi kuin muut =)
    Ite olin tosiaan viime viikolla tallinnassa.Se on mahtava paikka minustakin =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Täytyykin kattoa missä on Norde Centrum. :) Sä ootkin ihan vakkarikävijä, täytyy muistaa käydä aina kurkkimassa sun Tallinnan-postauksia ja kysyä vinkkejä! ;)

      Poista
    2. Heh onhan tuolla nyt tultu muutaman kerran pyörähdettyä.Norde centrum löytyy siitä tallink sataman vierestä =)

      Poista
  2. Oi hitsin vitsi, nyt alkoi vähän houkuttaa nuo Bourjoisin ja Dresdner Essenz-tuotteet... Ja ihan vähän nuo Fa-tuotteetki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa.... No tulihan se sieltä! ;D Onhan nuo houkuttelevia. :)
      Ootko kattonu merkkejä netistä? Bourjoisilta oli tosiaan vaan putsareita ja kasvovesiä. Dresdneriltä vartalokuorintoja, suihkugeelejä, tuo jalkavoide ja niitä kylpysuolapusseja, muusta en valitettavasti muista. :( Fa:ta oli aika paljonkin ainakin deodorantteja, saippuoita ja olikohan suihkugeelejäkin. Mitäs haluat? :D

      Poista
    2. Nyt vasta tajusin käydä lukemassa vastauksen :D.
      Onneksi asia hoitui FB:n kautta ;D. Kiitokset vaan taas diilaamisesta <3.

      Poista
    3. Haha, kyllähän ne vastaukset monesti unohtuu käydä lukemassa... :D Onneksi on joo FB. :) Ei mitään, olepa hyvä vaan, toivottavasti tykkäät!!!

      Poista
  3. Ihania ostoksia, kaikki kelpais mullekin (olipa ylläri)! Muuten, nyt muistui mieleen eräs yllättävä juttu eli se, että mä oon bongannu Tokmannilla Bourjoisin deodorantin, siis mitä ihmettä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitämitämitä, siis Bourjoisin deodorantin??? Vai Fa:n? Bourjoisilla ei tietääkseni edes ole vartalotuotteita...? Fa:ta jossain halpakaupoissa voikin olla vielä, merkki oli Suomessa myynnissä joskus vielä ysärin puolella. ;)

      Poista
    2. Ihan Bourjoisin, pari kertaa oon sitä vilkassu, mutta pitääpä seuraavan kerran vilkasta tarkemmin jos onki jokin surkea kopio =D Fa:n dödöjä oon muuten kans nähny muistaakseni Tokmannilla, harmi ettei niitä suihkareita enää myydä täällä, mä tykkäsin niistä ku hullu puurosta silloin ku ne oli vielä markkinoilla =/

      Poista
    3. Nyt löyty, mun mielestä se näkemäni purtilo oli tällainen: http://www.hondoscenter.gr/en/products/beauty/everyday-care-products/c224-bourjois/2133-roll-on-sos-garde-robe-anti-traces-blanches

      Poista
    4. Ohhoh, Bourjoisia Suomessa, ja vielä näitä "harvinaisempia" tuotteita! Itse asiassa mä olin maanantaina Tallinnassa taas :D ja nyt Kaubamajassa oli kuin olikin myynnissä Bourjoisin suihkugeelejä! Oli pakko ostaa yks. :P Deodorantteja siellä ei ollut, mutta kotona googlailin, niin bongasin myös noi deodorantit. Hauskan näkönen purkki kun siinä on se nuppi päällä. :D Mutta aika siistiä, et Suomestakin löytyy!! Käyhän tsekkaa ne suihkarit, jos niitä bongailet, oli aika veikeitä. ;)

      Fa:ta myydään vissiinkin kaikkialla muualla paitsi Suomessa... Saisivat tuoda sen takasin! :D

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)