maanantai 9. kesäkuuta 2014

Huhtikuun loppuneet

Hmm... Tämän postauksen olen kirjoittanut jo kuukausi sitten, mutta julkaisu on unohtunut, hups. :D Huhtikuussa mulla loppui todella näyttävä satsi kaikkea, mutta suurinta osaa hallitsee näytteet. Yritin tarkoituksella käyttää niitä aika paljon, mutta todella paljon on vielä jäljelläkin.

Kokonaisläjä on tässä, huh! :D :


Ja tarkempaa esittelyä...


- The Body Shop Shea Sugar Body Scrub
Tämä tuli mieheni toissajouluna antamassa lahjapakkauksessa. Tämä on siis sokerikuorinta vartalolle, ja koostumus on sokerikuorinnalle tyypillisesti hassu: öljymäinen, jossa on kuorivia rakeita, ja johon rakeet ikäänkuin sulavat. Tämä kuorinta on melko karkeaa ja sopivan tehokasta. Kuorinnan jälkeen ihon pinta jää vähän öljyiseksi, ja pitää käyttää suihkugeeliä, kuten itse ainakin aina teen. Iho jää kyllä unelmanpehmeäksi tämän käytöstä! TBS:n vartalokuorinnat ovat kuitenkin vähän hintavia, enkä itse maksa kovin mielelläni yli 10 euroa vartalokuorinnoista kuin erittäin harvoin.

- Diesel Fuel for Life -vartalovoide 50 ml
Tämä mini-vartalovoide tuli minulle Dieselin Fuel for Life -tuoksupakkauksen mukana muutama vuosi sitten joululahjaksi. Olen jostain syystä vaan jemmannut tätä vartalovoidetta ja suihkugeeliä, mutta nyt vaan olen päättänyt käyttää vähän noita vanhimpia pois. Pidän tosi paljon tuoksusta, vaikkei se ihan suosikkejani olekaan. Syys- ja talvituoksu! Tästä voiteesta riitti kahteen käyttökertaan ja mun mielestä tämä kosteutti hyvin, vaikka näillä tuoksujen vartalovoiteilla on yleensä vähän huono maine kosteutuksessa. Minulle riitti kuitenkin. :) Lisäksi tämän tuoksu ei ollut niin överivahva, ettei tätä olisi voinut käyttää kerralla ihan kaulasta nilkkoihin asti.

- Biodroga Spa Sensation Rich Body Cream 30 ml
Tämän mini-vartalovoiteen sain koulusta Biodrogan tuotekoulutuksesta. Tämä on hoitoloissa myytävä vartalonhoitosarja. Koostumus on melko paksua ja täyteläistä (tämä siis on normaalia voidetta paksumpi versio), mutta imeytyy saman tien samettisesti. Kosteuttaa todella hyvin. Tämä tuoksuu hyvin hoitolamaiselta, eli sellaiselta hieman ylelliseltä, mutta melko miedolta. Kaikin puolin ihana voide, paitsi hinnaltaan. En ostaisi mitään perus-vartalovoidetta hoitolasta, enkä maksaisi siitä tätä 30-40 e, jonka tämä maksaa. Tässä ei taas kuitenkaan ole mitään niin erityistä, mikä Garnierista tai Niveasta puuttuisi... Erityisen riittoisakaan tämä ei ole, muistaakseni tämä 30 ml meni minulla vajaalla kahdella kerralla koko vartalolle, normaalisti ihoni imee sen 30 ml kerralla. Tai sitten tämäkin meni kerralla, nyt en ole ihan varma. 

- Yves Rocher Retropical -suihkugeeli 50 ml
Tämä on Yves Rocherin muistaakseni viimekesäinen kausituote? Onneksi ostin tästä vain tämän pikkukoon kokeiluun. Tuoksussa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta se on jotenkin vaan todella mitäänsanomaton ja tylsä, ja niin mieto, ettei sitä edes meinaa haistaa. Koostumus on ihanan paksua ja geeli vaahtoaa tosi hyvin, mutta olisin varmaan kuollut tylsyyteen, jos tätä olisi ollut isompi pullo! :D

