keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Toukokuun loppuneet

Tässäpä taas loppuneita tuotteita. Toukokuu alkoi mun mielestä suorastaan masentavan huonosti, mitään ei tuntunut aluksi loppuvan. Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin kerääntyä muutamia tyhjiä purkkeja, eikä tulos nyt sitten ollutkaan niin säälittävän huono kuin luulin:


Eriteltynä tässä:


- Palmolive Raspberry Foaming Hand Wash
Pidän näistä nyt trendiksi muodostuneista vaahtoutuvista käsisaippuoista, mutta ne kuluvat mun mielestä vielä paljon nopeammin, kuin tavalliset nestesaippuat! Tämä ei montaa viikkoa käytössä tuhise. Petyin vähän tähän tuoksuun, oli ihan liian esanssinen. :(

- Rexona Fruit Explosion -käsisaippua
Aivan ihanan tuoksuinen, kermainen mutta raikas käsisaippua. Tällaista varmaan voisin käyttää lähes jatkuvasti. :)


- Cutrin Superism -hoitoaine 950 ml (!)
No hoplaa! Tämmönen jättiläinen pääsi loppumaan. Ja kaikkein oudointa ja ihmeellisintä on se, etten edes tehnyt tämän kunniaksi kärrynpyöriä ja puolivoltteja fanfaarien soidessa, vaan totesin vaan, että jaahas, tämä meni nyt sitten. Mä nimittäin tykkäsin tästä paljon! Tämä ei ihan jatkuvassa käytössä ollut, mutta en siltikään tuskastellut hetkeäkään tämän jötikän kanssa, vaikka lähes vuoden taisi olla avattuna. Todella hyvä, värjätyille hiuksille tarkoitettu hoitoaine, joka silotti hiukset hyvin, teki niistä pehmeät ja hoidetun oloiset, jätti hiukset sopivan ilmaviksi, ei koskaan lättäniksi edes monet kerrat peräkkäin käytettynä. Ei mulla ole tästä mitään pahaa sanottavaa, tykkään yleensäkin Cutrinista aika paljon. :) Tämän ja varmaan kaikki Cutrinini olen ostanut Lumenen tehtaanmyymälän varasto- ja ystävämyynneistä muutamilla euroilla.

- XZ Vanilla Café Tuuheuttava hoitoaine
Tämän hoitoaineen sain vajaana. En hirveästi tykästynyt. Nämä XZ:t ovat siis silikonittomia ja sen kyllä huomasi. Hoitoaine hulahti hiuksiin sekunnissa, vaikka sitä lisäsi kuinka paljon, enkä oikein saanut siihen sitä "kalvoa", jota olen hoitoaineesta tottunut saamaan. Tuntui, että ei tämä sitten hoidakaan hiuksia. :D No ei se nyt ihan niinkään mene, mutta hirveän pehmeitä tämä ei hiuksista tehnyt, päinvastoin tuntui vähän kuivattavalta, enkä huomannut hiuksissa oikein mitään muutakaan vaikutusta. Itseasiassa tämänhän oli tarkoitus olla tuuheuttava hoitoaine, mutta tuuheuttavaa vaikutusta en ainakaan huomannut. :/ Tuoksu oli ihan kiva, sanoisin ennemminkin toffeinen kuin tuo vanilja-kahvi, mutta makuasioita varmaankin.

- Cutrin Repairism -latvaeliksiiri
Tämä oli kirkasta, rakennepaikkaavaa seerumia kuiville ja vauroituneille hiuksille, jota käytin hiusten latvoihin pesun jälkeen. Jotenkin hieman njääh-olo tästä jäi (heti poikkeus ylläkirjoitettuun "tykkään yleensäkin Cutrinista aika paljon" :D ), olen enemmän tykästynyt Schwarzkopf Bonacuren voidemaiseen latvaseerumiin. Tämä tuntuu jotenkin kuivattavammalta ja joku tässä ei tunnu vaan niin miellyttävältä, en tiedä mikä. :D Ei tämä nyt huonoa ollut, mutta jos mulla ei olisi toinen tällainen purkki, jo avattu ja jonkun matkaa jo käytettykin, kotona, niin en ostaisi välttämättä uudestaan. Mun mielestä ei hoitanut ja kosteuttanut latvoja tarpeeksi.

