maanantai 6. tammikuuta 2014

Joulukuun loppuneet

Heippatihei ja ihanaa uutta vuotta kaikille!! <3

Miten musta tuntuu, että tästä blogista on tullut tällainen tilastointi-/tulleiden/loppuneiden blogi? :D Tuotearviot ovat jääneet vähemmälle... :/ Aloittaminen on aina vaikeaa, yritän taasen ottaa itseäni niskasta kiinni. :)

Tässä ovat joulukuun loppuneet tuotteet. Olin jotenkin vähän pettynyt ainakin alkukuun saldoon, mutta yhtäkkiä vikalla viikolla alkoi tapahtua; melkein puolet näistä loppui joulun ja uuden vuoden välissä! :D Tuotteet on siltikin monessa aika pikkukokoja.

Kokonaissaldo:


Ja tarkempaa selitystä:



- LUSH Sandy Santa -vartalokuorinta
Tämä kuvattu yksilö on siis korkkaamaton versio, mulla oli alunperin näitä 3 kpl, kaikki viime vuoden joululta. Yhden voitin viime vuoden Lushin Facebook-joulukalenterista, kaksi tulivat Britti-Lushin tilauksen mukana vuosi sitten. En muista kuuluivatko nämä johonkin edulliseen pakettiin, joita tilasin 2 kpl, vai tuliko kylkiäisinä? Luultavasti tuo ensin mainittu. Jemmailin näitä sitten tietoisesti vuoden, että vasta tänä jouluna voi ottaa käyttöön. Ketunmarjat.... Ei näissä ollut mitään muuta jouluista kuin tuo pukkikuvio. :D Tuoksu ei niin mitenkään jouluinen.... Mähän käytin tätä kiinteää kuorintaa suoraan iholle tuollaisenaan, ja olin vähän väkivaltainen, sain pari arpea raavittua itselleni. :D En siis välttämättä kastellut näitä tarpeeksi ja ottanut tarpeeksi pientä palaa. Lisäksi sain säädettyä tämän kanssa niin, että tämä riitti vain kahteen käyttökertaan. Sittenpähän tuo Anzu-Anssu minua neuvoikin, että kannattaa sekoittaa tuo koko kuorinta veteen ja erilliseen astiaan, niin tulee vähän hellävaraisempaa. :D Näin aionkin tehdä ensi kerralla tämän ja kolmannen pukin kanssa. Itselleni erittäin hyvät kuorintatehot.



- Yves Rocher Vanilla Lemon -suihkugeeli
Tämä on Yves Rocherin viime joulun kausituote, tätäkin piti oikein jemmailla seuraavaan jouluun. :D Viime jouluna käytin muistaakseni kaksi käsisaippuaa tästä tuoksusta ja rupesi jo kyllästyttää. Ja myönnän, tämänkin pullon olen käyttänyt pääosin käsisaippuana, vain muutamia kertoja käytin suihkussa. Tässä suihkugeelissä on muuten ihan identtinen inci-lista sarjan käsisaippuan kanssa. En tiedä onko aina näin, useimmiten taitaa olla, mutta YR:llä siis täysin samaa kamaa. Sitten mulla on tästä vartalovoide ihan loppusuoralla menossa ja korkkaamaton käsivoide... Taisin vähän innostua vuosi sitten, nyt tää on kyllä ihan blaaah...
  
- The Body Shop White Musk Smoothing Body Lotion 60 ml
 Tämä vartalovoide tuli mulle The Body Shopin joulukalenterista ja jostain syystä otin tämän saman tien käyttöön. Tuoksu on minusta hyvä ja melko mieto. (Tästä tuoksusta tulee muuten mieleen eräs ystäväni, joka on käyttänyt tätä signature-tuoksunaan n. 20 vuotta! :D ) Kosteustehot ovat todella hyvät, eivät tosin taitaisi koko talven ajaksi riittää. Kosteutus ei tietenkään ole vartalovoiden luokkaa, eikä ole tarkoituskaan, mutta itse yleensä tykkään vähän kevyemmistä kosteuttajista. Voisin ostaa alesta uudestaan, mutta en täyteen hintaan.