- Source Balance Hot Hand & Body Lotion 
Käytin maaliskuussa tämän saman sarjan suihkugeelin, nyt oli sitten vuorossa vartalovoide. Tässä oli sama saippuaisen kukkainen tuoksu kuin suihkugeelissä, ihan hyvä. Tämä vaan ei ollut kovin hyvä kosteuttaja. Voide ei imeytynyt ihoon kovin nopeasti, vaan se pyöri iholla valkoisena jonkun aikaa ennen imeytymistä. Tässä tapahtui se "valko-efekti", en tiedä onko se ihan yleinen sana, vai Nonnun lanseeraama? :D Anyways, mielestäni tuo on niin osuva sanonta, että haluan käyttää sitä itsekin! :D Iho ei myöskään tuntunut kauhean kosteutetulta voiteen käytön jälkeen.

- Dresdner Essenz Kaakao-vanilja-suihkugeeli
Maaliskuussa minulla loppui tämän sarjan vartalovoide, ja suihkugeeli kesti pidemmän aikaa. Tässä oli sama, hieman teollisen oloinen tuoksu kuin vartalovoiteessa, mutta tykkäsin! Tämän koostumus ei ehkä ollut varsinaisesti geeliä, vaan sellainen geelin ja voidemaisen välimuoto. Tämä vaahtosi erinomaisesti ja oli kaikin puolin hyvä suihkusaippua! :) Tässä vielä uudestaan linkki sarjan sivuille. Saksa on minulle kyllä kosmetiikan fantasiamaailma! :D

- L'Occitane en Provence Mild extra-gentle soap (palasaippua)
Tätä ei luonnollisestikaan ole kuvattuna kimppakuvassa. Mulla oli tästä yksittäinen kuva, mutta se lienee ties missä nyt... Tämäkin tuote, palasaippua, oli mieheni toissajouluna antamassa toisessa lahjapakkauksessa. Todella perus-perus-saippua, tuoksua myöten. Tämä oli mun mielestä aika kuivattava, niinkuin nuo yleensä ovat. Pesevä, riittoisa, ei mulla ole mitään tätä vastaan. :D Vähän liian tyyris vaan normaaliksi palasaippuaksi...




- Lancôme Nutrix 125 ml
Tämä oli omalle iholleni hutituote, jonka ostin toissatalvena. Käytin sitä silloin kylmimpinä aikoina kasvoille yövoiteena, ja nyt viime talvena otin sen taas (teho)käyttöön. Tämä on T-O-D-E-L-L-A täyteläistä ja paksua, itselleni yövoiteeksikin aivan liian paksua. Tämä tekee kunnon kiiltoefektin eikä imeydy kunnolla, tahrii vuodevaatteet ja aamullakin naama on ihan rasvainen, ei kosteutettu, vaan RASVAINEN. Todella kuivalle ja ravinneköyhälle iholle tämä on varmasti unelma, mutta normaali- ja sekaihoiset, älkää ostako! En tiedä missä mielenhäiriössä tämän ostin, en tajunnut tämän olevan ihan näin paksua. Loput käytin tehokäytössä sitten yökäsivoiteena ja kuivimpien alueiden (kyynärpäät, polvet) voiteena. Ongelma vaan tosiaan oli se, että ei oikein kosteuttanut, vaan lähinnä yritti ravita ja korjata ihoa, turhaan. :/  

- The Body Shop Ginger Sparkle ja Cranberry Joy -käsivoiteet, á 30 ml
Nämä The Body Shopin kausikäsivoiteet ostin itse toissajouluna. Ostin myös kolmannen Vanilla Blissin, mutta sen käytin sen jo silloin samantien. En ole ehtinyt käyttää näitä kovin paljoa, koska en oikein osaa käyttää näitä tuoksujen takia kuin joulun aikaan. :D Nyt kuitenkin halusin saada reippaasti nämä käytettyä. Voiteet ovat kosteuttavia ja pidin näistä. Nämä olivat ehkä jopa liian kosteuttavia päiväkäyttöön. Näistä ei jäänyt käsiin kalvoa, vaikka imeytyminen kestikin hetken aikaa. Tuoksut olivat aika voimakkaita, ehkä turhankin.

