keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Elokuun loppuneet

Noniin, jälleen on yksi kuukausi takanapäin. Tai no, tällä kertaa taitaa olla elokuun myötä koko kesä takanapäin... Harmi, olen niin kesäihminen! Äkkiä se kesä taas meni, ja eniten minua ehkä harmittaa se, etten koko kesänä "ehtinyt" kertaakaan tuohon lähijärveeni uimaan.... Viime kerrasta on jo 2 v. (unohdetaan se, että sitä edellisestä uimakerrasta oli jo varmaan n. 12 vuotta....).

Tässä olisi kuvaa ja luetteloa elokuun loppuneista tuotteista. Mun mielestä saldo näyttää jotenkin vähän köyhänlaiselta.... Kuun alkupuoli näytti tosi toivottomalta, mutta sitten vikalla viikolla useampi näistä tuotteista loppui. Mun mielestä mulla keskimäärin loppuu vähän enemmän tuotteita, tai enemmän isoja pakkauksia, mutta ei kai tämä nyt niin toivoton tulos ollut kuitenkaan? :)


Ekaksi hienoin saavutukseni, siis vähänkö olen ylpeä näistä!! :D Otin nämä Cutrinit käyttöön viime vuoden kesällä, käyttelin niitä sen kesän silloin tällöin, laitoin talviteloille ja otin taas keväällä nämä käyttöön. Eivät ole missään vaiheessa olleet ainoat shampoo ja hoitoaineeni. Otin nämä kesän loppupuolella tehokäyttöön, kun huomasin, että oih, nämä saattavat jopa loppua joskus! Nää oli ihan peruskamaa, ei todellakaan parhaat mahdolliset vaalennetuille hiuksilleni. Ei-värjätyille hiuksille varmasti mainiot, ja ihana omenan tuoksu. :) Näitä tuskin on enää myynnissä, olivat joku kampanja-kesätuote muutama vuosi sitten.


Lisää Cutrinia... Colorism hiuksiin jätettävä hoitosuihke, värjätyille hiuksille. En ole ihan varma, onko tätäkään enää myynnissä? Tämä ainakin on vanhaa pakkaus-designia, voi olla että samaa kamaa löytyy uudemmasta pakkauksesta. Käytin tätä hiusten selvityssuihkeena ennen harjaamista, toimi ihan kivasti. Tuoksu on ihana! Suihkemekanismi vaan hajosi puolenvälin paikkeilla, sen jälkeen suihketta tuli tosi heikosti, mikä raivostutti. :/


Sitten loppui Schwarzkopf Bonacure Fibre Force -tehohoito vaurioituneille hiuksille. Tämä tuli heinäkuun LivBoxin mukana. Tykkään kovin Bonacure-sarjasta, mutta tästä Fibre Forcesta en ollut ikinä kuullut. Tämä 30 ml purkki riitti neljään kertaan ja oli aivan i-ha-naa! Rakastuin kovin. Tää sain mun järkyttävän kuivan vaalennetun pehkoni jossain vaiheessa vähän parempaan kuosiin. Pehmensi ja teki hiukset niin ihanan hoidetun tuntuisiksi, että! Voisin oikein mielelläni ostaa uudestaan, jos tätä jossain myydään?! Äkkiä googletellen ainakin BeautyBayssa. Ehkä joku päivä päästän hiireni valloilleen kyseisellä sivulla!


Pari mini-suihkugeeliä loppui (häh, eikö muka tän enempää?!). Guest Comfort -merkin puolukka-suihkugeeli; tätä merkkiä myydään suurpakkauksissa hotelleille, jotka käyttävät tuotteita huoneissaan tai antavat näitä asiakkaille erikseen erilaisina lahjoina.

Sephoran oman merkin kertakäyttöinen mini-suihkugeeli oli 7,9 ml. Ostin näitä läjän viime kesänä Rooman Sephorasta, ihan vain kokeillakseni eri tuoksuja, kun varsinaista tarvetta suihkugeeleille ei ollut (eikä hetkeen tule olemaankaan, köh köh...). Pari on mulla vielä jäljellä, mutta tämän kookoksentuoksuisen käytin "jo" pois, kun oli vähän tahmainen paketti.


Löysin Emotionista joku aika sitten edullisesti testipakkauksen, joka sisälsi tämän Clarinsin Daily Energizer Cleansing Gel:in ja Daily Energizer Wake-Up Boosterin, toisin sanoen siis kasvojen geelipuhdistusaine ja virkistävä kasvovesi. Samaan sarjaan kuuluvan kasvovoiteen sain käytettyä heinäkuussa loppuun. Oikein mukavat, perushyvät putsari ja kasvovesi. Putsari oli ehkä pikkaisen liiankin tehokas, sai kasvot aika natisevan puhtaiksi. Tätä kasvovettä mulla on vähän isompikin pullo kaapissa, ihan mielelläni käytän sen jossain vaiheessa.


Tässä on Yves Rocherin Végétal Inositol -päivävoide, josta kirjoitin aiemmassa postauksessa. En oikein lämmennyt, enkä usko voivani käyttää tuotetta enää.

Lisäksi käytin yhden Balean kertakäyttöisen kosteuttavan kasvonaamion. Kuvassa on kaksoispakkauksen molemmat osat, mutta tuo ylempi osa on vielä käyttämättä. Kuvasin vaan osat näin yhdessä, että hahmottaisi tuotteen vähän paremmin. :) Kyseessä on siis Keski-Euroopan dm-kemikalioketjun oma halpismerkki Balea, jonka tuotteista olen tykännyt ihan hirveästi! Tämäkin oli hyvä naamio, kosteuttavat naamiot eivät voi koskaan mennä pieleen!


