perjantai 7. maaliskuuta 2014

Tammikuun loppuneet

Jälkijunassa tullaan taas, mut mut.... Tässä olisi tammikuun loppuneet tuotteet läjänä:


Sitten eritellään. :)


- Head & Shoulders Dry Scalp Care conditioner
Tämä ei itse asiassa ollut mun, vaan mieheni käyttämä. Laatu ei ehkä paras mahdollinen, mutta mä olen niin ylpeä, että mun mies on ylipäätään alkanut käyttää hoitoainetta! :D Sillä on pitkät hiukset nykyään, niin tarvettakin on. Tosin eihän hoitoaine hilseeseen vaikuta (kuten tuote antaa ymmärtää), mutta silti hei! :D


- Lush Angel's Delight -saippua
Tätä ei ollut alkukuvassa tietenkään... Hyvän-, karkintuoksuinen saippua. :) Käytin vain käsisaippuana ja oikein tehokas oli, hieman ehkä kuivattikin.



- Matrix Clean Remix Instant Dry Shampoo
Toiseksi paras käyttämäni kuivashampoo ikinä, ihan huippu! Minä siis en etsi kuivashampoolta minkäännäköistä kohotusta, vaan vain ja ainoastaan puhtautta. Tämä todella tekee tyven puhtaan näköiseksi ja oloiseksi. Vähän tyvi jää valkoiseksi, mutta sen saa melko helposti harjattua pois. Suihke on kevyttä, ja sitä on todella helppo annostella. Matrix on kampaamomerkki, tämän omani ostin joskus L'oréalin selektiivisten tuotteiden ystävämyynnistä.

- Bioelixir Argan Oil 20 ml
 Voitin tämän syksyllä Dzinni Dzinnin blogiarvonnasta. Tykkäsin ihan hullun paljon! Arganöljy tuoksuu aivan ihanalta, ja tämä todella pehmitti hiukset. Tämä oli ymmärtääkseni luonnon- tai luomukosmetiikkaa. Voisin käyttää lisääkin, jos jostain nettikaupasta löydän. Kiitos vielä voitosta, se toinenkin tuote on kyllä käytössä! :)

- Pantene ProV -tehohoito 2 x 7,5 ml
Näitä meni taas pari, käytin näköjään vaan kerran koko kuussa.

- Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick -hoitosuihke 400 ml 
Tämä on suosikkihoitosuihkeeni! Superhyvä, kosteuttaa kuivia hiuksia ja hiuksista tulee helposti selvitettävät. Olen käyttänyt tätä paljon vuosien varrella, tämä pullo kuluikin hirveän äkkiä. Tuoksukin on ihana.



- Sephora Lagoon Smoothing Body Scrub
Tämän ostin 1,5 v. sitten Roomasta. Tuoksu oli aika maskuliininen, kuitenkin sellainen merimäinen ja raikas, ihan hyvä. Rakeet olivat isoja ja kuorivia, tykkäsin tästä. Kovin herkälle iholle tämä on ehkä vähän liian raapiva. Veden kanssa ja sopivasti annosteltuna mukava tuttavuus.

- Yves Rocher Vanilla Lemon Body Lotion
Tämä on toissajoulun kausituote, ja jostain syystä hamstrasin tän tuoksun tuotteita monta... Saippuoita oli vaikka kuinka, sitten tämä vartalovoide, ja vielä on yksi käsivoide käyttämättä. Olen kyllä ihan kyllästynyt tähän tuoksuun, ei tämä nyt mikään huippu ole. Kosteusvoide oli ihan perus, mutta talvi-iholle liian kevyttä. Halusin vaan lähinnä käyttää tämän pois...

