sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Helmikuun loppuneet

Tässäpä taas laahataan hieman jäljessä, mutta ei se mitään! Olen listannut nyt helmi-, maalis- ja huhtikuun loppuneet tuotteet. Tässä mukava läjä helmikuussa loppuneita tuotteita, mukavaa toukokuuta vaan kaikille. :D :


 Ja erittelyt:


- I Love... Blueberry & Smoothie -vartalovoi
Tämä vartalovoi oli täyttä rakkautta! Tuoksu oli aivan ihana mustikkainen, ehkä muuttui iholla pikkaisen tunkkaiseksi. Tämä ei ollut niin paksua, kuin vartalovoit yleensä, vaan yllättävän ohutta, mutta todella kosteuttavaa. En välitä sellaisesta hirveän paksusta koostumuksesta, vaan tämä oli juuri ihanaa. 

-  2 x The Body Shop Shea-vartalovoi 50 ml
Nämä mini-vartalovoit olen saanut joissakin lahjapakkauksissa mukana. Pidän tosi paljon suurimmasta osasta The Body Shopin vartalovoista, en niistä, jotka ovat aivan mielettömän rasvaisia. Nämä olivat ihania, ja talviseen kosteutukseen sopivia ja tuoksu on myös ihana! Mielestäni sellainen, joka ei oikeastaan ärsytä ketään.

 

- Klippoteket-kuivashampoo 
Tämä kuivashampoo oli joskus suosikkini - ennenkuin olin kokeillut mitään muita... Tämä on edelleen ihan jees, mutta vähän turhan märkää ja paksua. Kun tätä laittaa, pitää saman päivän aikana päästä pesemään hiukset, tämän koostumus tuo mieleeni ennemmin jonkun hiuslakan kuin kuivashampoon. Mutta kyllä tämä suurimman rasvaisuuden imee hiuksista.

- Cutrin My Code Silk Care -hoitoaine värjätyille hiuksille
Tämä on joku tooosi vanha Cutrinin hoitoaine. Äitini hamstrasi näitä joskus alelaareista, kun tuote oli poistumassa markkinoilta, ja minäkin näitä sain. :D Nämä olivat joskus meidän molempien suosikkeja, mutta nyt, liekö aika tehnyt tehtävänsä, nämä olivat ihan ok-peruskauraa, tekivät hiukset aika liukkaiksi. Jossain vaiheessa aiemmin käytin toisen samantyyppisen, mutta en nyt löytänyt sitä näistä loppuneet-listauksista. Vanhentunutta tämä ei varsinaisesti ollut, mutta luultavasti hoitoteho on vähän kärsinyt vuosien varrella.

- Cutrin Nordic Balance Icy Gloss Serum 15 ml
Tästä olenkin kirjoittanut viime vuonna. Kiva "jäänraikas" kiiltoseerumi. :)

- Cutrin Careism Intensive Care -naamio
Mulla on useampi näitä Cutrinin erilaisia hiusnaamioita, oon saattanut joskus käydä vähän Lumenen tehtaanmyymälän varastomyynneissä... :D Käytän näitä silloin tällöin, kun muistan, en joka viikko. Naamio oli aika paksua koostumukseltaan ja helposti levittyvää. Naamio teki hiukset suht pehmeiksi ja hoidetun tuntuisiksi, mutta ehkä tälle minun vaalennetulle pehkolleni olisi kuitenkin parasta ihan kosteuttava naamio. Kosteutusta tämä ei nimittäin oikein tuonut. Tuoksu oli muuten ihan hirveä, omasta mielestäni sellainen teollinen kirsikka (juu en voi sietää). :D Oikea tuoksu oli purkin mukaan kuitenkin karpalo...

- Pantene Pro-V -tehohoito 7,5 ml
Näitä yritän käytellä pois... Ei lisättävää. Eikä kuvassa. :D

Lisäksi kuvassa on Head & Shouldersin hilseshampoo herkälle päänahalle, mutta en muistaakseni käyttänyt tätä ollenkaan, vaan tämä on mieheni käyttämä. Tyhjien purkkien pussiin kuitenkin päätynyt. :D


- Nivea Pure & Natural Action 24 h Jasmine -deodorantti
Oon ostanut tän joskus vahingossa tai sitten alesta jossakin lahjapaketissa. En käytä pelkkiä deodorantteja, vaan yleensä aina antiperspirantteja, koska nämä vaan eivät riitä mulle. Sain tän käytettyä vähemmän hikoiluttavana ajankohtana, mutta noin muuten minä sanon kyllä alumiinille ja ihon tukkeutumiselle.

