maanantai 5. toukokuuta 2014

Maaliskuun loppuneet

Askel eteenpäin... Eli maaliskuussa loppuneet tuotteet:


Tässä kuussa loppui useampi kasvojenhoitotuote, mutta monet olivatkin pikkukokoja. Ja läjä eriteltynä:


- Biotherm Blue Therapy Eye -silmänympärysvoide
Tämän silmänympärysvoiteen sain tuossa joulukuussa hieman käytettynä, kun kaverini sisko oli ostanut tämän, mutta se ei sopinutkaan hänelle tai kaverilleni. Minulle voide sopi oikein hyvin ja tykkäsin. Tämä oli ihanan kosteuttava. :) Mitään nuorennusefektiä tai ryppyjen silotusta tämä ei minulle tuonut, kun en semmoisia ominaisuuksia tarvitsekaan. Tämä ei toisaalta tehnyt mitään sellaista erityistä, jonka takia maksaisin tästä normaalin hinnan, n. 35-50 e (?!). Tämä oli ollut viime kesästä asti avattuna ja purkissa kun oli, aloin huomata tässä maaliskuussa pieniä kuivumisen merkkejä. Käytin tätä sitten vikat pari kertaa kasvoille yövoiteena. Ja oli kyllä ihanan kosteuttava ja sopivan paksu koostumus myös koko kasvoille käytettynä! Hyvä, muttei ihan kovan hintansa arvoinen.

- Académie Heleyttävä aprikoosinaamio 
Tämä tuote tuli myös viime vuoden LivBoxissa. Tämä oli geelimäinen naamio yhdessä napissa, josta riitti minulle kolmeen käyttökertaan parin päivän välein. Todella epäkäytännöllinen tuollainen "kertakäyttönappi", jota ei saa enää suljettua! Naamio tuntui ihanan pehmeältä ja hemmottelevalta iholla ja tuoksui hyvältä. En nyt kuitenkaan tiedä, heleytyikö ihoni tästä kummemmin. :D Saattoi hieman kirkastaa, mutta oma mielipiteeni on, että säännöllisellä ihonhoidolla, kasvohoidoilla, kuorinnalla ja ihan vaan puhdistavilla ja kosteuttavilla naamioilla päästään jatkuvasti samaan lopputulokseen...

- Lumene Premium Beauty Uudistava kasvoöljy
Tämän kasvoöljyn ostin toissatalvena, ja käyttelin sitä kahtena talvena seerumina yövoiteen alla. Seerumin tuoksu oli sellaisen kotoisen suomalainen, rantasauna-luonto-sebamedmainen. :D Öljy oli tosi riittoisa, sitä riitti kevyesti yksi pumppaus kasvoille ja kaulalle. Öljy imeytyi aika pian ja teki ihon pehmeäksi ja pehmeys kesti ihan aamuun asti. :) En tiedä, onko öljy uusiutunut, mutta nimi ja purkki ainakin ovat. Suosittelen kuitenkin öljyä talvi- ja yökäyttöön kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. :)

- Lumene Sensitive Touch Rauhoittava kosteusvoide 50 ml
Yksi kaikkien aikojen suosikkikasvovoiteistani. Tämä ja Lumenen Arctic Aqua -linjan kosteusvoiteet nyt vaan ovat mielestäni parhaita mitä on, etenkin hinta-laatusuhteeltaan. Käytän näitä aina toisinaan, välissä kokeilen jotain muuta. Ihoni ei sinänsä ole ollut ärtynyt aikoihin, mutta ei tämä haittaakaan tee. :D Ja kylmimpinä talvina, kun iho todella punoittaa ja kuivuu, tämä voide on kullanarvoinen! Imeytyvyys ja kosteutus huippuluokkaa, rakastan!

- Bernard Cassiere Chocolate Anti-Stress Care Cocoa Beans Peeling -kasvokuorinta 15 ml
Tämä kasvokuorinta tuli minulle joskus LivBoxista. Bernard Cassiere -sarja on minulle tuttu koulun peruskasvohoitokurssilta, mutta tämä kuorinta oli minulle uusi tuttavuus. Onneksi juuri tämä suklaalinja on se kaikkein ihanin ja herkullisin ja minulle sopivin. ;) Tämä siis tuoksui aiiivan mielettömän ihanalle! Kuorintatehot olivat myös todella hyvät, sopivan kokoisia rakeita, jotka kuorivat ihoa ja tekivät siitä pehmeämmän ja heleämmän. Voisin haluta uudestaankin, mutta hinta on kyllä kova.

Otin kuvat vielä viimeisistä Elizabeth Ardenin silmänympäryskapseleista.