- L'oréal Body Expertise -selluliittilappuja 6 kpl
Nämä ovat jotain ikivanhoja höpö-höpö-selluliittilappusia. :D En ikinä meinannut muistaa ottaa näitä käyttöön. Nämä olivat sellaisia postikortin kokoisia kangaslappusia, joiden toisella puolella oli liimapinta, ja niitä läiskittiin ongelma- eli selluliittialueille. Näitä siis pidettiin iholla max. 8 h, jolloin tehoaineena oleva kofeiini vilkastuttaa verenkiertoa ja säännöllisesti käytettynä nämä vähentävät selluliittia. Noh, jotain myrkkyä nämä olivat, koska iholla tosiaan kihelmöi oikein kunnolla, ja nämä viilensivät ihoa! Meinasi ihan tulla kylmä, kun oli nukkumaan menossa. En oikein jaksa uskKoa tällaisiin, tai sitten näitä pitäisi käyttää niin paljon... Vähän vaivalloista ja kallista käyttää tällaisia.

- Alverde Cellulite Duschpeeling Zitrone Rosmarin
Tästä olen kirjoittanut aiemmin. Kiva raikas, kevyt kuorinta. :) Tämäkin on näitä selluliitin tappajia, mutta en nyt tiedä.... Kai tämmöinen voi oheistuotteena toimiakin. :)

- LUSH Glögg-suihkugeeli 100 g
Yksi kaikkien aikojen suosikkisuihkugeeleistäni, mutta näitä voi käyttää siis vain joulun tienoilla. Tuote on kausituote, jota ei ole pariin vuoteen saanut Suomen Lushilta, mutta esim. Britti-Lushilla tätä oli hetken aikaa tarjolla netissä joulun alla. Tilasin ensi jouluksikin.... Incissä vähän ennen keskivaihetta on raaka-aine red wine (kyllä!), enkä nyt mitenkään voi olla miettimättä, vaikuttaako tämä Suomen heikon saatavuuteen....? Mitenkään nyt sen kummemmin puuttumatta politiikkaan, alkoholilainsäädäntö on sen verran tiukka, etten yhtään edes ihmettelisi, jos tätä tuotetta ei ole myyty pitkään aikaan Suomessa sen sisältämän punaviinin takia! :D
  
- Yves Rocher Vanilla Gold -suihkugeeli 50 ml 
Tämä on joulun kausiversio YR:n vaniljan tuoksuisesta suihkugeelistä. Siis ihan samaa kuin se Plaisirs Nature -sarjan vaniljasuihkugeeli, tässä oli vain mukana sellaisia kultahippusia tuomassa tunnelmaa. Aika överi tuoksu... Tästä tulee mieleen ala-asteaikani, silloin minulla oli tätä ihan tuoksunakin, mutta vähän liian voimakas ja migreeniä aiheuttava minulle ja ehdin kyllästyä tähän jo tässä 50 ml aikana. :/ 

- I Love... Mango & Papaya Body Butter
Tämä tuoksui mun mielestä ihan hiusten värjäys- tai permanenttiaineelle. :D Tai sitten sotkin tähän tuoksuun jalkavoidettani aina, niin tuoksu meni tuollaiseksi ihmeelliseksi.... Ei hirveän raikas tuoksu mutta kyllä se meni. Koostumus oli ihan kiva, ei ollenkaan liian paksua, vaikka tämä vartalovoita olikin, juuri sopiva talvikosteusvoide. Voisin ostaa näitä joskus toistekin, ehkä kuitenkin mielummin jossakin toisessa tuoksussa. Helmikuussa käytinkin tällaisen  Blueberry & Smoothie -tuoksussa ja se oli ihanaa!

 


Olin ihan unohtanut, että tuo Rudolph-episodi olikin jo joulukuussa....