- L'oréal Elvital Fibralogy Thickness Booster
Tämän hiuksia tuuhentavan seerumin sain LivBoxin mukana ja innostuin kovasti. Kerrankin joku mielenkiintoinen ja innovatiivinen uutuus! Pian tämä lähtikin jo käyttöön. Tätä pystyi käyttämään hoitoaineen alle seerumimaisesti tai sitten sekoitettuna hiusnaamioon. Itse käytin vain hoitoaineen alle levitettynä. En nyt sitten ikinä oikein oppinut, paljonko tätä piti käyttää kerralla? Käytin ehkä liikaakin, niin että tuotetta oli reiluhkosti joka paikassa. Seerumi oli aika lirumaista ja sen sai helposti levitettyä joka puolelle hiuksia. Ekan käyttökerran jälkeen olin huomaavinani hieman tuuhentavaa vaikutusta, mutta seuraavilla muutamilla käyttökerroilla en tätä huomannut, joten luulin ekalla kerralla vain hourailleeni. :D Myöhemmin taas muka huomasin hiusteni olevan aavistuksen paksummat, ja kun Anzu-Anssukin tästä Sentenced to Live -blogissaan kirjoitteli, niin ajattelin, että ehkä tämä sitten toimikin. :D Mulla on muutenkin keskimääräistä hieman paksummat hiukset, että en nyt tätä varsinaisesti koe tarvitsevani, mutta oli todella mukava kokeilla!

- Sim System4 Bio Botanical Shampoo
Tämä shampoo tuli LivBoxissa ja tämähän on ongelmaiselle päänahalle tarkoitettu. Vaikuttavat aineet säännöstelevät talineritystä, vilkastuttavat hiuspohjan mikroverenkiertoa sekä stimuloivat hiusten kasvua. Mun päänahkani on ihan normaali, joten en osaa tämän shampoon vaikutuksia arvioida kuin ihan tavallisena shampoona. Tuotteessahan oli joitakin virkistäviä ainesosia ja se tuntui viileältä päänahkaan levitettynä, mutta sehän vain stimuloi verenkiertoa, eikä se kai huono asia normipäällekään ole? Itse asiassa huomasin tämän sisältävän myös pieniä määriä hevoskastanjauutetta (virkistävä, verenkiertoa kiihdyttävä ainesosa), jota jalkani eivät siedä jalkavoiteissa, mutta tämän shampoon käytössä en huomannut mitään kihelmöintiä tai muuta sivuvaikutusta. Ihan hyvin tämä pesi, kun pesin hiukset kaksi kertaa peräkkäin (mitä yleensäkin teen), mutta tuoksu oli vähän turhan yrttisen mentholisen apteekkimainen. Enköhän pitäydy kuitenkin ihan normishampoissa. :)

- Garnier Nutrisse Mousse -hiusvärin hoitoaine
Tämä hoitoaine tuli siis Garnier Nutrisse Mousse -hiusväristä huhti-toukokuun vaihteessa ja ihan mukavaahan tämä oli, mutta ehkä kuitenkin vähän turhan paksua ja silikonista verrattuna normaalisti käyttämiini hoitoaineisiin.

- Pantene Pro-V Extra Treatment Conditioner 2*7,5 ml 
Näitä käytän silloin tällöin, kun muistan, tai jos on esim. shampoo-hoitoaineparin shampoo päässyt loppumaan. Täällä ovat ensin mainittu.


- Dr. Hauschka Kasvovesi 30 ml
Ostin tämän minikasvoveden puhdistusemulsion kanssa muistaakseni viime syksynä. Tuotteet olivat edullisesti Stockmann Beautyssa joko Hullujen Päivien tarjouksessa tai kauppakeskuksen omien tarjouspäivien alessa. Oli pakko ostaa, kun kerrankin sai edullisesti ostaa ja kokeilla, normihinnoin en ole Dr. Hauschkaa raaskinut ostaa. Tämä oli ihan kiva kasvovesi, mutta en ihastunut tähän niin paljon kuin puhdistusemulsioon. Tämä teki kyllä ihosta pehmeän ja tuntui ihanan hellävaraiselta. Tämän väri oli (luonnonkosmetiikan kasvovesien tavoin) ruskeaa, ja joku psykologinen ärsytys tuli esiin kun värin näki käytetyssä vanulapussa. :D Ihan kuin se olisi kasvoilta tullutta likaa, mikä nyt ei tietenkään pitänyt paikkaansa. En myöskään päässyt ihan sinuiksi suihkepullomekanismiin, kun olen tottunut käyttämään kasvovettä vanulapun avulla, mutta eipä nuo nyt mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia olleet. :) Tarjouksesta voisin ostaa ehkä uudestaankin.

- The Body Shop Vitamin C Facial Radiance Powder Mix 10 ml
Tästä tulikin eilen oma postaus. :) Seerumi oli siis koko käyttöajan ja hyvänä ollessaan kirkasta, mutta nuo viimeiset jämät ovat värjäytyneet keltaiseksi pullon ollessa n. 1,5 kk avattuna.

