tiistai 27. elokuuta 2013

Kesän hankinnat 1/2

Ajattelin tehdä postauksen kesän kosmetiikkahankinnoista.... Osa on alesta, osa nettikaupoista muuten vaan ostettua. Kuva kertoo karun totuuden!! Näyttää aika....hurjalta, indeed. Painotan, että kuvassa EI siis ole koko kosmetiikkavarastoni, EIEIEI, vaan AINOASTAAN kesällä ostamani kosmetiikat (eikä siitäkään ihan kaikki...), juhannuksena alkavasta alesta aina viime viikkoon asti! Mun ei ollut aleista tarkoitus ostaa juurikaan mitään (joo seli seli...), mutta räjähti taas vähän käsiin tää homma.


 Eikä se kasa siitä mihinkään katoa, vaikka vähän tiivistäis (joo joo, mä yritin! :D ) ....



 Päinvastoin, näyttää vaan hurjemmalta.....

Mitäs tähän nyt sitten muuta..... Tunnen jotakuinkin häpeää. MUTTA KUN OLI HALPAA!


Tässä eriteltyinä ostopaikan mukaan:

Strawberrynet.com -saalis kokonaisuudessaan:


Paloiteltuna: 


* Bvlgari Rose Essentielle EdP Spray (Tätä en ollut ikinä edes tuoksutellut, mutta päättelin Keyword: Love -blogista, että pidän tästä, ja pidin! Hinta n. 22 e)
* Morgan My Morgan EdT Spray (Halpa ja muistaakseni hyvä!)
* Gucci Guilty-suihkugeeli, 100ml (En raaskisi ostaa tuoksua, mutta halvan tuoksusuihkugeelin kyllä.)


* Wella Biotouch Color Protection Shampoo ja Color Protection Rinse (Halpoja laatutuotteita, koriin!)
* Tigi Bed Head Colour Combat Colour Goddess -hiuksiin jätettävä hoitoaine (Ensimmäinen Tigi Bed Headini ikinä!)


* L'Occitane  Rose 4 Reins - Ruusu-kosteuttava kasvosumuteduo 2x50ml (Hei noita mä haluun kokeilla! Tuplapakkaus! 11,50 e! *klik*)
* Lancôme Clarifying Cream to Foam Cleanser Duo Pack, 2x60ml (Hei duopakkaus 9,50 e! En enää ikinä saa mistään näin halvalla!)
* Lancôme Hypnôse Doll Eyes Vedenkestävä ripsiväri, väri 01 So Black! (Lancômen L'Extreme vedenkestävänä on ikisuosikkini, nyt päätin kokeilla tätä vedenkestävää sisarusta, kun hinta oli vain n. 20 e)
* Lancôme L'Absolu Nu -huulipunasetti, 3 punaa, sävyt #104, #207, #307 (En juurikaan edes käytä huulipunia, mutta tämä setti oli n. 20 e, eli markettihintaista!)


* Elizabeth Arden 2 in 1 -kasvojen puhdistusaine (Mulla oli viime talvena tän sarjan toinen putsari, ja tykkäsin!)
* Lierac Hydra-Chrono Gentle Soothing Cream Hydration Multi Protection (heikentyneelle iholle) (Talviherkälle iholle edulliset rauhoittavat ja vahvistavat tuotteet)
* Super By Dr. Nicholas Perricone 3 minuutin intensiivinen kasvohoito inkivääri-ginerol (Mikä tää on?! Mielenkiintoinen merkki, edullinen hinta! *Klik* sanoi naamiofriikin läppärin hiiri.)



* Kose Grandaine -matkasetti: puhdistusvoide + emulsiovoide + emulsio + tehovoide  +  2 x silmänaamio (Matkakoko-fanaatikko esittäytyy! Mäki haluan kokeilla korealaista kosmetiikkaa, kun sitä hehkutetaan joka paikassa. Hinta n. 13 e)
* La Claree Oliv' -matkasetti: kasvovesi + puhdistusmaito + kasvovoide + kasvonaamio (Lisää testikokoja, jippii! Mielenkiintoinen merkki. Hinta n. 10 e)


Yves Rocher -saalis:

 Paloiteltuna:



* Vedenkestävä kajalkynä - musta (Vedenkestävää olen haikaillut jo pitkään. Tässä on kierremekanismi, ja valitettavasti kynästä on jo pari palaa irronnut, eli ei hintansa arvoinen.)