- LUSH Let the Good Times Roll -putsari 100 g
 Ihanan, ihanan, IHANAN tuoksuinen kasvojenpuhdistusaine!! Yksi parhaista tuoksuista ikinä, sellainen kakkutaikina! Tämä on Lushin entinen kausituote, mutta nyt se on tullut yleisön toiveesta vakiovalikoimaan! Tuote on kevyesti kuoriva putsari, jota käytin kyllä ihan päivittäin kasvoille. Tämä sisältää "hellävaroin puhdistavaa maissijauhoa, sekä polentaa ja maissiöljyä jotka tasoittavat ihon väriä. Glyseriini kosteuttaa ihoa pitäen sen hyvin ravittuna. Päällä on hieman popcornia koristeena (se myös hieman kiillottaa ihoa) sekä kanelia stimuloimaan pintaverenkiertoa" (Lush).
Tästä jäi hienoinen kalvo ihon pintaan, veikkaan että syypäänä tuo maissiöljy, mutta ei kai se talvella ole huono juttu ollenkaan?! Voisin ostaa mielelläni uudelleen. :)

- LUSH Bûche de Noël -putsari 100 g
Tämä oli ihan hirveää. :D Myöskin Lushin viime joulun kausituote. En tiedä oliko tämäkin pilaantunutta Rudolphin tavoin vai mitä. En säilyttänyt tätä jääkaapissa, mutta sitä ei vaadittukaan. Tuoksu ei ollut sellainen pilaantunut, en vaan pitänyt siitä, se ei ollut ollenkaan raikas tai hyvä. Tämä oli todella paksua, ruskeanharmaata, sellaista puuron näköistä. Käytin tätä pari kertaa, mutta loput oli vain pakko heittää pois, kun pelkäsin että onko tämä kuitenkin pilaantunutta...



- Bio Plasis Nutritional Night Cream
Bio Plasis on kreikkalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jolla on useita erilaisia sertifikaatteja (täällä niistä lisää, sekä merkistä muutenkin). Olin kiinnostunut uudesta merkistä, mutta valitettavasti tämä voide ei kyllä sopinut iholleni. Tehokäytin tämän 50 ml voiteen pois kahdessa viikossa! :D Levitin tätä useita kertoja päivässä reilulla kädellä. Tämän kosteustehot eivät riittäneet alkuunkaan talvi-iholle, vaikkei se mikään superkuiva olekaan. Heti tuotteen levittämisen jälkeen voide jotenkin kuivui, ja sai ihon tuntumaan melkein entistä kuivemmalta. Tuoksu oli perus-luonnonkosmetiikkamainen, eli sellainen metsä-ruoho-yrttinen. En valitettavasti tykännyt yhtään.

- Bio Plasis Toning Lotion -kasvovesi 
Tämä sarjan kasvovesi taas oli oikein kiva! Tuoksu oli sama, mutta miedompana, ja jotenkin siinä se menetteli. Kasvovesi tuntui todella hellävaraiselta, tässä ei ole alkoholia. Tämä jätti ihon lisäksi astetta kosteutetumman tuntuiseksi. Väriltään tämä oli ruskeaa, sellaista ruosteisen veden väristä, joten tätä käyttäessä ei oikein tiennyt, oliko kaikki puuterit lähteneet puhdistuksessa pois. Tämä oli oikein mukava uusi tuttavuus.




- Bottega Verde Eye Contour Mask With Blueberry 30 ml
Tämä on mustikka-silmänympärysnaamio, joka on ollut minulla avattuna jo varmaan kaksi vuotta. 30 ml silmänympärystuotteessa on PALJON, ja varsinkin jostakin naamiosta, jota ei tule käytettyä hirveän usein. Okei, myönnän, muistin käyttää tätä todella, todella, harvoin. Tämän oli tarkoitus olla virkistävä naamio ja poistaa turvotus silmänympäryksiltä, mutta en kyllä huomannut tässä mitään sellaista efektiä. Käyttöaika oli joko 5 min. tai voi jättää myös koko yöksi iholle. Öööhh, ei sitten mitään siltä väliltä....? Käytin tätä ihan molempina vaihtoehtoina, tuloksetta. Tämän koostumus oli sellaista paksuhkoa voidetta. Loput kerrat käytin tämän sitten ihan koko kasvoille hemmottelevana (ja hyvältä tuoksuvana) kasvonaamiona, kun en ollut saanut tästä oikein mitään irti, ja tuote oli ollut niin kauan jo avattuna. Ehkä jääkaapissa säilytettynä tämä virkistäisi paremmin? :)

