keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Alverde, vol. 2

Noniin, vihdoinkin jaksan kirjoitella lisää Alverde-tuotteista, tästä tuli siis ensimmäinen osa jo heinäkuussa... Alverde on siis luonnonkosmetiikkasarja, jota saa ainoastaan Keski-Euroopan dm-kemikalioketjuista. Omat tuotteeni ostin Berliinistä 1,5 v. sitten ja käytettykin on jo aikaa sitten.

Tässä oli se alkusaaliini:


Nyt ajattelin kertoa käyttökokemuksia hiustuotteista, eli tästä kaksikosta:


Vasemmalla on Aloe vera-hibiskus -kosteuttava tehohoito kuiville ja haaroittuneille hiuksille, oikealla Rypäle-avokado -fluidi haaroittuneille hiusten latvoille. Tuotteet vaikuttavat ulkonäön ja sisältönsä puolesta niiiin herkullisilta!! :)


Noniin, saksan kielen taidot testiin! ;) Tässä on kyseessä tuo vaaleanpunainen tuubi, kosteuttava tehohoito. Tuote lupaa kosteuttaa, suojata ja vahvistaa hiuksia luonnollisesti viljellyillä raaka-aineilla. Vaikuttavia raaka-aineita ovat mm. glyseriini, pantenoli ja luonnollinen keratiini. Hoitoa käytetään ihan normaalin poishuuhdeltavan hoitoaineen tapaan, levitetään kosteisiin hiuksiin, ja annetaan vaikuttaa hetken aikaa, kunnes huuhdellaan pois.

(Mua itseäni ärsyttää nämä suurpiirteiset vaikutusajat, en voi tietää, mikä on firman käsitys lyhyestä hetkestä, omani voi olla jotain ihan muuta. Varsinkin kun kyseessä on tehohoito, ja etenkin luonnonkosmetiikan tuote, josta mulla on muutenkin aika vähän kokemuksia.)

Tuotteen tuoksu oli hyvin luonnonkosmetiikkamainen. Seassa oli hieman tuota hibiskustakin, mutta hyvin perinteinen tuoksu oli. Koostumus oli melko lirua, no ei ihan lirua, mutta ohutta valkoista ainetta. Hyvin luonnonkosmetiikkamainen piirre sekin.


Näyttää kyllä paksummalta kuin onkaan. :) Hiuksiin laitettaessa hoitoaine aika lailla "hävisi". Hiukseni olisivat imaisseet tätä varmaan vaikka kuinka paljon. Toimi oikein hyvin perushoitoaineena, mutta en olisi uskonut tätä tehohoidoksi, jos en olisi tiennyt. Silotti ja pehmensi hiuksia, ei tehnyt lähmäistä tai edes erityisen nopeasti likaantuvaa jälkeä, mutta ei kuitenkaan saanut hiuksia tuntumaan mitenkään erityisiltä. Normaalihoitona ja ilman erityistarpeita tämä on siis ihan mukava ja varsinkin luonnonkosmetiikkaa hakeville kokeilemisen arvoinen. Tuubin koko vaan oli hieman pieni, 100 ml. Omat hiukseni ovat vaalennetut ja tarvitsevat tehokkaampaa hoitoa.


Tässä inci vielä kokonaisuudessaan. :)

Noniin, siirrytään sitten tuohon fluidiin, lilaan purkkiin (Ja anteeksi kun ei ole tämän parempia kuvia, unohdin kuvata purkit edestä yksitellen. Lisäksi tämä lila on todella kovaa muovia, joten tätä pyöreää muotoa on hiiieeman heikko saada paremmin kuvattua).Kyseessä on fluidi, eli hyvin kevyt, seerumimainen tuote kuiville ja haaroittuneille hiusten latvoille. Tuote sisältää rypäleensiemenöljyä ja avokadoöljyä, jotka suojaavat, silottavat ja vahvistavat vaativia ja hauraita latvoja. Luonnollinen betaiini ja vehnäproteiini antavat hauraille ja kuiville hiuksille välttämätöntä kosteutta. Tuotetta annostetaan pieni määrä sormelle ja levitetään kevyesti hiustenlatvoihin. Tuotetta ei huuhdella pois ja hiustenlatvat kehotetaan leikkaamaan pois totuttuun tapaan. Mun mielestä tää viimeinen oli aika hauska huomio. :D Eli tietävät itsekin; ihmeitä tuote ei tee latvoille, eikä se korvaa leikkausta. ;)

Tuoksu oli aika pitkälti samanlainen, kuin tuossa tehohoidossa, luonnonkosmetiikkamainen ja vähemmän kukkainen. Tuotteen koostumus oli läpikuultavaa, hyytelömäistä ainetta, jota pumppailin hiuksiin 1-2 kertaa per hoitokerta. Tämäkin hulahti aika äkkiä hiuksiin, mutta en tosiaankaan lisännyt tuotetta enää, olisi voinut tulla hurjakin lopputulos. ;D Käytin tätä siis ihan latvaseerumina. No joo, ihmeitä tällä ei tehty. Olen käyttänyt pitkään latvaseerumeita noin yleensä ja ihan kiva tuttavuus tämä oli. Ei kuitenkaan silottanut latvojani tarpeeksi ja, jälleen kerran, tämä oli liian kevyttä vaalennetuille kutreille. Kyllä se silikoniannos on poikaa tässä lajissa!Tässä inci, sekin kahdessa osassa. Pahoittelut epäselvistä kuvista, en muistanutkaan, että olivat näin huonoja. Valo tietysti vähän häiritsee myös tuon kaarevan purkin kyljessä. Pönikkä on tosiaan jossain tuolla Ämmässuon kaatopaikan syövereissä, joten en pääse uusia kuviakaan ottamaan. :/

6 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste! :) http://siameselipstick.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kuvaa-kesasta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, mutta voi olla, etten voi sitä ottaa vastaan, kun en ole montaakaan kuvaa ottanut koko kesänä... :/

   Poista
 2. Minunkin blogissani on sinulle haaste, käypä katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitoksia! :) Oonkin noita lukenut mielenkiinnolla muutamasta blogista, hauska haaste. :) Muutama viikko ollut tosi kiireistä, mutta yritetään, yritetään.

   Poista
 3. Hyvä! *taputtaa käsiään* Odotan innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että joku odottaa. :) Mulla on ollut aika kiireistä viime aikoina ja on vielä pari viikkoa enkä ole päässyt postaamaan blogiin mutta yritän taas parhaani. :)

   Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)