- LUSH Pied de Pepper -jalkavoide
Tilasin tämän viime joulun tienoilla Brittien Lushilta, ja ilmeisesti tämä oli joulun kausituote. Tämä näytti ihan joltakin suklaavanukkaalta! Vaan olipa aika kaukana siitä... Tässä oli mm. inkivääri-, neilikka-, kaneli-, oliivi- ja sitruunaöljyjä, sekä kaakaovoita. Kombo kuulostaa hyvältä, eikö? Todellisuudessa tämä ei ollut kovin kosteuttavaa tavaraa alkuunkaan. Minun jalkani eivät tulleet erityisen pehmeiksi, eikä kosteutus muutenkaan kestänyt edes seuraavaan päivään. Minun jalkani ovat hieman kuivat, mutta eivät mitkään korput, ja ovat ihan hyvässä kunnossa. Perusvoitelun pitäisi ylläpitää kosteutta ihan normaalisti. Lisäksi en tykännyt yhtään tuoksusta. Se oli melko jouluinen ja sitä hallitsi neilikka. En vaan valitettavasti voi sietää neilikan tuoksua! :( Tämä voide kesti ikuisuuden, n. 4 kk, ja loput pari kertaa sivelin tätä myös sääriini, jotta pääsisin tästä jo eroon. Ei minulle enää tätä!


- Yves Rocher Anti-Age Global Complete Anti-Aging Care Day 15 ml
Tämän sain kaupan päälle eräästä Yves Rocherin tilauksesta. Kyseessä on siis YR:n tuoteuutuus, jossa on taas jotakin uusinta soluteknologiaa hyödynnetty. Ovat ilmeisesti panostaneet tähän tuotesarjaan paljon, koska markkinoivatkin sitä todella paljon. Ja täytyy sanoa, että tämä olikin pikkaisen parempi YR:n kasvovoide minulle, kuin suurin osa niistä. Jälleen olen sitä mieltä, etten ole kohderyhmää, sillä en tarvitse vielä ikääntyvän ihon juonteita täyttäviä voiteita. En ihastunut, mutta olin positiivisesti yllättynyt. Käytin tätä tosin yövoiteena, mutta kevyellä kädellä laitettuna voide kosteutti ihan mukavasti, eikä lähtenyt rullautumaan. Kun pari kertaa laitoin tätä liikaa, nämä ei-toivotut piirteet tulivat sitten esiin. En kuitenkaan ostaisi itse. 

- Clarins Eye Contour Gel 20 ml 
Clarinsin silmänympärysgeeli ehti olla mulla todella kauan jo käytössä (reilusti yli vuoden?), pirun riittoisa tuote! Lisäksi normaalia vähän isompi kokokin. Tuo riittoisuus ei kuitenkaan haitannut, tykkäsin tästä nimittäin todella paljon. Eikä tämä vieläkään läheskään loppunut normikäytössä, käytin tätä pari viimeistä kertaa kasvoseerumina. Ja hitto vie, tämä oli ihan unelma kosteuttavana seerumina! Iho oli niin pehmeä vauvan pylly ettei tosikaan! :D Silmänympärysvoiteenakin siis tykkäsin tästä, tämä oli parhaimmillaan kesällä aamuin illoin tai sitten muina vuodenaikoina päiväkäytössä. Kevyttä, sinistä geeliähän tämä oli, mutta kosteutti kyllä todellakin tarpeeksi. Annostus vaan oli vähän huono, tuubista lurahti aina liikaa tuotetta, ja sitten se jäi aina rumasti siihen suuaukon ympärille ja korkkiin. Normaalikäytössä pieninä annostuksina tämä kestäisi varmaan ainakin 2 vuotta! :D Ostan mielelläni joskus uudestaankin.  

- Bottega Verde Musta riisi -kasvovoide 30 ml
Bottega Verden kasvovoiteet ovat ilmeisesti uudistuneet näiden omien näytekokojeni jälkeen. Googlettamalla en löydä enää juuri mitään tietoja tästäkään kasvovoiteesta (Riso Venere italiaksi). Tykkäsin voiteesta, unelma imeytyvyys ja kosteuttavuus. :) Ei ihan riittänyt talveksi, mutta muuten kyllä. Ihana tuoksukin vielä. Ärsyttävää, jos tämäkin on sellainen firma, joka parin vuoden välein uudistaa kaikki tuotteensa... 

