sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Saksan tuliaiset! A.k.a. Balea & Alverde & Fruttini

Mun ystävä kävi joulukuun alussa Berliinissä ja tiesihän sen, miten siinä kävisi....


 Noh, en voinut olla pyytämättä kosmetiikkatuliaisia! Keski-Eurooppa on kosmetiikkafriikille taivas! Tai no, on USA ja Britanniakin ja vähän niinkuin kaikki maat :D, mutta keskieurooppalaisia merkkejä olen eniten päässyt itse tutkimaan ja kokeilemaan. Hintatasokin on suomalaisittain aivan uskomattoman huokea (kiitos Suomen verot!). dm-kemikalioketju aiheuttaa huokailuja ja hintojen hämmästelyä, samoin tavaratalojen päivittäiskosmetiikan osastot (miksei myös selektiivinen puoli, itse arkailen selektiivisten sarjojen konsulentteja, etenkin ulkomailla). Saksassa on myös yhdet maailman suurimmat luonnonkosmetiikkamarkkinat ja monet johtavat luonnonkosmetiikkamerkit ovat saksalaisia.


Pyysin ystävääni tuomaan joitakin kosmetiikkatuotteita, mutta mitään ylärajaa määrien tai budjetin suhteen en tietenkään antanut. ;D Pääosin annoin hänelle vapaat kädet, mutta ensisijaisesti toivoin Balea- ja Alverde-merkkejä (saatavilla dm:stä) sekä Fruttinia (saatavilla ainakin Galeria Kaufhofista ja KaDeWe:stä). Toivoin myös hyväntuoksuisia tuotteita, sekä ehkä sellaisia "harvinaisempia" tuotteita tai tuoteideoita, tai tuoksuja, joita ei Suomen markkinoilla kävele hirveästi vastaan.


Noh, ystävä tosiaan otti pyyntöni vakavasti ja toi mulle kassillisen kosmetiikkaa, ja kun punnitsin kassin; 2,9 kg! :D Mähän meinasin hypätä kattoon kun näin ton läjän. :D

Baleat:


Alverdet:


Ja loput:




Tässä satoa eriteltynä (pari tuotetta on itse asiassa päässyt jo parempaan käyttöön. ;)) :



 Käsivoiteet: 

- Balea Kamomilla-käsi- ja kynsinauhavoide
- Balea marjantuoksuinen käsivoide
- Alverde Uudistava intensiivinen käsivoide, jossa granaattiomenan siemenöljyä ja luomukaritevoita
- Alverde-käsinaamio, käsivoiteen tehokkaampi versio. Tämä käsinaamio onkin minulle jo ennestään tuttu, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä. :/ Tuote on minusta todella hyvä ja tehokas. :) 
- Fruttini Ginger Passionfruit -käsivoide. Minulla on kokemusta myös Fruttinin toisen tuoksuisesta käsivoiteesta, sekä tästä Ginger Passionfruit -tuoksusta parissa eri vartalovoiteessa. :D Ei voi muuta sanoa, kuin että I <3 Fruttini!



Vartalovoiteet:

- Alverde Manteli-teeruusu (vai teepensaan ruusu?) -vartalovoide
- Balea Creme-Öl Body Lotion. Tämä vartalovoide sisältää mm. manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, marula-hedelmän siemenöljyä ja maitoproteiinia. Voiteen öljypitoisuus on yli 40 %. Tuoksu on taivaallinen! :)
- Balea Diamanten traum Body Lotion eli Timanttiunelma-vartalovoide. :D Tuubin mukaan viettelevän, luksuksen, syntisen tuoksuinen. Itse en ehkä kuvailisi tuoksua noin, minusta tuoksu on enemmänkin mieto keinotekoinen mustaherukka, mutta oikein hyvä. :)
- Alverde Makadamiapähkinä-karitevoi -vartalovoi
- Treacle Moon The Raspberry Kiss -vartalovoide 60 ml, eli vadelmantuoksuinen vartalovoide. Itse haistan tässä ehkä enemmän mansikan, mutta tuoksu on ihana!



