tiistai 10. syyskuuta 2013

Taas se on shoppaillu!

Joo.... Argh. En tiedä mikä pakonomainen shoppailun tarve mulla on, mutta joo, taas on tullu ostettua ja tilattua... Mä luulen, että mun pitäis kohta siirtyä johonkin Anonyymit Kosmetiikkahamstraajat -ryhmään, koska ei tässä vaan oo mitään järkeä. Varsinkin, kun olen opiskelija ja jouduin perumaan opintotukenikin syksyksi. Sillee.

Tässä syyskuun alun uutta satoa:



Ei mitään maata mullistavan hirveetä, mutta silti, kuinka paljon oikeasti tarvitsen noita kaikkia. :D


Saatoin sitten näiden jälkeen vielä tehdä pari nettitilaustakin.... *KOVA yskäys*


LivBox nyt tietysti tulee aina automaattisesti, tässä pakettini. Kaikki muu vaikuttaa mielenkiintoiselta, paitsi tuo luomiväri, vähän vierastan tuollaista kultahärpäkettä.



Noh, tässä ei niinkään kosmetiikkaa, mutta samoilla reissuilla ostettua. Yritän taas alkaa syödä jotain vitamiineja, pari kertaa elämässäni oon aina alkanut, mutta pian on into hyytynyt. Käsisaippuoiksi ostan nykyään jostain syystä vähän tällasia kalliimpia / "luksusmaisempia" tuotteita, en oo vähään aikaan ostanut Bliwejä tai Palmolivejä. :O


Nivean mustapäälappuja on pitänyt ostaa jo monta kuukautta. Käytin näitä joskus teininä, ja nyt taas muistin näiden olemassaolon, kun nenäni on alkanut pukata mustapäätä kuin jotain rikkaruohoa.



Kertakäyttönaamioita oli nyt vaan pakko saada, kun ne bongasin. Nivean puhdistavan naamion olen ennen todennut hyväksi, uusia Pure & Natural tehokosteuttavia naamioita en ole kokeillut. Saatoin jo unohtaa toisessa kaupassa, että olin muutama päivä sitten ostanut jo yhden tällaisen.... Hups. Santelta en muistaakseni ole koskaan kokeillut mitään, ja jotain kyllä kiinnostaa kokeilla. En edes tiennyt, että merkillä on kertakäyttönaamioita (mikä tuntuu vähän hassulta ekosertifioidulle luonnonkosmetiikalle...), joten ei muuta kun ostoskoriin!


Kävin Jumbon Bottega Verdellä, ja koska liike lopettaa (Jumbossa vain), niin kaikki tuotteet oli vähintään -15 % alessa. En halunnut ostaa mitään isoa tai kallista, mutta bongasin mielenkiintoisia, hmm, naamioita! Rupesin tutkimaan naamioita tarkemmin, ja aloin vähän kummastella. Onko tässä muiden mielestä jotain ihmeellistä?:


Kuoriva peel-off -naamio?! Öööhh, onko semmoisia?? Olen olettanut tämän olevan rakeellinen, mutta enpäs nyt tiedäkään. Kuulostaa nimittäin vähintäänkin erikoiselta yhdistelmältä... Kuoriva naamiohan pyöritellään lopuksi iholla ennen huuhtomista, mutta ei mitään peel-offia tuosta noin vaan pyöritellä... Noh, mene ja tiedä, mielenkiintoista ainakin kokeilla!


Naamiot oli 2 kpl pakkauksissa, eli Bottega Verden setissä tuli siis 8 naamiota... Vähän tavallaan ärsyttää tuokin, että Bottega Verde mainostaa itseään jonain luonnonkosmetiikkana (mitään sertifikaatteja ei ole) ja sitten esim. näissä pakkauksissa on kuitenkin suht paljon ylimääräistä jätettä....



Lisää Bottega Verdeä. Olen kokeillut tätä Musta Riisi -kasvovoidetta, tykännyt todella paljon, ja sen takia halusin kokeilla tätäkin kasvojen puhdistusvaahtoa. Itse asiassa, olen kokeillut muutamiakin Bottega Verden tuotteita ja tykännyt niistä kaikista todella paljon!


Ja muutamia näytteitä Bottega Verdeltä, apteekista ja jonkun lehden välistä. :P

2 kommenttia:

  1. Myös Laveran naamiot on annospusseissa. Olen sitä Wild Rosea kokeillut, oli mukava :)

    Mä olen taas luullut että kaikki peel off-naamiot ovat nimenomaan kuorivia, siinähän se kuollut ihosolukko irtoaa samalla kun peelit eli kuorit naamion kasvoilta :D Olen noita joskus teininä kokeillut viimeksi (tais olla Freemanin naamio) enkä tykännyt yhtään. Kaapissa nököttää minikokoinen REN-peel-off-naamio, katsotaan milloin uskallan kokeilla :)

    Mä en ole koskaan kokeillut Bottega Verden tuotteita, tuli vahva halpis-Yves-Rocher-fiilis kun kerran kävin liikkeessä ja mielikuvani merkistä ovat hyvin epälaadukkaat. En siis ole mitään haukkuja edes niistä lukenut, näin ne pakkausmielikuvat vaan tehoaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, nyt muistin kun sanoit, että oonhan mäkin nähnyt Laveran annospussinaamioita, en kyllä ole kokeillut. :)

      Voihan se olla noinkin noiden peel-offien kanssa, en ole ajatellutkaan. :'D Tosin mun mielestä kuorinta vaatii aina sen emulgoimisen, eli sekä rakeellista että entsymaattista kuorintaa pitäisi pikkasen hieroa veden kanssa iholle, jotta kuolleet ihosolut irtoavat. Tosin kuorintaa puoltaisi sekin seikka, että mulla on peel-offien jäljiltä aina todella heleä, puhdas ja pehmeä iho... En tykkää myöskään yhtään pelleillä niiden kalvojen kanssa, mutta tykkään lopputuloksesta.

      Mullekin tuli aluksi BV:n kanssa tuo samainen fiilis, vaikka itse asiassa tuotteet ovat Suomessa aika kalliita. Ostin joskus heidän tutustumispakkauksen, ja olin todella positiivisesti yllättynyt, hyviä tuotteita. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)