* Smoothie Täyteläinen suihkugeeli - Punaiset marjat, 50 ml (Täytyi testata tätä uutta tuoksua.
* Smoothie Eau de Toilette – Mango & Passionhedelmä (Hinta vain 2,90 e. Tykkäsin tämän suihkugeelin tuoksusta, tämä on vielä parempi!)



* Suihkugeeli Jardins du Monde - Floridan Appelsiini (Piti saada appelsiinin tuoksuinen suihkugeeli. Tämä ei tosin tuoksu aidolle appelsiinille, vaan nimenomaan sellaiselle kovalle appelsiinikarkille.)
* Suihkugeeli Jardins du Monde - Polynesian Gardenia (Luin, että tämä tuoksuu hyvin samalta, kuin Monoï de Tahiti -suihkugeeli, oli pakko päästä testaamaan!)


* Suihkugeeli Un Matin au Jardin- Syreeni (Kiva tuoksu, mulla oli 11 v. sitten tästä hajuvesi, halusin fiilistelyn takia.)
* Kylpy- ja suihkuvaahto Plaisirs Nature - Luonnonmukainen Vadelma, 400 ml (Tämä oli kaupanpäällinen, YR:n parhaan tuoksuinen suihkugeeli Monoïn kanssa.)


Emotion-saalis:


 Paloiteltuna:


* Schwarzkopf Bonacure Sun Protect Spray Conditioner -UV-suoja hoitosuihke hiuksille (Kesäksi uv-suojaa, tämä on hyväksi havaittu.)


* Clarins Hydra-Matte Lotion -kasvovoide (Uuuu, haluan kokeilla kun edullisesti sai! Sokoksen alessa n. 25 e)
* Clarins Water Purify One-Step Cleanser -puhdistusvesi, 100 ml (Olen mieltynyt puhdistusvesiin, halusin kokeilla tätäkin, hinta n. 11 e.)

Ja koska tämä postaus nyt venyy ja venyy, osan 2 julkaisen huomenna! ;)


6 kommenttia:

  1. Uuu sähän olet hankkinut vaikka mitä kiintoisaa! Jään odottamaan kakkososaa :) Mä en taas löytänyt kesän alesta mitään, tai musta tuntui että alennukset eivät olleet tarpeeksi isoja :p Blogeista olen kyllä lukenut jotain levottomista Lancomea 70% alella-löydöistä mutta meillä päin on ollut ihan nihkeät alet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla sentään on itsekuri pitänyt, jos ei ole löytynyt mitään mielenkiintoista! Tuntuu, että ite shoppailen joskus ihan vaan shoppailun ilosta, "pakko nyt jotain löytyä".... :D

      Joo mäkin olen lukenut jostain hurjista selektiivisistä aleista, mutta ne koskee ilmeisesti enimmäkseen meikkejä, esim. jotain vanhoja kausikokoelmia, jotka ei oo niin mun juttu. Ja ilmeisesti paikkana Stocka? Jossa muutenkin kallista... Aina ku mä bongaan jotain -70% aleja, ne on joko jotain ihmeellisen värisiä huulipunia / kynsilakkoja / ripsivärejä, tai sitten jotain kalliita selluliittigeelejä...

      Poista
  2. Ihana postaus! Ja on näitä käynyt muillekin, elä turhaan häpeile... mulla varmaan tuollainen saalis jokaisen vuodenajan päätteeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, kiitos! Lohdullista kuulla, etten ole ainoa!! Huh! Jotenkin kuvittelen aina, että ne joilla on paljon kosmetiikkaa, saa niitä paljon ilmaiseksi esim. töistä. Mä en saa ilmaseks, ihan rahani tosiaan törsään noihin purkkeihin. :D

      Poista
  3. Järkiostoksia kaikki! Ja kun halvalla saa, niin silloinhan oikeastaan säästää, ei tuhlaa, rahaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha.... No en nyt tiedä onko ihan järkiostoksia. :D Mutta sinäpä sen sanoit, olen vain SÄÄSTÄNYT paljon rahaa! Sitä yritän aina miehellekin hokea... ;)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)