Hiukset:
 

- Balea Mango-aloe vera -tehohoito, joka kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta
- Alverde Rypäle-avokado -latvaseerumi 30 ml
- Alverde Aloe vera-hibiskus -kosteuttava tehohoito
 
Näistä kaikista hiustuotteista mulla onkin jo kokemusta. Baleasta en ole kirjoittanut, mutta Alverde-postaus löytyy täältä. Mä muistelin, että olisin tykännyt tuotteista enemmän, mutta ei mulla missään nimessä huonoja muistoja ole. :) Hehe, mainitsin tuossa, että tuon Aloe vera-hibiskus -hoidon tuubi on vähän pieni, 100 ml. Mun toive on nähtävästi kuultu, tämä mun uusi tuubi on nimittäin 150 ml. :D


 Jalka- ja huulituotteet:

- Balea Lämmittävä jalkavoide, jossa on ilmeisesti punaisten viinirypäleiden lehtiuutetta?
(Joku fiksumpi voisi kertoa, onko tuo suomennettu oikein, eli "Mit rotem Weinlaubextrakt"? Wein=viini, laub=köynnös/lehdet... Rypäle taas on Traube, joten sitä ei voi tarkoittaa...)  
Lämmittävät jalkavoiteet perustuvat verenkierron vilkastuttamiseen. Mielenkiintoista kokeilla miten toimii, olen muistaakseni vain yhden näytteen käyttänyt lämmittävästä jalkavoiteesta.
 - Balea Lämmittävä / verenkiertoa vilkastuttava jalkakylpy, 40 g, tästä riittänee muutamaan kylpyyn. Kylpyjauhe sisältää merimineraaleja, allantoiinia ja manteliöljyä. Odotan innolla myös tämän jalkakylvyn kokeilemista!

- Lisäksi Labellon Fruity Shine Cherry -huulivoide. Keski-Euroopassa myydään aina Labellon kausihuulirasvoja (ainakin kesäisin) ja ostan niitä aina kun löytyy. Sen takia pyysin ystävältänikin kausihuulivoiteen. Nykyään Labellolla on Suomessakin laajahko valikoima huulivoiteita ja mun käsittäkseni myös jotain kausituotteiden tapaisia? Muuten välttelen huulirasvojen ostamista, sillä niitä tulee AINA joka puolelta joka tapauksessa lahjoiksi / kylkiäisiksi.


Suihkugeelit ja vartalokuorinnat:

To-die-for

- Balea omena-kaneli kuoriva suihkugeeli, jossa on manteliöljyä. Tämä oli itseasiassa ykköstoiveeni reissusta, kun näin tämän tuotteen dm-ketjun nettisivuilla... Olen heikkona kausituotteisiin, ja tämä olikin sitten PAKKO saada! :D Tämä on aivan ihanan tuoksuinen, sellaisen omena-kaneli-joulupuuron tuoksuinen! Onneksi ystäväni toi tämän, kun erikseen pyysin. :)


Tässä koko suihkukööri
 Loput:

- Balea Relax Dusche Atem Pause 50 ml, rentouttava suihkugeeli, jossa ylang-ylang -öljyä. Mun mielestä tuoksu on kylläkin aika raikas! :D
- Balea Sunny Peach -suihkusorbet. Mielenkiintoista kokeilla tämän koostumusta, persikan tuoksu on ihana!
- Fruttini Pineapple Prosecco Shower Peeling Sorbet, eli kuoriva suihkusorbet
- Alverde kookos-lootuskukka -vartalokuorinta. Tämäkin on minulle tuttu tapaus, olen kirjoitellutkin siitä täällä.



