maanantai 26. elokuuta 2013

Taas Yves Rocheria

Anteeksi taas blogihiljaisuuteni, en haluaisi enää pitää näitä parin viikon hiljaiseloja, mutta nähtävästi niitä vaan aina väistämättä tulee. :/ Kyse ei ole siitä, että mua ei kiinnostaisi tämä kirjoittelu enää. Mulla on joka päivä ollut elokuussa jotakin ohjelmaa, töitä, koulua jne. ja parhaillaan olen flunssassa, joten kirjoitteleminen vaan on jäänyt jaksamisen tieltä. :( Yritän kuitenkin taas skarpata! :)

Tämä on nyt ihan sattumaa, mutta mulla olisi taas asiaa Yves Rocherista. Tällä kertaa on vuorossa Végétal Inositol -päivävoide, jonka myöskin voitin ihanasta Nonnulan arvonnasta. Voide on käytetty loppuun ja voisin siitä pari sanaa mainita.


Ensinnäkin, en ole aikaisemmin ollut Yves Rocherin kasvohoitotuotteiden suuri fani, sain niistä nuorempana nokkosihottumaa eikä ne oikein tuntuneet sopivan pärställeni. Uuden yrityksen otin muistaakseni vasta nyt tässä kesällä, kun kokeilin Hydra Végétal -tuotteita. Vastaanotto oli vähän niin ja näin, tykkäsin ja en tykännyt.

Itse asiassa aloitin tämän Végétal Inositol -voiteen käytön jo keväällä, sitten se aika lailla unohtui pariksi kuukaudeksi, ja loppui vasta elokuun alkupuolella.


Tuote on siis päivävoide ryppyjä vastaan, ja nimenomaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan (siinä mielessä olenkin juuri kohderyhmää, heheee....). Tuote lupaa kosteuttaa, pehmittää ja  kirkastaa ihoa, sekä saada siitä tasaisemman. 15 päivän käytön jälkeen ensimmäisten ryppyjen pitäisi olla tasoittuneet ja iho säteilee taas (*bling!* -kuuluu päässäni vanhojen piirrettyjen tapaan).


Yves Rocher'n laboratoriot ovat nähtävästi löytäneet uuden tieteellisen huippukeksinnön meille nuoruutta ihannoiville naisille. Kasviperäisessä inositolissa on siis sitä jotain, joka antaa rypyille kyytiä. En tiedä, kuinka uusi löydös tämä on, mutta ilmeisesti melkoisen tuore, kun patenttia vasta ollaan hakemassa. Teksti kuulostaa niin hyvältä, että voiteen on pakko toimia, onhan?


Purkki on mun mielestä aivan ihana, raikas ja  söpö, mutta vähän epäkäytännöllinen (päälle ei voi kasata tavaraa :D ). Tuoksu on todella hyvä, melko unisex, jopa vähän miehinen, mutta minun nenääni ihana. :) Vähän MoroccanOil -hiustuotteiden tuoksuinen! Koostumuksesta mulla ei ole kuvaa, mutta voide oli paksuhkoa, vaaleaa, läpikuultavaa voidetta, silikonisen tuntuista. Voide muuten ehti vähän kuivua, kun oli pari kuukautta käyttämättä. :(


Pelkäsin, että silikonin tuntu seuraa heti kasvoille, kun voidetta levittää.... Ja niinhän se seurasi. Liukui iholla niin, että kummastelin jääkös tämä ollenkaan paikalleen. Itse en valitettavasti pidä siitä silikonin tunnusta, sillä en koe vielä tarvetta peittää ihoani silikoneilla, kun ei niitä ryppyjäkään vielä ole. Toki tiedostin, että tämä on ryppyvoide, ja siihen tarkoitukseen varmaan ihan mukava ja rypyt silottava. Tässä inci:


Lista ei oikein täysin vakuuta minua. Levittymistä iholle edesauttava aine, alkoholi joka voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa, pehmennin, maissi (siis mikä osa tästä nyt on se vaikuttava ja miten?), vasta sitten kosteuttava urea ja sen jälkeen ihoa hoitava aine. Näiden jälkeen tulee mm. silikoneja, glyseriiniä ja  säilöntäaineita. Voide on tosiaan tarkoitettukin ihon siloittamiseen ja pehmeän pinnan antamiseen, eikä kosteutus ole niinkään ykkösasia. Lisäksi monet näistä raaka-aineista ovat yleisesti melko allergisoivia ja ärsytystä aiheuttavia. (lähde: Incihaku.fi)


Valitettavasti tuote ei sytyttänyt minua, eikä toiminut minun ihollani. Levittyvyys oli helppo, mutta voide teki kasvoilleni sen tutun silikonihuntukalvon, joka ei tunnu minusta hyvältä. Siinä ei tosiaankaan tunnu se kosteutus tai hoitavuus, eikä ihoni hengitä. Hetken päästä voide myös alkoi rullautua pois, vaikka kuinka vähän yritin voidetta laittaa. Ei siis minun juttuni (sori Nonnu!), ja yritän pysytellä vastedeskin kauempana näistä Yves Rocherin kasvovoiteista, ne kun ovat järjestään pettymyksiä. Toki tämä voi toimia jollakin ihan siihen oikeaan tarkoitukseensa, eli ryppyjen silottamiseen. :)

Seuraava postaukseni tulee koskemaan kesän kosmetiikkaostoksiani, koska gallupiin vastanneet olivat kiinnostuneet lukemaan varastoista ja hankinnoista. :) Laitan tähän loppuun pienen teaser-kuvan siitä, mitä tuleman pitää....


Auts!

2 kommenttia:

  1. Hei no worries! :D Kiva kun teit kuitenkin postauksen aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei kai siitä voi pahoillaan olla, jos joku tuote ei sovi itselle... ;) Muista olen kuitenkin tykännyt! :)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)