Tässä on sitten L'oréalin Exfotonic-vartalokuorinta. Tuubi on vissiin aikas vanha, en tiedä minkämoisessa purkissa tätä nykyään on tarjolla.... Mä olen ollut viime aikoina ihan mielettömän laiska vartalon kuorija, ja sen takia tuntuu, että tämä seisoi ikuisuuden mun suihkussa. Ei se mitään, tykkään tästä paljon! Oon käyttänyt tätä ennenkin, joskus kauan sitten, ja aina tykännyt. Ihanan isot
rakeet, ne oikeasti kuorivat ja tekevät pehmeän ihon. :) Tuoksukin on hyvä, sellainen omanlaisensa, mutta jollain tavalla minulle "tuttu ja turvallinen".


Sitten.... Fresh'nSoft -kasvojenpuhdistusliinoja. Avasin pakkauksen kesän pientä mökkireissua silmällä pitäen. Eihän näitä sillä reissulla ehtinyt käyttää kuin muutaman, mutta käytin loput sitten myöhemmin kotona. En käytä puhdistusliinoja normaaliolosuhteissa, vaan käyttöön vaaditaan joku reissu. Vedettömiin olosuhteisiin ideaalit. Liinat toimivat mielestäni hyvin, puhdistivat meikin ja ihon hyvin ja tekivät sen todella raikkaan ja pehmeän tuntuiseksi. Tuoksu on hyvä, pehmeä. Ostin nämä joskus Anttilasta, ja uskon, että kyseessä on paremmat liinat kuin joillakin muilla merkeillä.

Lumene vedenkestävän silmämeikin poistoaine on vakiotuotteeni jo n. 13-15 vuoden ajalta. Olen käyttänyt tätä käytännössä "aina". Melko harvoin kokeilen muita merkkejä, lähinnä vain pakon edessä tai kylkiäisenä saatuja tuotteita. Yksi niistä mun top 3 -tuotteesta, joita en vaihda. :)

 

Tässä niinkin mielenkiintoisia tuotteita, kuin vanulappuja ja käsisaippuaa! EuroShopperin vanulaput ovat yksiä suosikkejani, toiset on Lidlin Isereet. Käsisaippua on merkkiä Scent Sensations ja tuoksuna Pacific Plumeria. Oon ostanut tätä sarjaa muutaman kerran Sokoksen 3+1 -päiviltä, taitaa olla vain siellä myynnissä. Joku tässä saippuassa taisi vähän tökkiä, en oikein muista mikä.... Olikohan se vaan tuo överikukkainen tuoksu, minä kun oisin kaivannut jotain vähän raikkaampaa.

 

Sokerina pohjalla heitin pari kuivunutta ripsiväriä vehreämmille laitumille (nämä unohtuivat ylimmäisestä kokonaissaalis-kuvasta). Kyseessä Lancômen L'Extrême, vedenkestävänä ja mustana. Nämä on olleet mulla auki vaikka kuinka kauan, ja kyllä käytin ne todella viimeiseen asti. Nämä myös kuuluvat siihen minun Kosmetiikan Top 3 -listaan, jonka tuotteita en vaihda. Tämä vaan on mulle täydellisin ripsiväri ikinä! Harmi, että nämä vedenkestävät versiot eivät KOSKAAN ole tarjouksessa, vaikka vesiliukoinen versio olisi. En tiedä yhtään, mihin ihmeeseen tämä perustuu, oon siitä vähän katkera. Näissä kuitenkin sitä hintaa on! Nyt heti kun sanon, etten ikinä käytä muita ripsivärejä, kerron, että ostin Hypnôse Doll Eyesin heinäkuussa (kuten näkyi täällä). :D Doll Eyes oli niin halpa, n. 20 e ja saman tyyppinen kuin tämä, joten päätin nyt sitten kokeilla sitä. Doll Eyes on mielestäni oikein hyvä ja lähes tämän veroinen, muttei siltikään voita tätä L'Extrêmea. :)



Näkyikö mitään mielenkiintoisia tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Siis tämähän on aivan loistava loppumissaalis!!!
    Mitä sie höpötät että köyhänlainen, höpöhöpö :D.
    2 JÄTTItörppöä, ripsareita, kasvorasvaa, monen monta täysikokoista tuotetta...
    Siis mulla ei oo pitkiin aikoihin ollu näin hyvää saalista ja jos tämä on sulle köyhänlainen, niin mä kyllä haluan nähdä sen sun "normi"kuukauden :D.
    Mä luulin aivan muuta, kun blogiini kommentoit tuota omien loppumisiesi vähyyttä, meillä on siitä näköjään aika erilaiset käsitykset :D.
    Hieno kuukausi, jatka samaan tapaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, saako musta nyt jonku nipon käsityksen sitte... :D Ehkä sen takia tää tuntu musta köyhähköltä, kun 3 vkoon ei ollu montaakaan loppunu, ja sitte vasta vikalla viikolla useampi. Ja kun tässä oli niin paljon kuitenki minituotteita! :D Ja käsisaippuaa ja vanulappuja! Ripsivärit ois voinu heittää mäkeen periaattees aiemminkin, en näitä tainnut enää elokuussa ees käyttää.

      Ehkä senkin takia tuntui siltä, kun tässä ei ollut muita ikuisuustuotteita kun noi jätti-Cutrinit... ;)

      Mut joo, sovitaan että saalis oli ihan hyvä. :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)