maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesäkuun loppuneet

Kesäkuun loppuneiden saldo oli minusta oikein mukava. Mulla loppui monikin ikuisuustuote, sekä kaikennäköstä kivaa ja ei-niin-kivaa. 

Kokonaissaldo oli tässä:



Eritelty saldo tässä:


- Let Me Be Your Elegantly Exhilarating Color Mist 
Otin tämän selvittävän hiussuihkeen samoihin aikoihin käyttöön, kun Nonnu postasi saman sarjan toisesta versiosta ja kertoi tämän tuoksuvan nuollulle postimerkille. :D Kiitos, en sitten ikinä saanut sitä mielikuvaa pois päästäni, oli nimittäin aika osuvasti sanottu. :D Lisäksi tämä ei kyllä selvittänyt hiuksiani yhtään eikä tehnyt harjaamisesta helpompaa. Värin ylläpidosta en osaa yhtään sanoa. En kuitenkaan ostaisi uudestaan, koska olen törmännyt oikeasti toimiviinkin suihkeisiin.

- XZ Vanilla Café Tuuheuttava shampoo
Tämä oli ensimmäinen käyttämäni XZ-shampoo. Tämä oli ihan hyvää edulliseksi markettitavaraksi. :) Tehot olivat mielestäni melko hellävaraiset, mutta ei kuitenkaan jättänyt hiuksia likaisiksi, saati lähmäisiksi. Silikonittomuus lienee vastaus näihin. Vähän tylsähkö lopputulos muuten, ei tehnyt mitään erityisen superiakaan (tosin mulla on paksuhkot hiukset). Ihan mielelläni käytän tätä kyllä uudestaankin kotikäytössä, parempaa tämä on kuin merkin hoitoaine.

- Pantene Pro-V -tehohoito 8 x 7,5 ml
Näitä hoitoaineita meni tässä kuussa 8 kpl eli neljä käyttökertaa. Mukavan silottava pikahoito, mutta ei missään nimessä korjaava tehohoito.



- LUSH Sandy Santa -vartalonkuorinta x 2
Näitä ei näy kokonaissaldokuvassa sattuneesta syystä. ;) Tämä on vanha kuva. Lushin näitä vartalokuorintoja minulla oli vielä kaksi jäljellä ja sain käytettyä molemmat. Juttua ollut täällä. Kuorintatehot ovat hyvät, mutta liian vaivalloista käyttää, eikä tämä ole minulla mitään riittoisaa, onnistun tuhoamaan tällaisen jo kahdella käyttökerralla. :D Liian kallista makuuni.



- Nivea Intimo -pesugeeli
Voi kyllä, tällaisia tuliaisia olen itselleni roudannut ihan Roomasta saakka. Eihän Suomesta saa mitään näin eksoottista. :D No juu, mutta hyvä intiimipesugeeli, todella riittoisaa, eikä mitään moitittavaa.

- L'Occitane en Provence Ruban d'Orange Sunny Shower Gel
Tämä oli vähän surullinen tapaus. Tämä suihkugeeli oli vuosikertatavaraa n. vuodelta 2007, vanhimpani ja jumalaisen appelsiinin tuoksuinen. Jälkikäteen en voi ymmärtää, miksi jemmailin tätä niin järjettömän kauan, koska kun otin tämän vasta hiljattain käyttöön, tuoksu oli haihtunut oikeastaan kokonaan. Jäljellä oli muisto vain. Päätin käyttää tämän jalkojen pesuun todella reilulla kädellä. Parin käyttökerran jälkeen tämä lensikin suihkun lattialle, ja liekö pullo ollut jo niin haurastunutta kovaa muovia, että hajosi, ja puolet geelistä lensi viemäriin, harmi. :D Siirsin loput käsisaippuakäyttöön, saippuana kyllä ajoi vielä asiansa. Onneksi pääsin viimeinkin eroon, mutta harmittaa etten ottanut aiemmin käyttöön.

- Versace Yellow Diamond Shower Gel ja Body Lotion á 25 ml
Nämä suihkugeeli ja vartalovoide tulivat kuvassa olevan tuoksupakkauksen mukana, jonka tilasin netistä edullisesti (sisälsi lisäksi EdT:n 5 ml). Olin tuoksutellut Versacen Yellow Diamondia sen tullessa markkinoille ja aluksi pidin, mutta jonkun ajan päästä en oikein pitänytkään. En onneksi ehtinyt ostaa tuoksusta isoa pulloa, vaikka se ehti jo käydä mielessä. Nähdessäni tämän minisetin, halusin tuoksua kuitenkin kokeilla ajan kanssa. Tuoksu on todella sitruksinen ja pistävä, siinä on mm. sitruunaa, bergamottia ja nerolia. Tämä ei sitten ollut oikeastaan yhtään minun juttuni, vaikka muuten moni suosikkituoksuni onkin Versacen. Laadultaankin nämä suihkugeeli ja vartalovoide olivat keskinkertaisia: suihkugeeli oli melkoisen kuivattavaa ja vartalovoidekaan ei heti imeytynyt, ja myöhemmin vähän rullaantui iholla.