- Elizabeth Arden Ceramide Time Complex Capsules 60 kpl
Nämä silmänympäryskapselit, joista otin vielä tarkempaa kuvaa, olen ostanut Strawberrynetistä edullisesti. Ja joo... en tykännyt. Käytin näitä aamuin illoin silmänympärysseerumina voiteen alla. Ensinnäkin, nämä kapselit oli vaikea avata. :D Niitä sai väännellä ja käännellä aikansa, että aukesi, ja tavaraa oli yhdessä kapselissa yli tarpeiden, mutta ei niitä tietenkään voinut myöhempäänkään säästää. En tiedä, oliko näissä päiväys jo paukkunut, mutta näiden tuoksu oli aika paha, sellainen, josta ei tiedä, kuuluuko sen olla niin vai ei. Koostumus oli todella vesimäistä lirua, jonka yritin levittää tasaisesti. Nämä eivät tehneet iholleni sitten yhtään mitään, se siitä.

- Dresdner Essenz Rauhoittava & ihoa tasoittava kaakao-vaniljanaamio 6 ml
Tällaisen olen käyttänyt kerran ennenkin.



- Baylis & Harding Hydrating Honey Hand Wash 
Sain tämän käsisaippuan joululahjaksi. Tämä on Baylis & Hardingin Reilun kaupan sarjasta. Mielestäni on hienoa, että kosmetiikkateollisuus tekee ainakin jonkunnäköisen "hyvän teon linjan", vaikka ei muuten olisikaan esim. luonnonkosmetiikkamerkki. Tämän käsisaippuan tuoksu oli melko saippuamainen, hunajaisella twistillä. Tämä oli ihanan pehmeää ja riittoisaa, eikä kuivattanut käsiä kovin pahasti. Tykkäsin todella paljon, etenkin talvikäytössä!

- Oriflame Ravitseva käsivoide
Tämä käsivoidekin oli jokin äitini joskus saama, samaten kuin viime kuun käsikuorinta. Tuoksu oli tässäkin hyvä, pehmeä ja mieto mantelimaitomainen. Kosteusteho oli oikein hyvä. Ei riittänyt talveksi yökäyttöön, mutta päiväkäyttöön oikein mainio ja melko helposti imeytyvä. Ei mulla tästä ole huonoa sanottavaa, mutta ehkä sen verran tylsä oli, että ostan ensi kerralla sitten jotain muuta (kun olen saanut varastoissani olevat 25 käsivoidetta käytettyä joskus vuosien päästä... :D ).

- Garnier Invisi Mineral Double Action -antiperspirantti
Garnierin mineraalideodorantit (siis antiperspirantit, en itse arjessani mitenkään erottele näitä käsityksiä, vaikka toki tiedän eron) ovat yksiä suosikkejani. Tuoksut ovat hyviä, nämä pitävät hyvin, ovat helppokäyttöisiä isolla kuulallaan, kevyellä ja "väärinpäin" olevalla pakkauksellaan -> aine valuu automaattisesti kohti kuulaa eikä sitä tarvitse odotella. Ei minulla muuta, kuin että ostan tulevaisuudessakin.



- Source Balance Scent Sensations Hot -suihkugeeli
Tämän olen saanut kaveriltani joululahjaksi, saman sarjan vartalovoiteen kanssa (loppui huhtikuussa). Tämä oli todella paksua ja liukasta geeliä, ja käytin osan suihkugeelinä, osan käsisaippuana, ja molempina ajoi asiansa hyvin. Tuoksu oli saippuaisen kukkainen, se kukkatuoksu oli ilmeisesti amaryllis, ruusunmarja ja jokin kolmas? Tämä ei ollut sellainen kesäisen raikas kukkaistuoksu, vaan juurikin talveen paremmin sopiva. :)

- Jurlique Rose Body Cream 15 ml
Tämä(kin!) minituubi tuli LivBoxista. Tämähän ei tosiaan riittänyt kuin vajaaseen (?) yhteen käyttökertaan. Tuoksu oli ehkä pikkaisen liian voimakkaan kukkainen omaan nenääni, mutta ihan hyvä. Kosteusteho oli myös hyvä. Voisin käyttää tätä lisää, jos saisin jostain ilmaiseksi, mutta en kyllä maksa Jurliquen hintoja tästä tuotteesta... Taas totean, että paljon halvemmallakin saa ihan yhtä hyvää, ja suoraan sanottuna paremmankin tuoksuista.

- Born to Bio Tropical Mango -suihkugeeli
Kylläpäs olen maaliskuussa käyttänyt ahkerasti LivBoxin tuotteita, kun tämäkin on siis sieltä peräisin. :D Kuolasin Born to Bio -sarjaa, kun se tuli markkinoille, mun mielestä niissä oli aivan ihanat pullot! :D Monet tuoksut olivat sitten kuitenkin vähän pettymyksiä, enkä ikinä saanut aikaiseksi ostaa niitä itse. Kiva kun LivBoxista tällainen paljastui, ja aluksi tykkäsin tämän tuoksusta mutta hieman myöhemmin en sitten niinkään... Käytin tämänkin osittain suihkugeelinä, osittain käsisaippuana. Koostumus oli myös mielestäni liian lirua, en vaan oikein lämmennyt tälle. :(