- REN Jojoba Micro Bead Invigorating Facial Polish -kuorinta 25 ml
Tämä kasvokuorinta oli REN:in kokeilupakkauksessa, jonka korkkasin tuossa loppuvuodesta. Tämä tuote sitten kesti pisimpään. Tykkäsin tästä, tämä tuntui juuri sopivalta koostumukselta, sopivan kuorivaa mutta samalla sopivan hellävaraista! Kuorivat rakeet olivat ehkä vähän epäsopusuhtaisesti sekoittuneet siihen itse aineeseen, tuntui että rakeita oli paikoin paljon ja paikoin ei yhtään. Rakeiden koostumus oli sellainen jännä, jotenkin sellainen hyvin luonnonmukaisen oloinen (en ole ottanut selvää REN:in tuotteista sen enempää). Tuoksu oli ihanan virkistävä, eukalyptusmainen! Pidin tästä ja aion todella joskus tutustua REN:in tuotteisiin enemmänkin, pidin noista kaikista kyllä niin paljon! 

- Simple Kind to Eyes Eye make-up remover pads
Sanon nyt heti suoraan, että mä en luota tällaisiin silmämeikinpoistoliinoihin yhtään. :D Nämä tulivat LivBoxissa joskus, itse en olisi muuten ostanut. Näillä olisi pitänyt lähteä vedenkestävä silmämeikkikin, mutta juu ei siis lähtenyt. Itse käytän pelkästään vedenkestäviä ripsivärejä, ja näillä sai vähän nyrhittyä ripsareita pois, mutta kyllä ne ripsarit vaan vaativat sen kaksifaasisen puhdistajan. Käytettiin näitä miehen kanssa lähinnä kasvojen puhdistamiseen joulukuussa, kun harjoittelin hänen kasvoilleen erikoisehostus-kurssini kasvomaskeja. Näillä sai kivasti enimmät värit pois kasvoilta.

- Palmolive Foaming Hand Wash Plum
Viime syksyn uutuussaippua, vaahtoava saippua. Tykkään näistä vaahtoavista saippuoista, vaikka niistä tulee kieltämättä lähinnä yleiset wc-tilat mieleen.... :D Tuoksu olisi voinut olla vielä parempi ja luumumaisempi, mutta joulun aikaan käytettäväksi tämä oli ihan ok.

Huomenna sitten poikkean blogin aiheesta lähes kokonaan, tulossa blogihaastetta!! :)

6 kommenttia:

  1. Paljon olet saanut tuotteita kulutettua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, onhan tuossa ihan hyvä läjä! :) Tosin monta sellasta tuotetta, jotka olen vaan hutkinut menemään mahdollisimman nopeasti...

      Poista
  2. Melkoinen pino loppuneita, WAU! Pääsispä itse joskus samaan... Ei taida tapahtua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa on tosiaan vähän semmosia, että oon hulauttanu niitä reilulla kädellä lärviin ja vartalolle, jos en ole tykännyt... :D Helmikuussakin loppui paljon tuotteita, mutta ymmärrettävästi maaliskuusta tulee aika hiljainen.

      Poista
  3. Hyvä määrä ollut myös sulla tammikuussa ^_^
    Ja vähänkö hienon palan oot saanu tosta Lushin Angel's Delight-saippuasta :o !!
    Mä oon kaks kertaa sitä ostanu Britti-Lushista ja molemmilla kerroilla on ollut vaan yksivärista vaaleanpunaista saippuaa :p.
    En suinkaan ole katkera :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa, saippuakateus!! :D Joo eikö oo hieno. ;) Se tosin valui jo viemäriin. :S
      Ihan ok-satsi tuo on loppuneita vissiin joo. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)