- LUSH Snow Fairy -suihkugeeli 100 ml
Tarvitseeko tätä nyt sitten esitellä...? ;) Elämäni ensimmäinen Snow Fairyni, tosin tämäkin ostettu vuosi sitten. Näitä kaikkia joulujuttuja kuuluu aina jemmailla kevään ja kesän ajan. :D Olen tuoksutellut näitä jo vuosikausia, enkä aluksi tykännyt, viime vuonna uskaltauduin ostamaan ja tänä vuonna käyttöön ottaessa hurahdin täysin! Pelkäsin tämän olevan liian överimakea, mutta ei! Mulla on tätä nyt lisääkin.... Ja jopa ehkä ostin tämän hajuvetenäkin.... *viheltelee ja kattelee taivaalle*....





- Cutrin Autumn Apple -shampoo 300 ml
Tämä on Cutrinin jokin kausituote, omenan ja kanelin tuoksuinen shampoo. Ihanan jouluisen tuoksuinen! Tätä ja tuota seuraavaa hoitoainetta käytin myös viime vuonna, sitten lopetin käytön kevääksi ja kesäksi ja jatkoin taas loppusyksystä. :D Tykkään todella paljon Cutrinin tuotteista, en muista että olisin juurikaan koskaan pettynyt niihin? Perushyvä shampoo, pesee hyvin mutta ei liian natisevaksi, pesuteho on kuitenkin riittävä vaikka käyttäisi yksistään tätä shampoota, ei latista hiuksia vaan tekee ne mukavan ilmaviksi. Peukutus. :)

- Cutrin Autumn Apple -hoitoaine 500 ml
Tämä on tuo oikealla oleva hämärännäköinen piilopullo. :D Tässä on ollut pieni etiketti, jossa on lukenut vain tuotteen nimi ja inci. Epäilyttävä ulkonäkö johtuu siitä, että tämä on ostettu Lumenen tehtaanmyymälästä ja tämä on joko ollut II-laadun tuote, tai sitten vain pullotettu randomisti johonkin Cutrinin pulloon. II-laatua tai sitten näitä sympaattisia purkkeja, joissa on etiketit vähän vinossa tai puuttuu lähes kokonaan, saa todella edullisesti tehtaanmyymälästä Espoon Kauklahdesta. Halpa tämäkin oli. Tämä on siis samaa sarjaa tuon shampoon kanssa. Tykkäsin myös tästä. Hoitoaine silotti hiukset hyvin. Välillä taisin laittaa tätä hiuksiin liikaakin, sillä silloin tuli pieni lässäytysefekti ja hiukset olivat todella liukkaat ja raskaahkot. Mutta kun osasi annostella, hoitavuus oli paksuhkoille, liukkaille hiuksille juuri sopiva. Muistaakseni nämä molemmat olivat tarkoitettu värjätyille hiuksille.

- Pantene Pro-V -tehohoito 2 x 7,5 ml
Näitä mulla vähän unohtuu käyttää, joulukuussa muistin vain tän kerran. Ollut lyhyt maininta täällä. Ihan ok, ei menisi tehohoidosta.


- Carrefour Elle Cosmetics Cremas de Manos y Uñas -käsivoide 150 ml
Vanhempani ovat joskus tuoneet minulle Espanjasta tämän käsivoiteen. Carrefour on ranskalainen kauppaketju, ei oikein tavaratalo, vähän sellainen sekatavarakauppa, tyyliin Citymarket tai Prisma. :D Tämä voide lienee heidän oma merkki. Toisaalta tuo Ellekin on mun mielestä suoraan Elle-lehden logosta, etten sitten tiedä mikä on tämän oikea merkki. :D Käsivoide ei noussut suosikikseni, ja yritin käyttää sen nopeasti pois. Voide ei imeytynyt hirveän nopeasti (no okei, laitoin sitä aina hirveän keon...) ja käsiin jäi sellainen kalvo. En siis koe, että tämä olisi kunnolla kosteuttanut. Tämä meni kyllä lämpimimpien kelien käsivoiteena, mutta talvi- tai edes päiväkäyttöön tämä ei olisi hyvä. Tuoksu oli muuten sellainen klassinen ja vanhanaikainen, hieman mummomainen tai Clarins-mainen.

- L'Occitane en Provence -jalkavoide 30 ml
Klassikkovoide minikoossa. Todella hyvä jalkavoide, kosteuttaa hyvin. :) Tämä kului todella nopeasti, tai sitten vain lotraan näitä voiteita ihan hirveästi, mutta piti jalat kyllä kosteutettuina ja pehmeinä seuraavaan päivään asti. Voimakas tuoksu, jolle kaikki eivät syty, mutta mun mielestä ihan ok, eikä tuoksu siellä jaloissa häiritse.