- L'Occitane en Provence -jalkavoide 30 ml
Klassikkojalkavoide, josta tykkäsin kyllä. Ei tämä nyt ihan ehkä kaikista kosteuttavin tapaus ollut, mutta ihan riittävän. :) Tämäkin (minikoko) tullut toissajouluisesta lahjapaketista. En nyt ainakaan vielä oo ostamassa lisää, koska nämä tuotteet on normaalisti niin törkyhintaisia...

- Oriflame-käsikuorinta
Tämäkin oli jostakin ikivanhasta Oriflamen käsienhoitosetistä, jonka sain joskus äidiltäni. Koen käsikuorinnan noin yleensä vähän turhakkeena, sillä kädet voi kuoria ihan kasvo- tai vartalokuorinta-aineella tai kuorintahanskalla. Ja hyvä käsiäkin tosiaan olisi joskus kuoria, vaikka ei ehkä kylmimpinä pakkaskausina. Tämän tuubin käytin ihan kasvo- ja vartalokuorintana. Rakeet olivat tosi pieniä ja hellävaraisia, joten ei ollut kasvoillekaan liian tujua. Tuoksu oli tosi miellyttävä mantelimaitomainen. En kuitenkaan itse ostaisi varsinaista käsikuorinta-ainetta. 

- Clarins Hand and Nail Treatment Cream -käsivoide 30 ml
Vähän on raukka likaantunut laukussa! Tämä mini-käsivoide on muistaakseni tullut myös jostakin pakkauksesta. Tämä tuoksui ihan hirveältä, sellaiselta voimakkaalta mummo-kosmetiikalta. :D Koostumus oli hyvä ja tuote imeytyi melkoisen sutjakkaan. Tämä kosteutti myös päiväkäytössä hyvin, mutta talvella olisi yöksi ihan liian heppoista. Käytin tätä tosiaan päivisin, esim. koulussa ja töissä.

- Veet-ihokarvanpoistovoide
Noh, tämä on mun mielestä vähän diiba-daabaa. Löysin tämän tossa talvella vessan kaapista vajaana. Tämä on muistaakseni tarkoitettu bikinialueelle, mutta itse käytin tämän lopun säärille. Vetistä, liukuu helposti sormien välistä pois, eikä nyt oikeastaan tee höyläämisestä jouhevampaa. Lisäksi ei kovin riittoisaa. Mä suosin ihan ihokarvanpoistogeelejä, paljon jämäkämpää tavaraa.

- Bernard Cassiere Cornflower Specific Care Gel / Mask for Anti-Puffyness 2 in 1 (näyte)
Tämän näytteen olen saanut koulusta B.C.:n tuotekoulutuksesta. Tästä riitti useampaan kertaan. Niin, tämä oli geelimäistä silmänympärysvoidetta, jonka voi jättää myös naamioksi. Tämän on tarkoitus virkistää ihoa ja vähentää turvotusta. Itse en huomannut mitään kummempaa tämän käytön aikana, menee varmaankin kategoriaan "Käytän jos saisin, mutta en ostaisi itse."

Mun mies valitsi tän otoksen, kun tässä näkyy kaunis auringonlasku. :D

- Avon Care 3 in 1 Cleanser, Toner & Moisturizer
Tämä oli kyllä valitettavasti ihan huttua, jonka ostin tai sain joiltakin messuilta... 3 in 1-tuote, johon kuului siis puhdistus, kasvovesi ja kosteuttaja. Käytin tätä aamuputsarina vanulapun kanssa. Tämä ei tosiaankaan poistanut meikkiä, vaan vaati tosi monta puhdistuskertaa, kun joskus yritin. Tämän koostumus oli sellaista melkoisen lirua, maitomaista, ja teki kyllä kalvon kasvoille. En huomannut mitään kasvoveden kaltaista raikasta tunnetta, puhumattakaan kosteutuksesta. Tämä oli tosi riittoisaakin vielä ja kesti ikuisuuden. :D Kyllä tämän nyt käytti, mutta taidan jatkossa suosia mielummin raikkaampia misellivesiä aamuisin.