- Elizabeth Arden Overnight Success Skin Renewal Serum
Tilasin tämän yöseerumin Strawberrynetistä edullisesti, siellä on monesti Elizabeth Ardenin tuotteet hyvissä tarjouksissa. Ei vaan ollut minun juttuni, en vaan sitten ikinä opi...  Tämäkin oli joku ihoa uudistava, juonteita silottava seerumi täynnä silikoneja, eli minulle ihan turha ja käyttökelvoton tuote. Minusta tuntui tämän levityksen jälkeen, ettei kosteusvoide enää edes voi imeytyä ihoon, kun olen sen eka kuorruttanut tällä silikoniseoksella. Yritin käyttää tämän nopeasti pois, koska en nyt vaan ole kohderyhmää.

- Dr. Hauschka Puhdistusemulsio 30 ml
Tämä oli muistaakseni ensikosketukseni Dr. Hauschkan putsariin, ja tykkäsin todella paljon! Emulsio oli ihanan hellävaraista ja teki ihosta ihanan pehmeän, mutta silti putsasi kasvot riittävän hyvin. Tuoksu ei ollut suosikkini, mutta se ei häirinnytkään. Tämä on vähän tyyristä nykyiseen budjettiini ja varastoihini, mutta ostan mielelläni tarjouksesta joskus uudestaan. :) 

- Dr. Hauschka Kiinteyttävä naamio 30 ml
Tämän naamion parasta ennen päiväys oli viime marraskuussa, ja ilmeisesti aika oli tehnyt tehtävänsä, koska en oikeastaan haistanut tästä luvattua ruusun tuoksua? Tämä tuntui iholla ihanalta; kevyeltä, hyvinlevittyvältä ja kosteuttavalta, mutta taas tämä kiinteytys... En vaan ole vielä kohderyhmää, että huomaisin kiinteyttävän naamion vaikutuksen. Tämä tuli muuten LivBoxista.



- Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Shampoo 500 ml 
Tästät oli tarkoitus tehdä omakin postauksensa, mutta... en vaan ole saanut aikaiseksi. Tämä kosteuttava shampoo on ihan ässä, ehdoton suosikkini! Vaalennettujen hiusteni pelastaja ollut monet kerrat. Vaikka kampaajat sanovat, ettei sillä shampoolla ole mitään väliä, panostakaa hoitoaineeseen, niin väitän, että tämä shampoo TOIMII. Ensinnäkin tämä pesee hiukset hyvin, yksikin vaahdotuskerta riittää, mutta usein käytin kaksi. Tämä jättää hiukset ihanan ilmaviksi, ei lätistä, ei rasvoita, ei useammankaan perättäisen käyttökerran jälkeen, ei mitään negatiivista! Lisäksi tämä oikeasti kosteuttaa ja pehmentää tuon jouhen, vaikka käyttäisi ihan tavallista pikahoitoainetta. Sitten kun vaihtaa vielä pikahoitoaineen kosteuttavaksi naamioksi, niin voi jösses että on pehmeää tukkaa!! Sain viime kesänä hiukseni ruti-rutikuivaksi hampuksi yhden mökkireissun seurauksena, mutta kotona käytin tuota viimeksi mainittua komboa ja hiuksista tuli taas silkkiset. RAKASTAN! <3

- SIM System 4 Bio Botanical Serum 10 ml
Tämä tuote on nyt täällä loppuneiden joukossa, vaikka tälle kävi vähän huonommin. Tämä tuubi oli hajonnut jossain välissä tuolla kaapissa, ja sisältö kadonnut kuin tuhka tuuleen! :D Ihan oikeasti, tässä kävi joku mysteeri. Pussi tai muut tuotteet eivät olleet ollenkaan tässä seerumissa, tai sitten sitä oli niin vähän, että se oli päässyt täysin kuivumaan, mutta tästä sisällöstä en nähnyt jälkeäkään! :D LivBoxista tuli, eikä ollut minulle onneksi alunperinkään hirveän tarpeellinen tuote.