- Qiriness Radiant Mousse Cleanser 50 ml
Tämä kasvojen puhdistusvaahto ja seuraava kasvovesi ovat Qiriness-matkapakkauksesta, jonka olen ostanut Brysselistä. Minulla on oikeasti aikomus kirjoittaa näistä oma postaus, olen jo aloittanutkin. Rupesin vaan kirjoittelemaan Qirinessin filosofiasta ja käännöstyö uuvuttikin minut. :D Hyvä puhdistusvaahto, joka ensimmäisellä kerralla pesee tarpeeksi. Jos käyttää toisen kerran, ihosta tulee helposti narskuvan puhdas.

- Qiriness Fresh & Clear Toning Lotion 40 ml
Hyvä peruskasvovesi. Ei ärsytä, ei tuoksu, kosteuttaa mukavasti. Tykkään!

- REN Hydra-Calm Cleansing Milk 25 ml
Nämä REN:inkin tuotteet ostin aikoinaan matkapakkauksessa. Nämä ovat ensimmäiset kokemukseni merkiltä. Puhdistusmaito oli hyvä, mutta en lähtisi yksistään tällä pesemään meikkejä pois, mielestäni maidot eivät riitä siihen. Käytin tätä suihkussa ja pesin maidon aina pois. Monestihan ne kehotetaan vain pyyhkimään kasvopaperilla pois. Meikittömän ihon puhdistuksessa oikein kiva. Tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen, mutta raikas ja puhdas, hyvä. :)


- REN Hydra-Calm Global Protection Day Cream 15 ml
Tässä päivävoiteessa oli sama tuoksu kuin puhdistusmaidossa. Tykkäsin voiteesta todella paljon. Koostumus oli kevyttä, mutta ei ollenkaan juoksevaa. Levittyi ja imeytyi kasvoille kuin unelma. Voide ei ehkä ihan riittänyt yksistään loppuvuoden keleihin, vähän siinä ja siinä. Vielä vähän lämpimimmille keleille oikein ideaali. Nyt käytin Lumenen öljyseerumia tämän alla ja kosteutus oli paljon parempi. Haluaisin ostaa REN:iä joskus uudestaan, tuotteet vaan ovat melko kalliita...


- REN Frankincense Revitalising Night Cream 15 ml
Pidin myös sarjan yövoiteesta. Koostumus oli ehkä aavistuksen paksumpaa kuin päivävoiteessa, levittyvyys ja imeytyvyys myös huippuluokkaa. Kosteutustehotkin olivat hiukan paremmat, ja täten sopivat paremmin näihin lämpimiin loppuvuoden keleihin. Tuoksu oli ehkä yövoiteeksi hieman voimakas, mutta mun mielestä hyvä! Ensimmäiset fiilikset tuoksusta olivat: savusauna-terva-Sebamed-havu-menthol -sekoitus. :D Mieheni oli vähän samoilla linjoilla. Jotenkin jännällä tavalla tuoksu kyllä rentoutti illalla kasvoilla!

- Bottega Verde Silky Moisturising Cream with Herbs and Honey 30 ml
Mä käytin tätä kasvovoidetta jo aiemminkin ja nyt pidin taukoa. Tykkäsin tästä joskus keväällä/kesällä, mut nyt ei kosteustehot riittäneet alkuunkaan. Tämän voiteen alla oli pakko käyttää seerumia tai öljyä, muuten iho oli taas hetkessä pinnalta kuiva. Koostumus oli kuitenkin hyvä, notkeaa ja imeytyi kuin unelma. Ei tainnut olla ihan parasta Bottega Verdeä, mutta lämpimimmille keleille taas oikein kiva voide. Tuoksu oli hyvin neutraali ja mieto, hieman hunajainen.




- Lush Rudolph Fresh Face Mask
Okei, tätä ehdin käyttää vain kerran. Kävi niin, että tilasin Britti-Lushista, kokeilin kerran, ja jätin naamion olohuoneeseen 2-3 viikoksi muun tilauksen kanssa. Tässä ajassahan tuo oli sitten ehtinyt homehtua läpeensä... Ja kun haistoin sitä pari kertaa, se haisi aivan järkyttävän kuvottavalle, niin että tuo haju oli nenässäni tuntikausia haistelun jälkeenkin. Ja meinasi muuten mennä siltä illalta ruokahalutkin, haju oli karmiva. Opinpahan tästä sen, että purkin kyljessä lukee "Keep in the FRIDGE.", eikä syyttä! Nämä todella ovat TUOREnaamioita. :D Olen sen aina periaatteessa tiennyt, mutta en sisäistänyt. Naamiosta mulla ei ole hirveästi muistikuvia, muistaakseni iho tuntui puhdistetulta tuon käytön jälkeen. Mitään varsinaista punoitusta tai ärsytystä mulla ei alunperin ole ollutkaan.