- Lumene Bright Now Vitamin C Ravitseva tehovoide
Tämän tuotteen ostin viime syksynä Lumenen tehtaanmyymälän varastomyynnistä. Oli silloin ihan uusi tuote ja lähti todella halvalla, niin toki kiinnostuin. Tämä voide kului äkkiä, joten voi olla, että tuotteessa oli tavaraa vähemmän kuin 50 ml. (II-laatua tämä oli varmaankin joka tapauksessa, enkä muista yhtään, mikä tässä oli "vikana", mutta voi olla hyvinkin vääränvetoinen purkkimerkintä.) Tykkäsin tästä todella paljon!! Tämä oli ihan ässä talvi-iholle, varsinkin yöksi. Tämä kosteutti TODELLA hyvin, ja iho oli todella kosteutettu ja pehmeä vielä aamullakin. Voide imeytyi myöskin tosi hyvin, mutta kuitenkin voiteen tunsi vielä aamulla ihon pinnalla. Pakkauskin oli todella kätevä hygieeninen pumppupullo. Voide tuoksui miedosti lakalle. Suosittelen todellakin, normaalille ja sekaiholle talveksi ja kuivalle iholle myös kevääksi ja syksyksi. Haluan tätä varmasti ensi talveksikin, jos varastot antavat myöten!

- Oriflame Essentials Hydrating Face Mask
Tämän kosteuttavan kasvonaamion ostin Meikin Loppu -blogin myyntipuolelta. Blogin pitäjä on siis Oriflamen konsultti. Naamio tuoksui vesimelonille ja oli ihan mukavan raikas levittää kasvoille. Se oli geelimäistä ja kuitenkin kuivui iholle kalvoksi. Tykkään kosteuttavissa naamioissa enemmän voidemaisista koostumuksista, jotka hieman imeytyvätkin iholle. Naamio hieman kihelmöi iholla, eli kyllä siinä tehoja oli. Iho tuntui myös hieman pehmenneeltä naamion jälkeen, mutta jatkossa taidan suosia maitomaisempia koostumuksia. 

- Yves Rocher Nutritive Végétal Velvety Ultra-Rich Cleanser 30 ml
Nutritive Végétal on Yves Rocherin, muistaakseni viime talvena lanseerama ihonhoitolinja ja täydentää normaalin ihon Hydra Végétal- ja rasvaisen ihon Sébo Végétal -linjoja. Tämä Nutritive-versio on erittäin kuivalle iholle. Tämä putsari on nimensä mukaan todella täyteläistä geeliä. Vähän tuntui hassulta, että kyseessä oli GEELI, mutta kun koostumuksen kanssa pääsee kosketuksiin, ymmärtää kyllä. Tämä tuntui hieman tuhdilta omalle normaali-/sekaiholleni, mutta toimi kyllä. Putsasi meikin ja ihon, ja jätti sen ihanan pehmeäksi. Voisin käyttää tätä lisääkin talvisin, ja uskon, että kuivaihoiset tykkäävät tästä paljonkin!

- Yves Rocher Nutritive Végétal Intense Nourishing Balm Night 15 ml
Tämä voide on tuon putsarin kanssa samaa sarjaa, nämä tulivat muistaakseni kylkiäisenä jonkun YR:n tilauksen matkassa. Tämä voidekin oli tosi täyteläistä ja paksua, mutta... Nimenomaan RAVITSEVAA, ei kosteuttavaa... Tämä jätti sellaisen kiiltävän kalvon iholleni, en tiedä sitten oliko vain liian paksua iholleni. Ei kuitenkaan tuntunut hirmu kosteuttavalta. :/  Tuo sana RAVITSEVA on minulle vähän vieras, ehkä vain markkinointikikka. Kuiva iho tarvitsee ennen kaikkea kosteutusta, ja siihen ei todellakaan kaikki ravitsevat kasvovoiteet kykene. Tai luultavasti minun ihoni ei ole tarpeeksi kuiva näille paksuimmille kasvovoiteille.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No juu, näitä on ollut viime kuukausina mukavat määrät. :) Monet on tosin olleet aika pieniä kokoja... Mutta ikuisuustuotteita myös loppunut. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)