- Biozell Intensiivisävyte Kullanvaalea
Ostin tämän kotimaisen intensiivisävytteen viime syksyn OutletExpo-messuilta. Tämä käy siis sävytteestä ja ihan tavallisesta hiustenhoitoaineesta. Vaikutusaika on 3-30 min. halutusta tuloksesta riippuen. Aikamoinen aikaero. Itse käytin tätä ihan hoitoaineena, annoin sen vaikuttaa hiuksissa varmaankin n. 5-15 min. Alunperin tarkoitukseni oli hieman häivyttää juurikasvuani, mutta en kuitenkaan huomannut sävyeroa hiuksissani. Korkeintaan hiukseni hieman tummenivat, vaikka omat hiukseni ovat tuon kullanvaalean sävyisiä. Tämän oli tarkoitus riittää n. 2-3 käyttökertaan, mutta öööh.... excusez-moi, kuinkahan paljon sitä oli tarkoitus heittää sinne päähän??? Mulla tuo kesti varmaan joku yli 10 käyttökertaa, ja levitin sitä ihan reilulla kädellä. :D Sen lisäksi, että tämä ei juurikaan sävyttänyt, tämä kuivatti hiuksiani todella paljon. Ei ole uuden ostoskerran arvoinen.

- Garnier Nutrisse Mousse
Värjäsin ensimmäistä kertaa vuosikausiin hiukset kotivärillä tossa vapun alla (tai siis kaverini ne värjäsi), koska kampaajaystäväni oli yllättäen vaihtanut kokonaan alaa, eikä minulla yksinkertaisesti ole varaa enää käydä kampaajalla. :D Tämä oli ihan kätevä ja helppokäyttöinen väri, joka oli vaahtomaisessa muodossa ja näppärästi kaveri laittoi värin mun päähän. :) Tuote oli tosi riittoisaa, MELKEIN olisi riittänyt yksi värjäyspaketti pitkiin hiuksiin, mutta laitettiin joka tapauksessa kaksi tasaisen värin takaamiseksi, ja kun ekaa kertaa ikinä nyt oli tämä väri käytössä.

Suurimmasta osasta näytteitä mulla ei ole mitään sanottavaa eikä edes muistikuvaa, mutta tuo kasa olikin aika näyttävä, vaikka itse sanonkin! Lumenea, Laveraa, Yves Rocheria, Eucerinia ja Lemon Juice & Glycerin:


Kerron kuitenkin vaan näistä parista:


- Être Belle Collagen & Aloe vera Hydro Eye-Pads, 1 pari
Tämä silmänympärysnaamio tuli minulle LivBoxista. Kankaiset, kosteuttavat laput, jotka lätkäistiin näyttävästi silmänympäryksille. Oli kieltämättä vähän typerä olo, kun keikistelin nämä päässä miehelle. :D Nämä olivat kyllä aivan ihanat, viileät ja todellinen kosteuspommi! Mielestäni silmänympärysiho virkistyi näistä ja pienet juonteet tasoittuivat. Voisin ostaakin tällaisia joskus, mutten todellakaan hirveän usein. Hintaa on näillä n. 20 e / 7 kpl.


- Bottega Verde Apricot Scrub Mask
Tämä oli siis kuoriva aprikoosinaamio. Tästä riitti yhteen käyttökertaan, ja levitin tämän kasvoille, annoin vaikuttaa n. 10 min., hieroin veteen kostutetuilla sormilla ihon kuorien ja huuhtelin pois. Ihan hauska idea nämä kuorivat naamiot, mutta olen kuitenkin tottunut ensin kuorimaan ihon, ja vasta sen jälkeen laittamaan naamion. Mikä idea siinä oikeastaan on toisinpäin? :D Tämä kuori kevyesti ihoa, rakeet olivat hellävaraisia. Naamiona tämä ei erityisemmin hurmannut, ei puhdistanut mainittavammin tai tehnyt muutakaan ihmeellistä.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo niitä tulikin tosi paljon! Suurimmaksi osaksi näytteitä, mutta sekin on kotiin päin. ;)

      Poista
  2. Kunnioitettava läjä tyhjentyneitä! Tunnistan kyllä tuon tunteen kun tuote on ollut kaapissa iäisyyden, ja sitten vaan ryhtiliikkeellä tomerasti käytät sen loppuun vaikka ei juuri kiinnostaisikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ole! ;) Kun kattelen näitä postauksia ja mietin tuotteita, niin niitä tuotteita onkin aika paljon, jotka vähän hampaat irvessä läträtään pois. Periksi ei anneta! :D Taitaa olla vähän kaikilla kosmetiikkafriikeillä sama juttu...? Ja esim. tuo Nutrix oli niin kalliskin, ni ei vaan anna ylpeys heittää menemään.

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)