- Gillette Satin Care Sensitive Skin
Niin, karvanpoistoainetta loppuu aina välillä, pari kertaa vuodessa. Ostan näitä aina alesta tuplapakkauksen, ja merkki ja tuote on yleensä aina tämä. Olen tyytyväinen. Tämä pullo tosin tuntui aika painavalta vielä loppuessaan, mutta mitään ei enää ulos tullut. Yritin availla suutinta, josko olisi vaan ollut tukossa, mutta en saanut toimimaan.

- Lancôme Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine 30 ml
Jonkun ripsiväripakkauksen mukana tullut minikoko silmämeikinpoistoainetta. Tykkäsin todella paljon. Mielestäni ihan yhtä hyvä, ellei jopa aavistuksen hellävaraisempi, kuin ikisuosikkini Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine, mutta ei todellakaan niin paljon parempi, että maksaisin tästä moninkertaisen (lähes kymmenkertaisen?) hinnan Lumeneen verrattuna.

- Grazette of Sweden XL Deo Body 24 h Effect Aloe Vera & Sweets 75 ml
Tämän ostin joku aika sitten Hairstoren loppuunmyynnistä, vaikka joo, yritin boikotoida firmaa loppuun asti.... Siinä kuitenkaan onnistumatta. Muistan kuulleeni, että tämä XL olisi Ruotsin myydyin kampaamomerkki. Anyway, kyseessä siis antiperspirantti, erittäin riittoisa ja pitävä! Mulla piti hienhajun ja hikoilunkin hyvin kurissa, ei pettänyt. Iso kuula, joka hieman sylki tuotetta reunoille, mutta ei pahasti. Tuoksu on sellainen jännä... Mulle tulee mieleen, että joskus mun lapsuudessa olisi ollut tän tuoksuisia karkkeja tai jotakin antibioottia, veikkaan tuota ensimmäistä, sillä ei tästä tullut mitään niin huonoja viboja. :D



6 kommenttia:

  1. Mua on kiinnostanut nuo Cutrinin shampoot ja hoitoaineet, mutta en oo uskaltautunu ostamaan krantun hiuspohjan takia..
    ja voi, ite oon käyttänyt white muskia jo (vai vasta) toista pulloa, hyvä tuoksu! Tällä hetkellä se on vain jäänyt muiden jalkoihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän voisit uskaltautua kokeilemaan vaikka Cutrinin Sensitivism-sarjaa? Vai onkohan sitä sarjaa enää, kun ei näkynyt Cutrinin sivuilla....? :O Tai sitten tuo Bio+ -linja on myös Cutrinin:

      http://www.cutrin.fi/tuotteet/hiustenhoito/bio

      Toisaalta ei ehkä kannata lähteä koittamaan kepillä jäätä, jos päänahka on tosi kranttu. :/

      Joo White Musk oli oikein hyvä tuoksu, tykkään siitä just vartalovoiteena mutta en ehkä hajuvetenä. Tai sitten mulle tulee vaan liikaa siitä mun kaveri mieleen. :D

      Poista
  2. Nuo mielleyhtymät joistain tuoksuista on kyllä tosi vahvoja, itellekin tulee joistain tuoksuista joku ihminen mieleen, ja jotenkin sitten tuntuu "väärältä" käyttää samaa tuoksua.. :D
    Tuota Bio+ -sarjaa oon miettinyt, kun sitä on blogeissa kehuttu. Ehkä sitä Energenseerumia voisin koklata keväämmällä, kun hipiä on pahimmillaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, ei viittis ihan "varastaa" jonkun kaverin tuoksua. :D Mulla itellä ei oo kokemuksia noista Bio+:sta, mutta jos kokeilet, laita niistä vaikka blogiis jotain juttua. :) Ois mielenkiintosta tietää, toimivatko!

      Poista
  3. Hei Marisa!

    Minulla olisi yksi juttu sinulle. ;)
    http://www.glitz8glam.com/2014/02/synttariviikko-hyva-kiertamaan.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mieletön juttu! :) Kiitos!!! <3 Meinasin ihan herkistyä. ;)

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)