Kasvonaamiot:

- Balea syväpuhdistava naamio 50 ml, joka kuorii ihoa entsymaattisesti. Tämän pitäisi olla hellävarainen. :) En olekaan hirveästi käyttänyt tämmöisiä 2in1-naamioita.

Loput naamiot ovat Balean kertakäyttöpusseissa olevia naamioita:
- Hemmotteleva viikuna-puuvilla -naamio, sisältää myös aprikoosinsiemenöljyä, sheavoita, panthenolia ja e-vitamiinia. En tiedä, mitä tuo Seelenzart tarkoittaa.... Ilmeisesti vain pehmentävää ja hemmottelevaa. Kun googlasi tuon sanan kokonaisena, päätyi johonkin sielunhoitosivuille (Seele = sielu). :D
- Rentouttava mansikka-jogurtti -naamio normaalille iholle, sisältää myös manteli- ja maissiöljyä sekä sheavoita
- Uudistava ja elvyttävä mantelimaito-akaasiahunaja-makadamiapähkinäöljy -naamio väsyneelle iholle
- Kosteuttava papaijauute-aloe vera -naamio kuivalle iholle


Sellasta. :D Ihanaa, kun muut(kin) pitävät huolen siitä, ettei multa pääse kosmetiikka loppumaan! <3 Itseasiassa mulla oli kuukausi sitten synttäritkin, ja sain silloinkin lahjaksi kosmetiikkaa, en tainnut mainita asiasta. Sain mm. The Body Shopin joulukalenterin. Tästäkin huolimatta olen käynyt jo tarkastamassa joulun jälkeisiä aleja netissä.... Etenkin mua himottaisi meikit tällä hetkellä! Ehkä mun olisi kuitenkin syytä ostolakkoilla koko ensi vuosi.... Ei mulla suoraan sanottuna loppuisi kesken muuta kuin ehkä ripsiväri, mistä tulikin mieleen, että edellinen on jo lopuillaan, ja sitä TARVITSEN uuden jo nyt. :D



10 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen into niitä merkkejä kohtaan, mitä ei Suomesta saa :) Kyllä sun nyt kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vaan kaikki merkit kiinnosta, joita ei Suomesta saa! :D Ruoho on vihreempää aidan toisella puolen... Ei vaan, maailma on pullollaan kaikkia ihania merkkejä ja Suomen markkinat ovat vaan niin järjettömän pienet. :/

      Poista
  2. Voi vitsi mitkä tuliaiset! :) Kävin itse viime syksynä Berliinissä, ja se on aivan ihana kaupunki. Myös kosmetiikkatarjonnaltaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen myös ollut Berliinissä pari kertaa ja kaupunki on i-ha-na! Siellä on ihan kaikkea ja siellä voisi vaikka asua, eikä tulisi ikinä tylsää! :D Kosmetiikkatarjonta on mahtavaa, ja itse tosiaan liputan tuon edullisen hintatason puolesta...! :)

      Poista
  3. Oi että mitä ihanan näköisiä juttuja oot saanu!
    Täytyy varmaan tuohon Baleaan ja Alverdeen tutustua jossain vaiheessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö alakin kuola valua, kun kattoo kasaa?! ;D Suosittelen ehdottomasti Baleaa ja Alverdeä, itse asiassa suosittelen matkaa Saksaan parin tyhjän matkalaukun kanssa!! :D

      Poista
  4. Eiiiih, mulle kelpais kans tuollainen saalis =D Mua ei oo koskaan Saksa maana kiinnostanut, mutta nyt alkaa mieli muuttumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sanos kuule muuta! :D Tulee pikkasen kalliiksi kosmetiikanhakureissut, jos pitää oikein matkakin varata. ;) Ei muuta kun Keski-Euroopan lentotarjouksia kyttämään, kohtahan on matkamessutkin niin voi löytyä hyviä tarjouksia.... ;D

      Poista

Kaikkea saa kommentoida. Kiitos! :)