- Nivea Smooth Caring Body Lotion 30 ml
Tämä tuote tuli LivBoxin mukaa, peruskamaa. :) Tykkäsin kyllä, mutta tämä olisi pitänyt käyttää talvella, kun iho on kuivempi. Tätä voisin toisinaan käyttää isonkin pullon joku talvi, kun vartalovoiteita on vähän vähemmän (eli ei hetkeen :D).

- Nivea Pure & Natural Body Lotion 30 ml
Tämäkin tuote tuli LivBoxissa, ja riitti muistaakseni vain yhteen käyttökertaan. Ihan hyvä kosteuttaja normaalille iholle, tämä oli mukavan kevyttä. Jätti kyllä vähän nihkeän tunnun iholle, ehkä läträsin tällä liikaa? Tuoksu oli ihan ok. Minulla taitaa olla tällainen isokin pullo kaapissa, ja ihan kiva nähdä vaikutukset pidemmässä käytössä.



- Biotehniques Solution Equilibrante Facial Toner 60 ml
Tämän matkakokoisen kasvoveden ostin joskus Hairstoren "loppuunmyynnistä" muistaakseni eurolla. Oli ilmeisesti ehtinyt vanhentua, ja ehkä sen takia ihan hirveää kamaa, vaikka siis tämä on ihan hoitolamerkki. Kasvovesissä voi mielestäni huoletta pihistellä.

- No7 Radiant Glow Beauty Lotion
Tämä on ikivanha heleyttävä kasvoprimer. En edes muista, olenko ostanut tämän joskus Suomesta vai Englannista. Joka tapauksessa ajalta ennen merkin uutta tulemista marketteihin, silloin kun näitä sai vain Sokoksista. Tämä ehti olla aukikin jo pitkään ja vikaa käyttökertaa odotteli useamman kuukauden. :D Tykkäsin tästä kyllä, toi heleyttä ja hehkua iholle meikkipuuterin alle. :) Tarttisin kaikki mahdolliset tällaiset tuotteet, olen aina niin väsyneen näköinen.

- Lumene Natural Code Dig Deeper Pore Cleansing Daily Scrub
Tämä oli kiva kasvokuorinta, muttei ehkä ihan tehokkaimmasta päästä. Tämähän on siis tarkoitettu käytettäväksi päivittäin rasvaiselle iholle, mutten suosittele päivittäistä kuorintaa. Kuorivaa putsaria korkeintaan voi käyttää todella rasvaiselle tai tukkoiselle iholle kerran päivässä, mutta tämä oli kuitenkin sitä kuorivampi. 2-3 kertaa viikossa käytettynä sekaiholla oli oikein kiva rytmi ja ajoi asiansa, vaikkei varsinaisia ihmeitä tehnyt.

(Natural Coden ihonhoitotuotteet ovat muuten nyt uudistettu, eivätkä kulje enää Natural Coden nimen alla, sieltä löytyy pelkkiä meikkejä. Ihonhoitotuotteet ovat nyt pelkästään Lumenen nimellä, mutta vanhaan malliin sarjan tuotteet ovat nuorille suunnattuja.)

- Yves Rocher Hydra Végétal -tehokosteuttaja 30 ml
Tämä oli positiivinen yllättäjä! En niin välittänyt aiemmin sarjan kasvovoiteesta, mutta tämä kosteuttava seerumi, ah! Tämä oli todella kevyttä, imeytyi täydellisesti ja, kyllä, kosteutti. Jopa sen verran, että pystyin käyttämään sitä tuossa loppukeväästä ja alkukesästä ihan yksinään sekaihollani ja se riitti. Tuote oli aika riittoisaakin ja tuoksui hyvältä ja raikkalta. Voisin tätä käyttää joskus uudestaankin.

- Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water
Tästä ajattelin kirjoittaa oman postauksen sarjan muiden tuotteiden kanssa. Voitin tämän Nivean Facebook-kilpailusta alkuvuodesta testattavaksi. :) Tykkään misellivesistä ja tykkään tästäkin.

- Balea Kosteuttava aloe vera -naamio ja Hemmotteleva vadelma-vanilja-naamio á 8 ml
Nämä oli pari vuotta sitten Saksasta ostamiani naamioita, joista toiset puolet olenkin jo käyttänyt. Naamiot olivat ok, kosteuttava naamio kosteutti jonkun verran, mutta tehoja olisi voinut olla enemmänkin. Hemmottelevan naamion tuoksu oli ihana ja se teki ihosta kyllä mukavan pehmeän, muttei näissä sen ihmeempiä ollut.