- Bottega Verde Retilift Ultra Redefining Day Face Cream 20 ml
Tämän, kuten kaikki pienikokoiset Bottega Verden tuotteeni, olen ostanut joskus tarjouksena tutustumisbokseissa messuilta ja liikkeestä. Tämän voiteen käytön aloitin jo aikoja sitten, se pyöri varmaan vuoden kaapissani avattuna. Nyt pääsin viimein käyttämään sen loppuun. Tuote ei ollut niin kosteuttava, kuin muut sarjan kosteusvoiteet. Tämä olikin juonteita silottava voide ikääntyvälle iholle. Koostumus olikin paksumpaa ja silikonisempaa, mutta ei huonoa. Kosteutti kuitenkin oikein hyvin, eikä onneksi ihan liukunut iholle, niinkuin monet muut silottavat voiteet. Tuoksu oli tässä melkoisen voimakas, omasta mielestäni se muistutti anista tai salmiakkia (ei siis mikään raikas), ja se saattaa olla monille aika luotaantyöntävä asia. Tuoksu kuitenkin oli ja pysyi iholla. En ollut ihan tuotteen kohderyhmää, mutta sarjassamme "kiva kokeilla".


- Oriflame Discover Hawaii Aloha Beach -suihkugeeli
Hyväntuoksuinen suihkugeeli, mutta loppua kohden alkoi tuoksu jopa vähän tökkiä. Aika teollisen makea. Hieman kuivattava geeli myös. Ostin tämän Meikin Loppu -blogin pitäjältä. 

- Diesel Fuel for Life -suihkugeeli 50 ml
Tämän suihkugeelin sain joskus kyseisen tuoksun tuoksupakkauksen mukana. Hyväntuoksuinen tuote, mutta sopii parhaiten talveen. Tämä kyllä hieman kuivatti ihoa, mutta niin kai nuo kaikki tekee...

- Bottega Verde Nourishing Hand Cream with Argan Oil & Desert Jasmin Extract 40 ml (vartalolle)
Mulla on ihan hullu määrä käsivoiteita, ja muutaman olen päättänyt käyttää vartalolle; sellaiset, joista en ole niin hirveän kiinnostunut, tai joissa tiedän olevan aika lailla sama inci vastaavan vartalovoiteen kanssa. Tällaista voidetta olen käyttänyt vartalovoiteenakin, ja uskon sisällön olevan tässä käsivoiteessa sama. Tämän koostumus oli hieman alkanut jo eriytyä rasvaksi ja vedeksi ensimmäisillä spruuttauksilla, mutta käytin silti, kun nopeasti koostumus oli tasoittunut. Kosteutustehot olivat tässä ihan hyvät kevääksi. Tuoksusta en tykännyt, se oli jotenkin vaan outo, niin kuin olen huomannut aiemminkin. En pystyisi käyttämään tätä isommissa määrin, tuosta minituubista riitti pari levityskertaa vartalolle.

- Bottega Verde Honey and Citrus Hand Cream 40 ml (vartalolle)
Tähän samat sanat kuin ylläolevaan Nourishing Hand Cream with Argan Oil & Desert Jasmin Extract:iin (melkein hengästyin), paitsi etten ole tässä tuoksussa käyttänyt mitään aiemmin. Tämän tuoksu oli myös outo ja aika hirveä: hunajan ja sitruksen kombi toi mieleeni erään yskänlääkkeen, hyi!

Muutamasta näytteestäkin pääsin eroon. Näistä kaksi päätin saattaa päätökseen kuun vika päivä, jotta ne voi heittää pois. Tuon keskimmäisen taas käytin kuun ihan ekoina päivinä vappu vielä mielessä. :D


- Lumene for Men Energy Booster - Väsyneen ihon virkistäjä -näyte
Sain näitä näytteitä joskus Lumenelta, ja olenkin ostanut täysikokoisen purkin. :D En nyt kai erityisen virkistynyt ole ollut tätä käyttäessä, mutta eikö tämän ole PAKKO toimia paremmin kuin naisten seerumeiden, kun miehille täytyy olla enemmän tehoa, jotta huomaavat eron. ;)

- Lumene Excellent Future Suojaava & Korjaava Päivävoide
Lumenen tehtaanmyymälästä napattuja näytteitä, joista suurimman osan käytin huhtikuussa. Tämä oli nopeasti imeytyvä tuote, hyvä kosteuttaja. Tykkäsin kyllä, mutten tiedä millä nimellä tämä nykyään kulkee? 

- Beyoncé Rush -tuoksunäyte
Näitä näytteitä minulla on muutamia, kun rohmusin jostain messuilta. Kiva tuoksu, tykkään, mutta hieman pistävä ja halvan oloinen kuitenkin. Heat Rush -tuoksu on hieman parempi, mutta ei ehkä sitä ominta minua kuitenkaan.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tästä tulikin ihan ok kuukausi, vaikka alku näytti tosi huonolta... :)

      Poista
  2. Hyvin oot saanut loppumaan viime kuukausina, paremmin menny kuin mulla :D.
    Kesäkuun loppuneita odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkuussa tulee ihan hyvä tulos. ;) Tuntuu että vähän kaikki loppuu. :D Lisäksi, kun mulla on ollut pari viikkoa niin kiirettä töiden kanssa, niin tuntuu etten ole ehtinyt ettiä edes mitään korvaavia tuotteita loppuneiden tilalle. :D

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)