- Dresdner Essenz Kaakao-vanilja-vartalovoide
Tästä sarjasta olen käyttänyt pari kasvonaamiota sekä suihkugeelin (joka on huhtikuun loppuneissa). Ostin tästä sarjasta siis tuotesetin Berliinistä (muistaakseni Galeria Kaufhofista), ja kyseessä on hieman luonnonkosmetiikkaan menevä saksalaismerkki. Tai tällainen luonnollisia raaka-aineita suosiva merkki, mutta ei luonnonkosmetiikkaa. Rakastuin tähän vartalovoiteeseen ihan palavasti!! Koostumukseltaan tämä on melko juoksevaa, yllättävänkin notkeaa ollakseen "Body Cream". Imeytyi samantien, ja kosteutti ihan mielettömän hyvin. Iho oli vielä seuraavana päivänä pehmeä ja kosteutettu. Tuoksu ei varmaankaan miellytä kaikkia, se oli hieman teollinen. Sanoisin, että sellaisen kaupasta ostettavan suklaa-vaniljavanukkaan tuoksuinen! Jollain kierolla tavalla tykkäsin siitä tuoksusta tässä voiteessa (ja suihkugeelissä) ihan älyttömän paljon. Ja tämän sarjan tuotteet ovat niiiin houkuttelevia, käykää vaikka kurkkaamassa heidän nettisivulta!  Ja niin edullisia! Jos on Saksan reissua jollakin tiedossa, käykää himoitsemassa näitä paikan päällä, tämä sarja löytyy sieltä tavaratalon markettipuolelta Niveoiden ja Fruttinien seasta.



- Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 
Ainoa maaliskussa loppunut hiustuote on kulttisarjan shampoo, jonka tilasin netistä jostakin tarjouksesta. Luulin itse asiassa tilaavani kosteuttavan shampoon, mutta tämä olikin enemmän vaurioituneille hiuksille tarkoitettu. Tämä ei nyt sitten valitettavasti ollut ihan nappituote minulle. Tuoksu tuntui aluksi liian voimakkaalta, mutta siihen tottui ajan myötä. Kaipaan kuitenkin suihkussa hieman raikkaampaa tuoksua, vaikka tästä muuten tykkäänkin. Tämä ei ollut minulle tarpeeksi pesevä, vaan jouduin poikkeuksetta pesemään hiukseni kaksi kertaa peräkkäin tällä, jotta jäljestä tuli puhdasta. En tiedä sitten missä vika, oliko hiukseni "liian" hyväkuntoiset tähän vai mitä? En tiedä hiuspuolen jutuista sitten yhtään mitään! :D Kosteutusta tämä ei tuonut ollenkaan. Koostumus oli TODELLA paksua, lähes voidemaista ja melko riittoisaa. Luin Glitz & Glam-blogista, että Minna oli kostuttanut tätä vedellä ennen päähän laittamista, ja itse aloin tehdä samoin, se tosiaan helpotti vähän sitä koostumuksen rikkomista. Tämä nyt oli ihan perus-ok shampoo minulle, mutta en osta normaalihintaan uudestaan. Ehkä tämä oli sitten vain väärä linja tai sarja minulle, mielestäni minulle löytyy paljon parempiakin shampoita paljon edullisemmin. :)

6 kommenttia:

  1. Ihan kivasti loppuneita tuotteita,mieki eilen taas postailin loppuneista.Mietin vaan et pitäskö itekki alkaa kerran kk postaan näistä.Yleensä postaan ku vähän isompi erä tyhjänä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa mä luinkin sen sun loppuneet-postauksen eilen. :) Kivasti sullakin kulunut kaikkea ja mielenkiintosia tuotteita! Ihan miten vaan, postaa niistä siihen tahtiin kun ite tykkäät. Jos ei kuukaudessa kulu montaa purkkia, niin eihän niistä tarvitse väkisin tehdä postausta. Siinä mielessä tuo on ehkä parempikin systeemi, että postaa sitten kun on isompi erä tuotteita kulunut. :)

      Poista
  2. Hyvin on loppuneita ja tosi mielenkiitoisia tuotteita, sun kattavia arvioita oli kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olipa kiva kuulla! :)
      Mä tosiaan postailen niin nolon harvoin, että mun mielestä silloin voikin kaikista tuotteista kertoa vähän kattavammin. ;) Ja kun viime aikoina onkin ollut pelkästään näitä läjien esittelyitä. :D

      Poista
  3. Satuitko ripustamaan tuota koukkupulloa tiskikaapin ritilään altaan ylle käsisaippuaksi? Jos kokeilit, niin pysyikö hyvin? Oon nimittäin miettiny että olis kätevä ko. paikkaan niin olis tiskipöydällä vähemmän siirreltävää pyyhkimisen tieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti kokeillut. :( Ripustin sen kyllä suihkun ritilätelineeseen. Tuo saippua oli kuitenkin vähän kömpelö/paksuhko, ja luulen, että ei ainakaan ihan suorassa pysy roikkuessaan. :(

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)