- Lumene Mineraalimeikkipuuteri
Tämä on ikuisuusluottopuuterini. Harvemmin käytän muuta meikkipohjaa, en ole vuosiin käyttänyt. Tämä oli muistaakseni viimeinen mineraalimeikkipuuteri, nykyinen kulkee nimellä Matta Meikkipuuteri, eikä nyt sitten ole ihan niin hyvä. :/ Tämä peittää hyvin ja antaa ihon hengittää, ihan ässätuote, jota en olisi ollut vaihtamassa ennen kuin pakon edessä. Incejä en ole tutkinut, en tiedä miten paljon on nyt sitten muuttunut.


Tästä vielä parempi kuva.

- Qiriness Radiance Eye Contour Serum 5 ml
Tämä sain aikanaan Brysselistä ostamani Qiriness-matkatuotepakkauksen mukana. Jotenkin pidin tätä aluksi ihan silmänympärysvoiteena, kun en ilmeisesti jaksanut lukea pakkauksen tekstiä. Tämä olikin heleyttävä seerumi silmänympärysiholle. Koostumukseltaan vähän liisterimäistä, ja tuotteessa oli kimaltavia partikkeleita. Ei kuitenkaan heleyttänyt mun silmänympärysihoa eikä tehnyt siitä virkeämmän näköistä. Yhtä tyhjän kanssa, kosteuttakaan tämä ei oikeastaan tuonut, kuten ei vissiin ollut tarkoituskaan.
 


- Alverde Hand-Maske 
Luulin kirjoittaneeni jo tästä, mutten olekaan kirjoittanut. :D Alverde on saksalaisen halpa-kemikalion dm:n luonnonkosmetiikkamerkki. Tämä tuote oli siis käsinaamio, jota pidetään käsissä joko 5 min. tai yön yli ja huuhdellaan pois. Vähän kieltämättä hämäännyin tuosta vaikutusajasta, pieni ero, eh? Käytin tätä molempina, mutta loput puolet käytin ihan yökäsivoiteena. Tuote oli melko juoksevaa yrttisen tuoksuista keltaista voidetta, joka kosteutti kuitenkin paremmin kuin mitä olisi luullut. 5 min. naamionakin tämä jopa toimi, paitsi ihan kuivimpiin käsiin. Kyllä tämä kosteutti ja pehmensi ihoa, mutta jätti myös vähän tahmeaksi. Talveksi taidan valita kuitenkin kosteuttavampaa, tosin minulla on tästäkin uusi purkki varastossa, ystävän tuliaisina Saksasta. 

- Yves Rocher 12 h Foot Deodorant Cream
Tätä tuotetta taas luulin ostaessani ja pitkään jälkeenkin jalkavoiteeksi. Tai deodoroivaksi jalkavoiteeksi. Noh, ei todellakaan ollut, vaan ihan pakkauksensa mukaan voidemainen deodorantti. :D Kosteutta tämä ei tuonut sitten yhtään, se selvisi siinä ensimmäisellä käyttökerralla. Tämä kyllä viilensi ja raikasti jalkoja, mutten tätä deodoranttinakaan pitäisi. Ei pitänyt jalkoja kuitenkaan pitkän aikaa raikkaan tai hiettömän tuntuisina, enkä itse asiassa pidä laventelin tuoksustakaan. Kyllä virkistävä jalkavoide on parempi vaihtoehto. 

- Lumene Arctic Aqua 24 h Deo-Antiperspirant
Tämä on yksi suosikkideodoranteistani. Ostan tätä aina Lumenen tehtaanmyymälän alesta, mutta en ikinä jaksa käyttää mitään tuotetta kahta purkkia putkeen. Näitä on nytkin pari avaamatonta kaapissa. Minulla nämä pitävät aina, eivät tahraa, kuula on mukavan iso eikä sylje tuotetta juurikaan pullon reunoille. Tuoksu on hyvin perus, tuttu ja turvallinen. Syksyllä / talvella korkkaantunee seuraava. :)

Semmoiset tuotteet tuli lutrattua tiensä päähän, heinäkuusta tuleekin huomattavasti köyhempi tulos. :(

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Munkin mielestä ihan mukava saldo. :) Kaikkein kivointa on se, että monta ikuisuustuotetta loppui!

      Poista
  2. No onpas satsi! Mäkin muistan tuon Nonnun nuoltu postimerkki jutun. (onneksi en omista tuotetta) :D Mulla on XZ:n shampoosta samat fiilikset, tuoksu tosin on ihana. Annostelijasta lurahtaa helposti liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosiaan siinä mielessä kiva satsi, että mukana oli monta ikuisuustuotetta. Miks sitä aina muistaakin parhaiten just tällaset nuollut postimerkit tai muuta yhtä oleellista jostakin tuotteesta? :D
      XZ:n shampoo oli tosiaan ihan hyvän tuoksuista, vaikkei mun mielestä kauheasti kahville tuoksunut. :) Parempi tuo tuoksu muistaakseni oli, kuin se suklaa-vanilja.

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)